Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristiana cand vrei tu ca eu sunt in concediu deja si am timp ideea cu cumparaturile e foarte buna ; nu am mai vazut-o de mult pe a.alina ce o fi cu ea ?

sraluca pai e cam tragic ca eu ma trezesc din 3 in 3 ore sa merg la baie se pune si asta ?

criss68 nu stiu ce sa zic de afectare psihica eu zic ca nu sotu si cativa prieteni zic ca da ; acu serios vorbind mi-e frica si groaza de momentul cand va dispare burta si raman doar cu suncile va fi ..... nici nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta ; am vazut atatea gravide care gravide aratau bine si dupa ce nasteau eram socata cat erau de grase doar grase

aelita am intrat si eu azi pe la mamici de nov - dec si am dat exact de mesajul lui jojo miha cum aseara am dat de cel al ancai mi-e si groaza sa mai deschid ceva ca dau de vesti proaste ; e groaznic ptr ca la 35-36 de sapt nu prea concepi sa se mai intample ceva rau
ptr amandoua

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adela2006, nu stiu daca e o consolare, dar - avand in vedere ca greutatea mea ideala e 60-65 de kile si acum am 97... ia fa o socoteala cat am sa am de dat jos dupa ce nasc!

cristiana70, a propos de sterilizare, eu tind sa-i dau dreptate doctorului Spock...

sraluca, daca e cum zici, adica la ora aia or sa ne trezeasca, la mine e groasa treaba, da' rau de tot - ca ma trezesc cand la 3, cand la 5, cand la 7, cand la 2... complet de-an-zbanghea!

Salina, nici nu se pune problema fara acea una bucata baietzel!

alinuk, ne intalnim in fatza la clatitutze, dar putem sta in rond

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

criss68 dar de ce nu mergi tu mai devreme la doctor sa te asculte la plamani mai ales daca zici ca esti sensibila ai grija sa nu racesti acum si ai mare grija cu tusea fa-ti un ceai de ceapa

30+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Am sugerat ca in week end (cel putin o parte din cele care vor sa vina la intalnire) avem program de familie.

Cum ar fi cand toata sapt ne vedem doar seara sa-i spun in we ..stii dragul meu eu am intalnire si o sa lipsesc 3 ore...fa-ti si tu de lucru ... Nu ca ar zice ceva, ca e dispus sa faca orice concesie dpdv al timpului acum ca ma rasfatza in mod deosebit... dar si eu vreau sa stau cu el in we.

pupicei, sf ecaterina o putem serba cu trei zile in avans, iar sambata se serbeaza si ea cu familia si prietenii de familie..zic si io...

Alinuk 27+

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

si eu cred ca e mai bine in timpul saptamanii din aceleasi considerente, in we stam cu sotii, mai mergem pe la parinti, etc.

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Incep si eu ca Liuda:mama cit scrieti fetelor...abia ma tin dupa voi cu cititul.

Cristiana,sunt bine acum dupa ce am incercat ieri sa stau in pat cit mai mult.
Nu va imaginati ca n-am facut treaba deloc...dar am incercat macar.

Aelita,esti talentata fato...eu is tamaie la capitolul asta.Bravo tie!

Adela,n-am mai auzit pina acum ca n-ai voie sa te vopsesti.Aici nu-ti interzice nimeni asta...asa ca eu in fiecare luna ma vopsesc fara probleme.

Amaya,sa-mi spui si mie ce culoare la vopsea ti-ai luat ca si eu iubesc cafeaua cu lapte mult...culoarea ma refer.

Roandre,esti o frumusica...si rochia iti sta tare bine.

Alinuk,tare-mi place tinuta ta...arati super.

Cu intalnirea va invidiez de numa...si eu as fi vrut sa fiu cu voi...macar sa faceti poze multe pentru noi astea acre stam cu unghia in git.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Fetelor va rog sa imi spuneti si mie daca cineva stie de oana bucur.Sau eventual poate aveti un numar de telefon de al ei sa ii da-ti un telefon sa vedeti daca e ok.Ioana sunt sigura ca e ok dar eu totusi am sa o sun pe o prietena comuna care sigur tine legatura mereu cu ea.Ioana daca citesti macar scrie-mi un pm sa stiu de tine.

25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, nu e musai pe 25. Am zis si io asa ca fusese o data propusa. Supuneti la vot cand vreti voi. Eu sunt oricum acasa. Daca ma simt ok, pot veni oricand.

Pupici
Cata 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Alinatxa- imi permit sa scriu eu despre Ioana cateva randuri. Este bine doar ocupata in perioada asta pentru ca maine are un examen important.

Sa ii uram multa bafta!!!!!

Daconst- cum te simti, esti bine???

Ralu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Bafta multa multa ioana cu toate ca sigur vei trece cu bine la cat de profesionista esti.Te pupic si ai grija de tine si de burtik.
Merci Ralu esti un scumpicel de fata
Aelita asta e viata nu putem controla tot si nu avem ce sa facem decat sa ne rugam si sa speram ca totul va fii bine.Stiu ca iti e greu insa sunt momente in viata cand trebuie sa ne autocontrolam trairile si sentimentele.Trebuie sa fim mai cerebrale ptr a nu ne face tot felul de ganduri sumbre.Cu dumnezeu inainte si ce o fii o fii.
Danuta esti bine?

25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput