Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 14
Ivona1977 spune:
Adela, stai fara grija cu vopsitul, am intrebat eu doctorul mai demult. Mi-a zis ca nu are nici o importanta, vopseste-te, fa ce vrei.
Azi noapte am avut si eu contractii pentru prima data, de doua ori s-a intamplat. Foarte dureros. Sper sa nu se mai intample pana la nastere.
Si am primit azi de la doua colege un elefantel jucarie (toata lumea zice ca am sa nasc un elefant la cat de mare imi e burtica) si o rama de fotografii cu loc pentru pozele lui bebe pentru fiecare luna pana la un an. Mi-au dat lacrimile...
Un gand bun pentru Jojo si Amalia.
Va pup pe toate,
Ivona 33+
Daconst spune:
Sunt bine fetelor,va pup pe toate.
In perioada asta cu luna plina cica e mai nasol ca influenteaza nasterile si de asta cred ca avem toate cite o problemuta.Sper sa trecem cu bine.
Eu la luna plina nu dorm dintotdeauna...iar acum cu sarcina e la fel.
Asa ca nu-mi mai bat capul...stiu ca e normal.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+ 
Helenutza23 spune:
Shine ce vad eu?! maine e ziua ta! LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si tu si bb pe care il astepti! chiar, nu stii ce e? ca vad ca nu ai carutz.

25+
Liuda spune:
alo va era dor?
hai ca am aparut si eu.
Adica eram dar nu mai reuseam nici sa citesc nici sa scriu!!!! Acum am citit tot si sant gata de atac.
Catalina dar ce e aia liber? pai cum masa liber? nu imi inchipui! eri ziceam ca nu mai vad biroul - dar de unde frate? Intrase vagoane la Isi, vina aduna acte, ordine de plata catre vama, invoice-uri, card de motorina, bani si pregateste omul sa plece sa faca vama!!! Seara am fost si la zi de nastere - am mancat iar usturoi- am senzatia ca dupa ce mananc usturoi am probleme!!! Seara rasuflu ca un caine alergat de ma inerveaza si pe mine rasuflarea mea, si tot parca nu-mi ajunge aer!!! Asa ca aseara am ajuns in cea mai penibila situatie - AM DORMIT IN CUR IN FOTOLIU!!! Nu stiu cum va fi dar daca continuu tot asa - am belit-o!!!
A, Catalina si de prenatal tot nu cred ca stiu ce inseamna!!!
Marinar - deci daca lipsesc eu cateva ore tu imediat te apuci sa faci prostii - ce-i ma cu lista aia cu mancaruri frate? Lasa-ma !!!
azi am fost ocupata ca na am avut treaba, pana la 12 am adunat acte in fuga si toate cele necesare ca a plecat tata nostru cu asociatul lui in deplasare pe o saptamana!!!! Mama am liber pe o saptamana - nu mai fac mancare, nu mai pun masa, nu mai strang masa!!! Fata mare nu alta !!! diseara mananc ce apuc daca mai apuc ca nu am mancat azi inca nimic!!! Apoi parca s-au spart toate la firma de am incercat sa le rezolv, si tot mai aparea cate ceva! Apoi... nu stiu ce am facut dar a trecut ziua asa de repede si eu nu apucasem sa citesc nimic.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt si 1 zi
Shine spune:

va rooooooog ,
sa imi puna si mie cineva caruciorul albastru, sa mai creasca numarul si la baietei.
si mai vreau si parola contului comun. Sunt consemnata la domiciliu toata saptamana, asa ca am timp de citit
adela2006 spune:
liuda iao mai incet sa apuci macar revelu sa nu nasti inainte 
shine LA MULTI ANI multa fericire sanatate si un bebe cuminte si mancacios 
ivona si restul fetelor problema mea cu vopsitul e ca coafeza mea a zis ca nu prinde nici o vopsea pe henna ( vopseaua aia de plante verde si urat mirositoare )
pusi
30+
Catalina spune:
Si eu ma alatur ideii ca in weekend mai stam cu familia - cu care si asa nu suntem toata saptamana. Adica cu sotzii ... si e greu sa plecam si in weekend de acasa ... . Hai sa vedem ce iese.
Aelita, fetelor, mi-a cazut si mie inima in chilotzi cand am citit si de mihaela si de anca. Urmaream si eu la fete de noi-dec. Offf, Doamne, ce durere pe fetele astea ... . Te apuca toate alea, pe cuvant ...
Sper sa fim tari pana la capat si sa fim ok. Cu Dumnezeu inainte!
Cata 31+
aventura spune:
Hai ca am reusit si io in sfarsit
sa pun ceva poze cu burtica aici: http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311186741
Se vad?
Aventura
26+ cu 
anis spune:
Aventura ...frumoasa burtica 
Eu si azi m-am simtit asa si asa..Miercuri dim ma duc la Iosup la ecografie ca sa ma linistesc.
AniS
29+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Liuda spune:
fetelor eu va pupic si plec acasa ca sant cam obosita ca cu somnul am stat cam rau asta noapte, plus nu prea am mancat, si am facut muuuulta multa treaba azi, asa ca meritam odihna,
maine imi aduc mobila in casa asa ca o sa am treaba multa apoi cu spalat aranjat, si am si vesela nespalata - sa vedem daca ma indur s-o spal ca sant mai franta azi
va doresc o zi buna , adica seara si sa fiti cumintele ....
pa
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt si 1 zi