Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Da, AVENTURA, deseara cred ca il tarasc pe tati sa vedem/luam ce ne trbuie pentru isprava asta. As fi vrut ceva cu sertare, dar nu cred ca suntem suficient de calificati pentru asa ceva. Deci, pe curt, vreau o comoda inaltuta, cu rafturi, sa incapa bine salteluta pe ea, si sa nu coste galeata de bani. Ca masutele alea de infasat din magazinele online sunt minunate, da cine cara apa in camera, iar sa punem ditai hardughia in baie nu se pune problema.

AELITO, l-am iertat pentru aspirator, dar dupa cum l-am auzit eu sambata cred ca nu s-a ars motorul ci s-a dus naibii un rulment de la motor. O sa-l pun deseara in masina, sa vad maine ce-i de facut cu bietul animal cu trompa.

ADELA, si mie mi-a zis sotul ca burta bate curu', pana acum se lega de mine ca am cur mare, na, acum nici nu-l mai baga in seama, tot cu ochii pe burta e!

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, unde vrei tu. O cooptam si pe ALINA.A, cred ca in Timi e mai ok, poate facem si ceva cumparaturi. Pe mine ma apasa problema biberoanelor.

Acum citesc din cartile DR.Spock cartea ESENTIAL PENTRU BEBELUSUL TAU, si autorul spune ca sterilizarea nu e necesara. Ce naiba sa mai cred, fetelor? Totusi, cred ca am sa ma arunc si la un sterilizator la microunde.

cristiana 26+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Marina, n-ai chef dupa-amiaza de o plimbare prin parc + stadion si un suc o cafea ceva??

Acu' i-astept p-aia sa monteze repartitoarele ca ne-am schimbat caloriferele...

Se mai inscrie cineva in zona Iancului, Pantelimon,Muncii??

Aventura 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Eu sunt fericita. E, provizoriu, ca doar ce am fost si am mancat. Mi se facuse o foame teribila si sunam in stanga si dreapat si nimeni nu voia sa mearga la masa. Pana la urma sotul meu, tot el saracul, i s-a facut mila de mine si a trecut si m-a dus "sa-si hraneasca copiii"

Acum sunt precum sarpele boa si trebuie sa termin niste hartoage dar cred ca le las pe maine. Ca mi-a cazut creierul in bocanci.

Pe la voi cum e ca aici a inceput sa se incalzeasca si in birou e cald si bine, nu ca acasa unde inca nu mi-au dat astia drumul la gaze si ma spal prin vecini. Sunt disperata, dar sa ma mai scald in baia de fericire cu burta plina inainte sa incep sa fac urat.

Va pup

PS: si eu probleme cu dormitul, ma trezesc pe la 2 si stau cate o ora cu ochii in tavan, cica pe la ora aia or sa ne trezesca dupa ce se nasc. Asa ca ora mea va fi 2-3 noaptea.

sraluca30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Nu mai stiu cine intreba de No-spa...eu iau de 40gr, intre 2-4 pe zi, in functie de necesitate. La burticile care au deja o cezariana, e bine sa iei chiar si preventiv in ultimul trimestru.

In legatura cu colul, imi povestea socrela ca i-a venit o pacienta cu colul scurt si deschis...si fusese la eco la Iosup cu cateva zile in urma si il avea de 4 cm. Ea considera ca eco nu masoara corect lungimea colului, tot un control e mai folositor (in caz de contractii si lucruri in neregula). Al meu col se lungeste pe zi ce trece, ultima data avea 42mm . S-ar putea zice ca stau numai in pat dar zau ca nu este asa.

Aelita - toata camera pe care ai pregatit-o pt bebe este frumoasa si cu bun gust. Felicitari!

Fetelor, am ras la faza cu testele de sarcina!!! Asta pt ca si eu, la prima sarcina, l-am pastrat vreo 2 ani. Si era un Clear Blue din ala pe care faci pipi, va imaginati...dar eu tot l-am pastrat. Il am si pe acesta de acum, daca v-as spune ca este un banal test de 32.000 lei, care nici nu ma asteptam sa iasa pozitiv. Dar uite ca nu numai ca a iesit dar soseste si cu fetita noastra mult asteptata!!!!

Aiska - nu te mai stresa cu placenta. Chiar daca nu se ridica, important e sa aduci pe lume un bebe sanatos. Gasesti tu puterea sa te refaci ca sa ai grija de puiuti!!!!

Amaya - parca tu tot cu cezariana esti nevoita sa nasti,nu? Pt. noi e mai putin importanta pozitia lui bebe. A mea copila era la 27 de sapt cu capul jos iar acum la 32 s-a mutat cu el in sus. Acum ca stiu, o mangai mereu pe cap, imi imaginez ca o mangai pe obrajor. Doamne, de-abia astept sa o vad!!!!!!

Cu intalnirea, sunt de acord cand hotarati voi, desi ora 14 e destul de ciudata. O sa ma dau peste cap si-o sa incerc sa vin daca e vremea buna. Numai ca va trebui sa ma acceptati cu una bucata baietel (cuminte, de obicei) la purtator.

Va pupicesc pe toate

ALINA 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,acum am citit,s-a intamplat o tragedie din nou,de data asta la mamicile din nov-dec...
si iar plang ..
din toata fericirea si buna dispozitie care era acolo,ca s-au nascut deja 7 baietei si 8 fete,mamicile au venit acasa cu ei si am vazut pozele...
jojo miha,pt AMALIA.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eli,

Mi-e ft usor sa ajung la parculetz asa ca avem de discutat (o sa-mi las si eu nr de tel in listuta de pe mailul comun)

Aelita

Iubita m-ai facut sa roshesc....dar mingiuca mea sa stii ca e asa lucioasa pt ca ma dau cu crema dimineata si seara ..si n-am prevazut ca blitzul de la aparat va reflecta in felul ala de zici ca am o bila luminata.... pe post de burtici.

Daca vrea cineva sa vada detalii despre Plaza Ro (am gasit Clate ul :))

http://www.plazaromania.ro/magazine.php?page=detalii&mgsid=129&cat=servicii

Asadar intalneala pe miercuri 22 noiembrie ora 14 la Plaza Ro - in fata la Clate (Doamne ce o sa mai rad ca n-o sa avem loc inauntru prea multe)

pupicei

Alinuk 27+

................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Azi am reinceput serviciul (dupa o sapt. de vacanta). Iar voi ramane in urma cu cititul... iar cand vreau sa raspund, mi se pare ca s-au dat toate raspunsurile. Totusi:
roandre, super rochie (datorita celei care o poarta), aelita, cosulet, patut - no comment (da' nu intru eu in vacanta de Craciun...), alinuk imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu cred ca esti balenuta sefa la cum arati la 28 sapt. Pai sa ma vad pe mine peste 2 sapt... si atunci mai vedem! La mine dunga nu se vede asa pronuntat. Adica nu se vede deloc. Asta din cauza ca voi avea fata iar tu baiat?
gabriela, lubenite Las' sa vezi ce o sa le iubeasca bebele!!!
Azi noapte nu am dormit decat de la 4 la 5,30. Acum ma duc sa dorm pana la 5-6, ca am asa multa maculatura de scris...

Catalina, pe mine ma doare in capul pieptului (nu doar sub un san, ci sub amandoi) cand mi se umfla burtica. Ma balonez si de la ceai sau cafea.
Aici la Constanta a iesit soarele. Am auzit la radio (din microbuz) ca miercuri si joi vom trece iar la tricouri. Ce bine ar fi!!!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

aelita am citit si eu ce s-a intamplat la mamici de noiembrie-dec. imi pare fff rau pt jojo dar nu vreau sa ma gandesc prea mult ca sa nu ma apuce diserarea. offfffffff

Marina 29+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Mai fetelor de ce sa nu ne vedem pe 25 cand e ziua catalinei?O sarbatorim si noi asha cu o cintirica de apa sau suc sau ce o fii acolo.Hai ca sambata fiind nu sunteti la munci si va relaxati si voi.

25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput