Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 25
ramsan spune:
Buna seara!
Am vazut ca exista diverse opinii cu privire la cat de corecte sunt variantele "fulgisori" "fulgusori" "fulguletzi"... vestea buna este aceea ca TOATE SUNT CORECTE - ele fiind diminutive formate prin sufixare cu forme de particule sufixale. Diferenta este ca unele par sa sune mai bine urechii noastre, iar altele nu prea. In varianta on line a DEX-ului am gasit doar varianta "fulguletz", se pare ca este cea mai utilizata...
Sper ca v-am lamurit.
Noapte buna 
Ramona
39s5z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
roxana c. spune:
Miro si Adina, v-am vazut comorile, sunt dragalase foc. Sa creasca mari si frumoase.
Ana, si tie ti-am vazut flacaul si parca nu mai am rabdare pana joi sa-l vad si eu pe-al meu. Ai rezolvat pana la urma cu alaptatul? Insista ca e pacat daca ai lapte sa nu-i dai. Intrebai la un moment dat cand poti face dus, cred ca raspunsul meu vine cu intarziere, dar dupa cate stiu eu poti face dus din a 2-a zi dupa ce-ti scoate firele. Baie in cada parca tin minte ca nu poti face pana nu se termina lohiile.
Celelalte mamici: Dandusa, Bambo, Cipi,Porumbita, Denny, unde sunt pozele cu bebeii vostri? Pe celelalte mamici le las in pace ca presupun ca n-au iesit din spital inca, dar voi....haideti cu pozele!
Alex, mi-a placut cainele tau, stai la casa sau la bloc? Il veti lua cu voi cand va veti muta?
Si despre nastere, stai linistita, bine a spus cineva ca pe undeva tot trebuie sa iasa si bebe, si durerile trec, iar cand il vezi pe bebe, uiti de ele. Hai, curaj, fii barbata! Hai sa ne incurajam reciproc, vrei?
Se mai anunta cineva care sa nasca joi? Haideti, nu ma lasati singura! Tin sa va spun ca a-nceput sa apara frunzele morcovilor si la mine....Pe o parte de-abia astept, ca sa-l vad, pe alta parte mi-e putin teama de operatie si de zilele in care trebuie sa stau in spital. (aici se sta 7 zile)
Si mai vreau sa va rog ceva: trimiteti-mi si mie parola de pe mailul nostru, am vrut sa intru si mi-o cere de nu stiu cate ori, ori n-o mai stiu eu, ori a luat-o razna.
De Marcela mai stiti ceva? Vreau si eu sa ma treaca cineva pe lista de mess cu id-ul meu: roxana_cucuian@yahoo.com
Roxana
37+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
roxana c. spune:
Si eu votez tot ptr fulguleti, fulgusori, fulgisori....cum vreti voi![]()
Roxana
37+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
carla2005 spune:
Dolores
Lorym
Luciaro

nastere usoara si bebei sanatosi!!!
Fetelor mi-am schimbat medicul de familie
, cea la care m-am inscris este si medic pediatru, m-a tinut cred ca o ora la ea in cabinet, m-a cantarit, m-a masurat pe toate partile, mi-a luat tensiunea care e cam mare 14 cu 8, mi-a mai dat niste analize care cica se fac in ultimul trimestru de sarcina si pe care mie nu mi le-a mai dat nimeni sa le fac ...nici medicul ginecolog, mi-a prescris sa iau fier si materna pana nasc desi nu cred ca va trebui sa mai iau mult...vad ca dolores care e in aceasi perioada cu mine e deja pe baricade! Ce sa va mai spun sunt super incantata de noul meu medic. E si ea mamica si mi-a spus foarte multe...sa stau pe partea stanga in pat ca cica asa se oxigeneaza fatul...o gramada m-a tinut la ea , nici ginecologul nu m-a tinut atata la o consultatie!
Joi imi iau rezultatul si pentru streptococul de grup B, v-am zis ca am gasit si in pitesti niste oameni cu capul pe umeri care stiau despre ce e vorba cu streptococul asta!
Am cumparat lucrusoare pentru bebita le-am spalat si calcat zici ca sunt de jucarie, insa patutul nu vrea sotul sa mi-l asambleze...a zis ca gasesc camera terminata cand vin de la spital ca are grija el de asta si a lasat totul impachetat! Nu am mai insistat fiindca el e mai superstitios de felul lui si nu vreau sa il stresez acum cu kestii din astea ...tot e bine ca am toate lucrurile in casa!
Voi ce ati mai cumparat pentru bebei...ca azi m-am uitat prin magazine si am fost total debusolata! Am cumbarat diste body-uri care se desfac doar intre picioare si am ajuns acasa si mi-am dat seama ca nu cred ca voi imbraca copilul cu asa ceva deoarece nu stiu cum o sa-i introduc toate extremitatile ( maini si cap) doar printr-o singura gaura ...cred ca trebuia ceva cu mai multe capse si nasturei!
Produse pentru igiena lui bebe ce ati luat? Ca iara sunt debusolata? Pana acum am cumparat doar un bax de servetele umede! Si ma mananca palmele sa tot keltui!
carla2005
36+ cu
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
luly spune:
Am reusit sa intru si eu acum pe forum si efectiv m-a palit vestea Mihaelei. Chiar ieri ma gandeam la ea pt ca era destul de activa pe DC si deodata a disparut. Si acum a venit cu vestea ...![]()
M-a amutit. Cred ca durerea e enorma.
Ma
pt ea si ingerasul Amalia.
Luly
35s cu
si
Diana
asiza spune:
Ramona, am inteles exact ce vrei sa spui, insa si eu, in DEX-ul online, am gasit varianta "fulguletzi"...fetelor, cum vreti voi, ca daca toate sunt corecte, nu ne facem de cacao...
Eu sunt intr-o dispozitie super proasta de cand cu vestea despre Mihaela!!! Sper sa ma pun pe picioare si sa las gandurile negre...Mihaela, fetele deja ti-au spus destule si eu cred ca au dreptate...ai grija de tine si de sotul tau!!!
Acum vreau sa le urez bafta tuturor fetelor care merg sa nasca...Sunt alaturi de voi si puiutii vostri! 
Mai am acum un pitic pe creier: Oare chiar se poate bb strangula in burtika cu cordonul ombilical???? Ca pana acuma nu mi-am pus problema asta!!! OF, OF...

...
Oana
33+ cu
Denis Cristian
Disney bb
Personality can open doors, but only character can keep them open!
alinuk spune:
Dragi mamici si burticutze,
Vrem sa stiti ca noi, mamicile de ianuarie_februarie suntem alaturi de voi si ca va dorim nasteri usoare si bebici sanatosi.
Va multumim pentru exemplul si curajul de care dati dovata.
Un gand bun pentru jojo_miha si Amalia 
va invitam la un gand pozitiv pe toate http://www.geocities.com/ghiocika/12.htm
Alinuk 27+ 
................................................
Nimic nu-i intamplator!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nunta_alina_mihai/my_photos
alexandra_25 spune:
Chris80.....
....si eu am gresit....am uitat ca si Lory e Loredana.....
Muuh....iti multumim din suflet pentru incurajarea ta si sa-ti traiasca baietelul......

Roxana_c...acum locuim cu parintii mei la casa...si am 2 catei...pe Bella nu o sa pot sa o iau la bloc...pentru ca ar innebuni...atata ii place sa alerge si sa se joace....intr-o garsoniera ar face prapad...Vreau sa ne incurajam reciproc...la mine sa stii ca are efect atunci cand sunt incurajata.....

Noapte Buna........va pupic!
alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
alexandra_25 spune:
Alinuk....

...si iti multumim atat tie cat si tuturor mamicilor de ian-feb......!Si noi vom fi alaturi de voi atunci cand va va veni randul!
alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
luly spune:
Atudor sa-ti traiasca
Tiberiu Mihai. E un dulce si are niste falcutze...Sa va aduca numai bucurii! Miercuri deci petreceti
.
De fapt cred ca miercuri o sa fie petrecere mare aici pe forum ca vad ca sunt destui sarbatoriti
.
Fetelor care se pregatesc de nastere: Bafta multa, nastere usoara si sa va tineti cat mai repede
in brate
Lucia 

Lorym 

Dolores 

Luly
35s cu
si
Diana