Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

la fel ma intrebam si eu ,fetelor,cum e posibil sa se stranguleze cu cordonul..of,ma bantuie acum intrebarile...eu crdeam ca numai la nastere se intampla asta,si stiti ca era singura mea grija,cum sa evitam asa ceva.
incerc sa nu ma gandesc prea tare,sa iau lucrurile asa cum sunt,dar totusi as rvea sa stiu ce si cum se intampla acolo in burtica.

de trei zile a mea e lenesa,stiti ca mereu ziceam ca sare cu plamaniimei cu tot,de cand am avut scaderea de tesniune si raul de sambata,e cam moale.dar am zis mereu ca am noroc ca eu o simt continuu de la 3 luni jumate,ca joaca in disperare ,ca altfel nu stiu ce faceam sa nu o fi simtit-o. e lenesa,dar multumesc totusi ca misca,acolo cate un piciorus,cat sa stiu ca traieste.

pe 15 nov ma duc la ecografie,nu am mai fost de pe 22 august,deci e cam normal sa fiu curioasa ceva mai mult,sa stiu ca e bine,pt ca atunci avea abia 400 de grame,ce sa intelegi de ea? acum sa imi spuna si mie daca e bine,daca e intoarsa...si bineinteles ,nenorocitul ala de cordon,sa fie bine,ca nu cred ca e una sa nu se gandeasca la tampenia asta !

cu tensiunea asta ce stiti?eu pana acum nu am luat-o ins eama,si nici nu prea aveam de gand,de.aia nici la spital nuam fpst.face ceva cand scade? o pot cpontrola asa ,sau risc ceva?

eu nu prea am obiceiul sa ma agit,v-am zis ca de pe 22 aug nu am fost la medic,si nici nu am sunat,am lasat lucrurile asa cum vor ei,nu am vrut sa devin paranoica,am zis ca ce o fi ,o fi,dumnezeu le aranjeaza asa cum stie el mai bine. si urasc spitalele,trebuie sa ma ia cu targa ,ca eu de buna voie nu ma duc.

va ùp,aveti grija de voi,dragele mele,imi pare rau ca Mihaelei i s-a intamplat asa ceva cand era atata fericire aici la noi..saracuta...imi inchipui prin ce trece..

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mergem la culcare, desi nu prea imi e somn, dar sunt cam obosita.

am mai citit pe forum si despre alte mamici care au pierdut copiii in burtica, la varste inaintate. sincer, nu credeam ca pericolul poate fi asa de mare cand ai intrat deja in trim al 3-lea. acum vreo cateva capitole chiar spuneam ce bucuroasa sunt ca in odiseea noastra nu au fost vesti asa de triste... ce trebuie sa fie in sufletele parintilor...

le tinem pumnii fetelor care sunt pe baricade. hai sa vedem ce sau pe cine ne aduce ziua de maine. noapte buna!

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Lucia, Lorym si Dolores,curaj, fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa aveti nasteri usoare si sa va tineti repede puiutii in brate,sanatosi si papaciosi!
Asiza, nu te mai gandi la chestii din astea, aiurea,nu e bine. Stai cat mai relaxata,si ai sa vezi ca o sa fie bine, totul.
Alexandra, uite, eu te incurajez pe tine,si tu fa la fel pentru mine.O sa iasa bine totul,absolut totul. Daca o sa doara un pic, o sa treaca si asta, iti spun eu,care credeam ca ma urc pe pereti in travaliu,iar cand mi-am vazut papusica, am uitat instantaneu de toate de dinainte.O sa nastem usor, o sa avem copii sanatosi, iar noi o sa fim fresh foarte repede.nasterea e ceva fiziologic, toate femeile trec prin asta,si raman cu amintiri dintre cele mai frumoase,cand vad crescand langa ele copiii la care au visat toata viata.Hai, zambeste,mult nu a mai ramas, si se va deschide un nou capitol pentru noi,si pentru cei ce vor fi langa noi, micuti la inceput, si devenind oameni in toata regula mai tarziu. Ai sa vezi ce mandra ai sa fii......
Fetelor, am avut azi iar control.Cica aproape am ajuns acolo,stiti voi unde. Georgia a coborat si mai mult, aproape ca ii simtea moasa capusorul.Ce credeam eu ca a fost dop,nu a fost asa,insa mi s-au dat ultimele detalii in legatura cu pregatirile mele. In primul rand,cica sa ma patrez calma, si sa nu intru in panica, cand o fi sa se intample.Sper sa fie asa,ce sa zic? cand ma apuca piticii,ma gandesc la partea buna a lucrurilor,ca scap de burta,ca ma imbrac si eu cu haine normale,ca imi vad printesa, ceea ce e cel mai important,ca nu o sa mai am arsurile astea de stomac,care ma cam chinuie uneori,si ca totul va intra in normal.Tensiunea mea s-a mai calmat nitel,iar moasa mi-a zis ca daca vreau sa o am pe georgia in brate pana la sfarsitul saptamanii,sa fiu cat pot eu de activa,din toate punctele de vedere.Ma misc exact ca o morsa, dar fac eforturi sa ma plimb, sa urc si sa cobor scarile in casa, sa fac una-alta prin casa, si poate asa o determin pe domnisoara sa iasa,ca abia astept sa vad daca mi se confirma ce am vazut eu la ecograf:ca are nasucul cam mare,ca a lui tati.Oricum, mami abia o asteapta.
Noapte buna, fetelor, si multi pupici pe burtici

37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Am ajuns de la servici si am reusit sa citesc. Sunt un pic nelamurita si nu inteleg cum poate lasa Dumnezeu sa se intample asemenea tragedii. Eu am momente cand inca ma mai "razboiesc" cu El. Stiu ca nu e bine, dar in momentele cele mai grele ajung sa ma intreb " de ce ?" Mihaela, cuvintele sunt prea putine pentru a exprima durerea pe care am simtit-o cand am citit. Acum nu ne mai ramane decat sa ne rugam sa treci peste aceasta incercare . Ai grija de tine si de sotul tau...Nu mai stiu ce sa scriu, e prea greu...

Ieri noapte am visat ca nasteam foarte usor. Si azi mi-a fost foarte rau. Cred ca am facut o cadere de calciu sau mi-a scazut glucemia ca s-a intunecat totul dintr-o data, si eram foarte moale. Dar am mancat ceva dulce si mi-am revenit un pic. Acum sunt un pic mai bine.
Ma duc la nani.

Monica 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Lorym, Lucia mult curaj si nastere usoara.
Dolores ai grija de Davidutzu sa mai stea la caldurica.
Aelita imi place tare mult cosuletul tau. Stai linistita ca nu o sa ramai singurica, si eu am DPN pe 16 decembrie. .
Ma striga George sa merg in pat. Noapte buna.

Monica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Bamboletta, ai o fetita extraordinara! O dulceata!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
In sfarsit si poze cu baietei! Atudor, ai un flacau pe cinste! Sa creasca mare si voinic!
Ruxandra_sb, imi pare rau ca ai avut parte de necazuri in ultimul timp. Sa dea DD sa fie totul bine, sotul tau sa se insanatoseasca repede, ca sa fie alaturi de tine la spital.
Jojo_miha, nu imi pot imagina ce este acum in sufletul tau si al sotului! Trebuie sa fii alaturi de sotul tau si sa incercati sa treceti impreuna peste acest moment nefericit din viata voastra. Ce pot sa-ti mai spun??! Cuvintele sunt de prisos. Sa va dea DD putere si nu te da batuta! Ai incredere ca in viitorul apropiat iti vei putea tine copilasul in brate!
Alinuk, multumim pentru urari!!!
Citind ce i s-a intamplat lui Jojo_miha, mi s-a facut frica. Ma gandeam ca, daca am intrat in trim III cu bine, va fi bine pana la sfarsit. Sa dea DD sa fim sanatoase si noi si bebicii nostri si sa nu mai treaca nimeni prin asemenea tragedii!
Noapte buna si somn usor, dragele mele burticute!

Teutz 32+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Am uitat sa schimbam semnatura, de azi suntem mai mari.
Ma alatur galeriei pentru Lorym, Lucia si Dolores! Sa aveti nasteri usoare, fetelor!!!

Teutz 33+ Alexia Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

carla,ca de jucarie,dar speli si calci la lucrusoare mai mult ca la cele mari,atat de migaloase sunt,ai vazut?
lasa,ca are timp sa iti pun apatutul,nu are sens sa il fortezi,daca el e superstitios,decat sa stea ca pe ghimpi..
alexutu,ce bine ca stati acum la ai tai! ahh,la casa,imi imaginez caldura sobei.poate nu ai sobe,ca acum cu incalzirile astea..dar si asa..ce frumos e iarna la casa,sa stai la caldurica in timp ce afara ninge,mmm..si mama face placinte..hai ca am luat-o razna.ce-are zapada cu placinta?
Ai sa vezi tu cat de bine o sa nasti tu!!
Cristina
,abia astept sa o vad pe Georgia Helia in poze!! asa,cu nasucul ei cu tot!!!
sa vina,sa vina !!!!
aka,e bine ca ai luat ceva dulce repede.cel mai rapid e zaharelul!
ha! tu zici pe 16 dec ca ai DPN,dar eu pe 31!!! adica ma freaca de revelion,in timp ce voi sunteti la fulgusori acolo!o fi bine asa?
da o sa ma rasfatati si pe mine,atunci,deh,ca sunt si eu ultima.
Teutz
,asa ma gandeam si eu,ca ajunse in al treilea trimestru,totul e roz..La mine era roz deja din al doilea.cand eram in primul,vai ce mai numaram zilel,saptamanile,cum simteam ceva in neregula,fuga la baie sa ma uit...Pana cand a miscat printesa,la trei luni jumate,si de atunciam fost o fericita,nu am mai avut nimic!

of ce rau imi pare cand vad asemenea tragedii...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata

iar m-am trezit de nebuna. tocmai am fost la baie si gata somnul meu...

alex ma bate la cap sa montam patutul, ca el singur o sa o faca, dar in vreo 20 de ani. de parca eu as face concret ceva, in afara de dat instructiuni...l-am tot amanat, si asa am spatiu putin, mai imi trebuie sa il ocup inutil cu ceva ce nu folosesc chiar in momentul asta...i-am expliucat ca mai vedem dupa eco de 36, de joi. acum mai gandesc ca daca mai sta bebelina la caldura, nu are nici un rost. o sa il duc cu vorba ca dupa eco de 38.plus ca se umple si de praf inutil...e drept, cred ca e cam singura situatie in care am fost si eu un pic superstitioasa...

ma mai bag un pic in pat, dar asta doar asa, sa ard gazul, ca nu mai adorm, mi-e foarte clar. cine face cafeaua in dimineata asta?

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mihaela, nu ma cunosti pentru ca si eu tot de la ian-feb sunt. Asa cum zicea Alinuk, suntem si noi cu gandurile si rugaciunile aproape de tine si de Anca. Desi e clar ca Dumnezeu stie cel mai bine ... ne e foarte, foarte greu sa intelegem astfel de intamplari. Ma rog pentru tine pentru putere si luminare. Mai ales maine cand e ziua ta ... de Sf Mihail si Gavriil. Si ei sa te ajute si sa se roage pentru tine.
Te imbratisez cu drag,
Catalina 31+

Mergi la inceput