Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

plang in hohote..nu ma pot opri..mai devreme am citit cazul Ancai, careia i-a murit bebelusul in burtica la 35 saptamanai, strangulat cu cordonul ombilical...si acum, tu, jojo_miha..

..incerc sa scriu ceva, dar nu stiu ce..totul e atat de absurd..
..si eu sunt revoltata impotriva lui D-zeu..unde e? daca exista..de ce lasa sa se intample asa o tragedie? ce pacate a avut ingerasul ala mic? ce cruce de purtat?

nu imi pot reveni..

fatima 38+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna seara, fetelor, nici nu stiu ce sa spun, m-a terminat vestea mihaelei, nu pot sa scot nici un cuvant.Mihaela sper din suflet sa poti trece peste aceste clipe cu speranta ca totusi poate mai repede decat va asteptati acest mare gol va fie umplut.Nu-mi gasesc cuvintele potrivite chiar deloc.Condoleante.Sper sa nu mai treaca nimeni prin asa ceva.Bulisor31+Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Mare triste azi la noi, parca nu e drept sa se intample asa, de ce sa piarda o mama sufletelul ei? Nu cred ca Dumnezeu e vinovat, ma intreb daca facea cezariana oare se intampla la fel? Oare a murit la nastere sau inainte? Ce sa zic, e groaznic de trist si parca nu e real parca citesc o poveste urata, nu o realitate care se poate intampla cu adevarat.Fiecare dintre noi spune poate ca mie nu mi se poate intampla, dar nu e deloc asa pt ca si eu am trecut printr-o tragedie cu tatal meu si ma gandeam zilele trecute ca Dumnezeu a vrut sa imi dea un suflet care sper sa il tin in brate cat mai repede, mai ales ca se naste cam in aceeasi perioada in care era nascut si tatal meu. Asa ca fetelor aveti speranta si nu il da-ti pe Dumnezeu la o parte pt ca stie el cum sa aseze lucrurile si mai devreme sau mai tarziu o sa fie bine. Sper ca m-am facut inteleasa.

Va pupic pe toate si va doresc tot binele din lume!

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

Mihaela, imi pare nespus de rau, am citit mesajele tale de ceva vreme dar chiar cred ca nu sunt cuvinte care sa-ti aline durerea; cred ca roxana are dreptate Increde-te in Dumnezeu, numai el te poate ajuta; chiar daca acum nu gasesti puterea. Cred ca numai rugaciunile iti pot alina suferinta; ne pentru tine

Bianca 39+ si
poze

Mergi la inceput

Hai sa incurajam fetele care trebuie sa nasca

Hai Lorym
Hai Dolores
Hai Luciaro

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

pur si simplu nu am cuvinte

de ce? de ce? cum e posibil sa se intample asa ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Am vazut pozele cu bebeii nostrii, adorabili si frumosi foc, sa va bucurati de ei din plin. Felicitari Pt fetele care sunt pe baricade Dolores Lorym LuciaroNastere cat mai usoara.Era sa uit votez si eu pt FulgisoriEu zic sa incercam sa fim un pic mai optimiste, caci bebeii nostri nu se simt bine dc suntem triste.Cum zicea si Cleomoni Domnul face asa cum stie el, si pana la urma o sa fie bine pt toti.Va pup pe toate

Mergi la inceput

Am vorbit cu a mea CUSCRA si inca e in spital, to asa se simte, aseara a fost controlata de 3 ori deci a facut o noapte alba.I-am povestit de Mihaela ca o consolare, spunandu-i ca mai bine sa stea in spital sa fie monitorizata decat sa se intample Doamne- fereste cine stie ce. Va pupa pe toate!

Cleo 37+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Dragi viitoare mamici intrucat cunosc personal doua dintre mamicile de la voi (dianocica si ruxandra sb) vreau sa va imbarbatez putin pentru ca ati avut o zi tare grea. Incercati sa treceti peste tragedia Mihaelei si sa va concentrati pe burticile voastre, stiu ca este greu dar e important sa ramaneti cat mai calme, este bine si pentru voi si pentru bebei din burtica. Si la noi o mamica a patit o astfel de nenorocire si noua ne-a fost greu dar am incercat sa trecem impreuna peste asta. Va tin pumnii sa fie bine pentru toate in continuare.
Mihaela pentru tine si ingerasul tau. Uite AICIun subiect unde gasesti si alte mamici la fel de incercate ca si tine.
Cleomoni am vazut ca vei naste cu Radu Vladareanu la Elias. Eu am nascut cu el in iulie. Din punctul meu de vedere atat personalul cat si conditiile au fost ok. Vlada a fost de la nota 20 in sus. Ziua l-am tinut pe Alexei cu mine noaptea l-am lasat la neonato ca sa ma pot odihni. Nu am fost foarte multumita de asistentele si doctoritele de la neonato dar una peste alta m-am descurcat si cu ele.Daca mai vrei alte amanunte imi poti trimite PM.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

jojo miha din ce am citit pe forum rezulta ca dr tutunaru de la elias e f bun, si ai putea incerca la el data viitoare

chris 35+ alexandra

Mergi la inceput