Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 23
Darria spune:
Loredana inca nu a nascut dar a inceput sa aiba contractii la 10 minute, poate vor fi mai dese si poate naste in aceasta seara.
aelita spune:
vai,Laura,ce povestesti si tu de verisoara ta !! cred ca sunt distrusi,saracii!! Condoleante familiei!! imi pare tare rau ..
Luciaro,bafta multa si mergi fara frica !! sa vii cu vesti minunate,sa ai copil sanatos!
32+
p_onu spune:
alexandra_25 mai esti pe acolo? ce mai faci?
ti-am vazut pozele cu superbitatea de catel...ma gandeam ca ne-ai ameninta cu niste poze obraznice si ...de la pulover ai trecut la geaca....apropo, e foarte frumos la voi...sunt invidioasa, chiar daca spuneai ca azi s-a topit zapada...
loredana, iti tinem pumnii...Doamne ajuta!!!!
mai stie cineva ceva despre dolores?
eu incerc sa-mi fac de lucru prin casa, doar-doar imi va trece starea asta...
miha, la fel ca si alte fete...cred ca e important sa afli cauza...in rest, nu pot sa-ti spun mai multe...decat sa nu incerci sa-ti innabusi suferintza, chiar si furia, sunt normale....daca te pot ajuta cu ceva as fi foarte bucuroasa sa o pot face...
37+ cu
Poze.
Donia spune:
jojo miha, sunt cu gandul la tine si la sotul tau. E cumplit ce vi se intampla. Probabil fiecare se gandeste ca daca ar trece prin asa ceva nu ar mai ramane cu mintile intregi, dar de undeva primesti putere sa te aduni si sa mergi mai departe.
Dumnezeu sa o odihneasca pe micuta voastra si sa va intareasca pe voi.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
ramsan spune:

HAI LORY!! HAI CATRINEL RIANNA! 

Ramona
39s5z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
roxana c. spune:
N-am avut timp sa scriu, v-am citit dar asa....din 2 in 2. Si am ajuns si la postarea Mihaelei.
Mihaela, nu stiu ce sa-ti spun, cuvintele nu-si au rostul, am trecut si eu prin ce treci tu acum si stiu cum este. Daca-mi permiti, iti pot da un sfat: intereseaza-te intai care-i cauza ptr care s-a intamplat asta, iar dupa aceea ramai iarasi insarcinata, cat mai repede, in cazul meu am aflat si cauza(listerioza) si am ramas insarcinata dupa 3 luni, altfel simteam ca inebunesc, mai ales cand vedeam copii. Daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi, altceva nu stiu ce sa mai zic. Increde-te in continuare in Dumnezeu, acum dai vina pe El, si eu am dat, mi-e rusine cand ma gandesc la cuvintele pe care le-am spus atunci si-mi pare rau, dar tot El te va ajuta, fii convinsa.
Roxana
37+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
alexandra_25 spune:
Carla2005....nici nu stiam de faza cu destinul copilului...e asa de interesant....
Laura13...imi pare nespus de rau de verisoara ta...prin cate trebuie sa treaca omul inrt-o viata si cand te gandesti ca viata asta e de fapt o alternare intre fericiri si tristeti.....
Luciaro....curaj si maine suntem prezente la galerie...

...si abia asteptam vesti....
Biabaus...am vazut pozicile...ce frumoasa mamica cu burtica....
...ma bucur ca ai reusit...
Cristina...
...si multumesc mult de incurajari...dar stii cum e...nu poti sa nu te gandesti la lucruri rele cand auzi ce se intampla la unii...
Eu tot nu inteleg...sa nu-ti zica nimic medicii????....pai doar nu a murit ca nu a avut nimic...nu?...asta e revoltator...
Darria...multumim de vesti...
Asa ca trebuie sa dam dovada ca suntem suporteri infocati...

HAI DOLORES 

HAI LORYM 

HAI LUCIARO 

P_onu...asa de bine am ras :"ti-am vazut pozele cu superbitatea de catel...ma gandeam ca ne-ai ameninta cu niste poze obraznice si ...de la pulover ai trecut la geaca "....
..ai fost totala...se pare ca nu fac progrese...in loc sa ma mai dezbrac.... eu ma mai imbrac...

Si apropo Dolores e Loredana.....
Ramsan...tot 2 in 1??????.....ce face bebe Rares?
Panaa...tu cum stai????.....
Nu mai stiti nimic de Miro,Dia,Raluca,Mioara ...????....fetele care tineti legatura cu ele...dati-ne de veste !!!!
alexandra
38 + cu 
Mark Andrei
poze
burtik 37 saptamani
primii fulgi
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
ramsan spune:

HAI LUCIA!! HAI
SERBAN ALEXANDRU!! 

Ramona
39s5z
Rares Mihai
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
doradora spune:
alex fetele au facut confuzie intre dolores, care aici e stiuta asa, nu cu primul prenume, si anume loredana, si lorym
chris
35+
alexandra
roxana c. spune:
Am venit si eu cu galeria:

HAI lOREDANA!

HAI LUCIA!

HAI DOLORES!

HAIDETI FETELOR, CURAJ!
Roxana
37+
,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)