Mamici de noiembrie - decembrie 2006(55)
Raspunsuri - Pagina 22
Laura13 spune:
Jojo miha zic si eu ca si fetele ca poate ti-ar fi un picut mai usor daca ai avea o explicatie de la doctori.
Verisoara mea a nascut o fetita joia trecuta, la termen dar micuta 2.400. Totul a fost bine (desi s-a chinuit foarte mult la nastere - 18 copci si rupta toata). A doua zi fetita avea infectie la un plaman, trebuia transportata la Bacau, au transportat-o abia a 3-a zi cand infectia se raspandise la ambii plamani si nu au mai putut-o salva. Vina a fost a doctorilor (la nastere a fost asistata doar de moasa, nici un doctor, iar dupa nastere nu s-a observat ca avea lichid in plamani). Si uite asa in loc de petrecere de botez au facut inmormantare. Sunt distrusi, se dau jos din pat dimineata doar pentru ca mai au un copil care depinde de ei.
Nu am vrut sa va mai spun atunci, spun acum in ideea ca poate daca ai pe cine sa dai vina, adica altcineva decat DD, daca ai o explicatie poate e mai usor. Desi pe de alta parca cred ca nimic nu face sa fie usor sau nici macar MAI usor.
-ici voua, tuturor fetelor.
Eu plec acasa ca sa trag un bocet bun.
Poate ne auzim (scriem) si maine. Si poate cu vesti bune, nu cu tristete in suflet.
Sa va aiba Dumnezeu in paza!
Laura
si bebe strumf
39+
luciaro spune:
Fetelor, scurt de tot ca ma pregatesc sa merg sa ma internez. Votez si eu pt fulgusori de nov-dec...
Nu am citit ce ati scris azi, decat pe diagonala, jojo_miha, sunt alaturi de tine...
Maine in jurul pranzului de va intampla si cezariana mea... va pup pe toate si sper sa va tin la curent cu ce se intampla prin madaluta, constanteanca mea...
Lucia
38+ si
Serban-Alexandru
Lavinia_P spune:
Buna,
am intrat sa vad ce mai face Lory,dar am ramas marcata de povestea Mihaelei.
Ma pun in locul tau si imi imginez cat iti e de greu.Totusi trebuie sa ti se dea o explicatie,mai ales ca e a doua oara.Cand stii cauza pe viitor poate o poti evita.
IMI PARE RAU, MIHAELA,plangi,daca asta te ajuta, dar poti cauta si un ajutor specializat, un psiholog care sa te ajute.Cuvintele probabil sunt de prisos..

Lavinia 36+
doradora spune:
jojo miha nu stiu exact cat de potrivit este momentul, dar ma gandesc ca poate ar fi bine sa faceti niste analize genetice. sunt mamici care au pierdut bebeii, si facand aceste analize au constatat ca exista anumite boli sau incompatibilitati, pe care le-au tratat si dupa aceea au dus sarcinile pana la capat. nefiind insa teste uzuale, nu ai de unde sti daca sa tratezi si ce sa tratezi.
chris
35+
alexandra
Laura13 spune:
Luciaro sanatate multa tie si copilasului atu!
Mult curaj si pupici!
Si facem galerie!
Si asteptam si avem nevoie de vesti bune!
Laura
si bebe strumf
39+
biabaus spune:
chris mersi frumos de recomandare o sa-l intreb si eu pe medicul de familie
alexandra se pare prrobabil ca am uitat de asta ma duc sa verific ....... gata, am rezolvat, ai avut dreptate erau pe private; multam fain
Bianca
39+ si 
poze
p_onu spune:
am revenit, dupa asa zisul somn...n-am inchis un ochi gandindu-ma la tagedia prin care trec mihaela si sotul ei...acum, cand am revenit aflu ca nu e prima oara cand li se intampla asta.....offff!!!
Iti dau dreptate, alexandra_25, cu sperantza in Dumnezeu...dar parca e greu sa nu te revolti...
37+ cu
Poze.
cristina1974 spune:
Mihaela, m-au trecut instantaneu valuri de caldura cand am citit ce ai patit,nu pot sa ma ridic de pe scaun,si stau doar asa, si ma intreb: De ce? Nu incerc sa gasesc acum cuvinte, ca nu pot.Stiu ce e in sufletul tau,crede-ma ca stiu,si stiu ca doare enorm,poate cuvantul asta nu reda in totalitate cat de tare...... Ce pot eu sa-ti spun acum?
Fii tare, ai grija de tine, stai aproape de sot, si descarca-te cat poti tu de mult,eventual vorbeste cu un preot..... Roaga-te,nu-ti pierde credinta, chiar daca stiu ca e greu sa ti-o mentii ,la ce ti s-a intamplat tie,........si,in fiecare clipa,incearca si mergi mai departe,umple golul ala din asufletul tau cu speranta,ca asta nu moare asa usor. Ai sa auzi spunandu-ti-se "mama",Mihaela,ca altfel nu se poate, insa trebuie sa ai putere, sa treci peste tragedia asta.Amalia o sa aiba grija de tine,si de tati,o sa va zambeasca atunci cand o sa va asteptati mai putin......
Doamne, nu mai stiu ce sa spun ,insa ma rog pentru tine ,sa fie bine pana la urma.
Aelita,da, nr. este cu 0044.Ai grija ce faci,ti-am mai spus eu asta, si papa dulce, cand iti pica tensiunea asa.
Bamboleta, ai o scumpete de fetita,sa-ti traiasca,si sa te bucuri de fiecare secunda alaturi de ea.
Alexandra, te rog mult,stai calma. gandeste-te la ceva frumos,joaca-te cu frumusetea aia de Bella, pastreaza-te optimista,si nu gandi decat pozitiv.
Nu mai stiu ce voiam sa spun......ma simt goala pe dinauntru,nu-mi iese din cap ce s-a intamplat cu Amalia..... Dzeu sa o odihneasca in pace.
Nastere usoara la toate fetele care urmeaza si numai bine!
37+,Iasmina Timeea si bebe Georgia helia
cristina
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Anul trecut de ziua sotului a avut un cadou pe care nu-l va uita toata viata,ne-am trezit ca mi s-a rupt apa,eram in 25 saptamani,gravida tot cu o fetita si pe care ca logic ca am pierdut-o.(nu era prima sarcina pierduat)Asta a fost cadoul de ziua lui .Acum era in culmea fericirii a sunat pe toata lumea cand am plecat la spital,toata lumea venea cu florii cu aparate de fotografiat ,el a sperat pana in ultimul moment ca e vie.Nu l-am vazut plangand decat acasa cand strangeam lucrurile ei in brate si el ma ruga sa le dau drumul,s-a pus pe plins si ma durea si pt el.............mai bine nu va mai zic ca poate nu va face bine
O sa fie greu, tare, tare greu.
Nu pot sa-ti spunem noi cat de greu.. si nici nu cred ca putem sa va alinam cumva. Doar tie poate iti va fi o farama mai bine daca vorbesti despre asta. Si noi o sa te ascultam.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt constienta ca se poate intampla, si se poate intampla oricui.
Ce vreau eu sa-ti spun acum suna rece si impersonal, si total nepotrivit ca timing; dar vreau s-o fac pt ca nu stiu daca o sa mai dau de tine:
Amaliei i s-a facut autopsie?
Tu ar trebui sa faci niste analize speciale, nu stiu exact ce, sorry.
Mai ales, ca este a 2 a nenorocire care vi se-ntampla. Si ai spus ca ai mai avut sarcini pierdute anterior.
Poate fetele de aici, care au trecut prin asa ceva te vor lamuri si sfatui mai bine:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87550
Tot asa, o vecina a ajuns cu sarcina pana la termen, dar bb a murit in burtica. Nu stiu exact care a fost cauza, dar ulterior a facut mai multe analize la Institutul Cantacuzino.
Imi pare rau daca te-am necajit.

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)