Pentru admiratoarele lui "Habarnam"
Raspunsuri - Pagina 3
Bic spune:
SI eu aveam editiile din 1950 ale primelor doua carit cu Habanrnam. Si tot dintr-o neatentie ele nu mai exista din pacate. Am cumparat primul volum de la Humanitas, dar fireste ca mie imi este draga cartea aia cu pagini galbene pe care am citit-o cind eram copil.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Ramonika spune:
nu pot deschide decat aventurile lui habarnam si ale prietenilor sai, carte pe care deja am citit-o. cea cu orasul soarelui cnd va putea fi accesata oare?
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
AngeliquedeS spune:
Vai, fetelor, ce ma bucur ca mai stie cineva de Habarnam! Asta a fost prima mea carte pe care mi-am cumparat-o, aveam vreo 5 ani si m-am dus la librarie sa imi cumpar o papusa, imi aduc si acum aminte, o papusa blonda cu sandale, din banii "economisiti" de mine, insa am vazut cartea asta, era cartonata, lucioasa si albastra, asa ca am renuntat la papusa (mi-au luat-o ai mei a doua zi
) si am luat cartea. Nu stiam sa citesc, nici nu stiam cum se numea, dar mi-a placut coperta si cum arata ea. Cartea aceea a fost cosmarul surorii mele, care e cu 11 ani mai mare ca mine, a trebuit sa mi-o citeasca de nu stiu cate ori pana am invatat sa citesc singura, si acum stiu pasaje din ea. Am amintiri frumoase cu cartea aceasta....
Pupici 
Angelique
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
Balbina spune:
Oooooo, ce amintiri mi-ati stirnit cu acest subiect, fetelor! Erau cartile mele preferate din copilarie! Numai ca in varianta moldoveneasca (basarabeana) pe Habarnam il chema Nestiila.
Cel mai tare mi-a placut volumul "Nestiila (Habarnam) pe Luna", unde capitalismul era f. bine explicat pe intelesul copiilor.
Nici nu stiu ce volume au fost traduse in romana, doar primul? Sau exista si "Habarnam in Orasul Soarelui"? Neaparat o sa cumpar cartile si pentru copiii mei.![]()
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
ML spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
nu pot deschide decat aventurile lui habarnam si ale prietenilor sai, carte pe care deja am citit-o. cea cu orasul soarelui cnd va putea fi accesata oare?
Ramonikasi pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
Parca prin luna mai scrie pe undeva prin blog Ramonika. Dar ma indoiesc. Eu oricum nu am de unde sa o cumpar (sa nu mai vorbim de Habarnam pe Luna, Balbina... e-he-heiii, de ce n-ai tinut cu dintii de ele?. Doar pe primul s-ar putea sa-l mai gasesti. Daca nu, il are tipul asta pe site), asa ca mai arunc din cand in cand un ochi pe acolo...
Angelique si eu am recitit-o impreuna cu mama la...18 ani! Abia astept sa mai creasca cei mici sa dam iama in ea!
"Iarna mea verde" (poze)
Balbina spune:
ML, eu am cartile, dar sint in rusa si sint acasa la parintii mei. Mi-e mai simplu sa le cumpar in romana, decit sa-mi invat copiii rusa.
Sper sa le indrageasca si ei macar pe jumatate cit mi-au placut mie.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
ML spune:
Sa ai norocul sa le gasesti! De nu, sa le traduci in romana (citindu-le tu) si tot se vor bucura de ele.
"Iarna mea verde" (poze)