Pentru admiratoarele lui "Habarnam"
Raspunsuri - Pagina 2
mihaeladm spune:
Draga ML,
a doua carte pe care o am e veche, aparuta in 1950 si ceva si a fost a mamei. Mie imi place mai mult, pleaca Habarnam intr-o drumetie cu masinutza pana in orasul Soarelui.
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by ML
Pai "strica-l" pe "cartoon" Cristina si poate va invata sa-l iubeasca pe demodatul Habarnam.
"Ce verde era valea mea!" (poze)
Nu prea am cum ,ca mi se pune pe plans..in orice caz se pare ca a impresionat-o totusi,pentru ca i-a povestit educatoarei la gradinita despre el si educatoarea i-a spus sa aduca si la gradinitza cartea.
A scos sotul ieri la imprimanta 6 capitole si am dus-o astazi,sa vedem ce-mi spune diseara cand vin acasa.
Inca o data multumesc
mi-a facut tare bine sa o recitesc,mi-a adus aminte de copilarie.1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
ML spune:
Mihaela multumesc pentru raspuns si, cu intarziere, "La multi ani" de ziua numelui. Atunci, abia astept sa apara cartea pe site!
Cristina cum a fost la gradi?
zfcristina spune:
Am intrebat-o azi dimineata pe educatoare daca a avut timp sa se uite pe ele si mi-a spus ca nu.Zicea ca vrea sa dea cartea fetitei ei care este ceva mai mare sa faca o selectie
Eu cred ca,ar trebui sa o lase asa cum este ...daca tai din ea nu mai are nici un farmec.In fine ...eu mi-am facut "datoria".
1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
Natasa spune:
Nici eu nu am volumul "Habarnam si Orasul Soarelui" si ma intreb de ce nu se reediteaza (bine, si primul volum s-a epuizat rapid si e cerut, dar cei de la Humanitas nu fac nici o miscare)
dara spune:
Super Habarnam! Mi-au dat lacrimile, mi-am amuntit de Habarnam si prichindute...de copilaria mea. Trebuie neaparat sa merg la mama sa caut carticica albastra...
Mie mi-a placut atat de mult incat am fost in stare sa conving toata clasa cand m terminat liceul sa punem pe sonet imagini din "Aventurile lui Habarnam". Se potrivea cu clasa noastra, eram niste visatori care habar n-aveam. Am fost aspru criticati de profu' de romana care spunea ca am facut sonete cu mexicani (ma rog, mai urat). Dar au fost tare dragute...
Dara si Darisor
adimercedes spune:
Cei care vor sa le ofere copiilor un crampei din lumea imaginara explorata in copilaria noastra de Habarnam si prietenii lui pot gasi Aventurile lui Habarnam online in romaneste si in engleza.
Enjoy
.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
zana spune:
Habarnam s-a ratacit! n-a mai ajuns in Orasul Soarelui...
Pe site-ul cu pricina scrie de anul trecut ca o sa apara in curand.
Am cautat si in anticariat si tot n-am gasit cartea si cu promisiunile m-am lamurit.
Tare mult as vrea partea a doua.
ML spune:
Zana tu cam ai dreptate... Blogul domnului cu pricina ma duce cu gandul la altceva. Sa speram ca va veni si ziua in care se va tine de promisiune ca sunt doritori, dupa cum spune.
ardeiash spune:
s-a ratacit bine, ca eu am incercat de mai multe ori si n-am reusit sa-l vad
s-auzim numai de bine! si