Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mari, ma bucur tare mult ca sinteti bine, risc exista tot timpul si ai dreptate si eu fac ca si tine, ma bucur de fiecare saptamina, si numar cit mai am pina ma vede medicul....Dominic e mai bine.

Ileana, merci de urari, Dominic e mai bine, si eu, el ia antibiotice ca are otita.....eu zic ca va fi bine la medic, ai sa vezi, vei fi surprinsa ce bine a fost, daca nu vor ia-te de ei

chantal, eu nu am avut cezariana, dar am o operatie pe burta ca mi-au scos ovarul sting, si inca si acuma dupa 6 ani ma mai maninca operatia si mai ales gravida ma deranjeaza.....

laura, sper ca esti bine nu?

de mine va zic ca sint bine, parca azi nu am mai avut asa greturi mari, am reusit sa ma odihnesc, bebe meu are otita, e sub antibiotice, dar e bine.....miine merg la igienist, sa-mi faca o detrartare calumea(nu ca celalalt care, desi era roman, numa mi-a luat banii, si mai mult decit e pe piata si nici nu mi-a dat chitanta......degeaba medici romani nu-si schimba practica indiferent de tara...), si prietena mea medic mi-a dat un nr de tel de la un medic f bun, am sa sun sa vad poate merg la el....a, si era sa uit, ieri cind am fost cu Dominic la medic, prietena mea medic mi-a spus daca vreau sa auzim cu Dolperul inima lui bebe, eram atit de bucuroasa, si-mi era frica, dar m-a avertizat ca inca e mic si poate nu auzim nimic, si ca ea nu are experienta in asa ceva, etc.....si.....am auzit inimioara, ea zice ca e sigura cam 70 % ca aia era si ca oricum voi vedea la gine in 23, dar, sper sa nu ma bucur prea devreme, mie mi se parea ca e cel mai minunat sunet, si mi-am adus aminte cind i-am auzit inima lui Dominic....si am plis....acuma cum zice si ea, sa nu ma bucur inca ca ea nu are experienta, etc, dar eu tot ma bucur chiar daca ea nu e sigura, in fine, poate am luat-o razna.....

va pup pe toate

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vai acuma am vazut ce-ai scris laura, ma bucur atit de tare ca esti bine, si mie imi pare tare rau ca nu mai sintem la odisee impreuna, dar sint cu ochii pe tinesi indiferent la care odisee vei fi eu voi fi acolo sa te incurajez. si chiar poate vei fi cu mirela, cristina si andreea, si altele....mai cu testele ce sa-ti zic, eu stiu ca am facut tot felu de teste hormonale cind aveam probleme cu ovarele, si ca sa testezi anumiti hormoni numa in anumite zile dupa ciclu se putea...poate de aia ti-au zis, acuma depinde ce fel de teste....si chestia cu 6 luni.....poti sa uiti...de ce atit de mult??? te pup ai grija de tine, fa testele si tine-ne la curent

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

LAURA si eu am incercat 5 ani pana am reusit sa raman insarcinata si sa am un bebe, si toate miile de analize pe care le-am facut, inclusiv laparoscopia, mi-am facut-o dupa cm, toti dr pe la care am fost mi-au zis acelasi lucru. Te si mai ai doar putintica rabdare, o sa fie bine, ai sa vezi!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia multa sanatate lui Dominic Ce repede trece timpul! Deja 8 sapt, burtica ta creste incet si sigur Ma bucur ca ai auzit inimioara sunt convinsa ca te-ai inmuiat toata

Dori multumesc

Analizele pe care tre' sa le fac eu sunt listeria, clamidia, sindromul antifosfolipidic, citomegalovirus, proteina C, etc. Si nush daca e obligatoriu sa fie dupa CM. Dar aflu in seara asta

Sa stiti ca ma simt destul de optimista! De fapt, am momente si momente, dar cel mai des sunt optimista

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Eu p-astea nu le-am facut in functie de cm.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, ma bucur ca ai trecut cu bine si de incercarea asta... adica ma bucur ca nu ai suferit fizic prea mult si ai ramas asa optimista. Termenul acela de 6 luni mi se pare f.f.f exagerat. (ca si cel de 3 saptamani fara ) Analizele pe care le-ai mentionat nu au absolut nici o legatura cu CM, asa ca eu zic sa le faci si maine, ca sa nu mai pierzi timpul.
Flavia, eu cred ca ce ai auzit tu la Dolper sigur era inimioara lui bebe (sunetul acela e inconfundabil ). Multa sanatate lui Dominic!
Mari, imi place tare mult atitudinea ta. Asa si trebuie, sa te bucuri de fiecare zi de sarcina si sa lasi stresul la o parte. Le tin pumnii la bebeii tai sa fie niste luptatori si sa treaca cu bine de cele 40 saptamani (sau ma rog, pe aproape )
Ileana, in curind o sa fii si tu o mamicuta fericita, posesoare de poza de bebe de la eco! Asteptam sa o vedem!
Andreea, deci saptamana viitoare facem galerie pentru testul de sarcina. De-abia astept...
Mirela, noi doua ne pregatim de "munca": , apoi , pe urma si la final si

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Chantal, incearca sa privesti inainte, nu cred ca mai are rost sa cauti vinovati, mai mult ti se umple sufletul de amaraciune. E clar ca doctorii aceia sunt vinovati de tot ti s-a intimplat,e clar ca a fost vorba de incompetenta lor, dar acum nimic nu il mai poate aduce pe bebe inapoi. Si asa cum ai zis si tu, indiferent de ce o sa faci, ei mereu or sa iasa nevinovati. Concentreaza-te pe ce ai de facut de aici inainte, gandeste-te la urmatorul bebe, fa-ti toate analizele posibile ca sa fii tu impacata si apoi ia-o de la capat. Eu asa gandesc, sper sa nu te superi pe mine.

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Laura, ma bucur ca esti Ok! Atat cat se poate numi ok in perioada asta! Stiam ca esti o luptatoare ! Si eu zic ca analizele astea (cel putin cea mai mare parte dintre ele) le poti face oricand, indiferent de CM! La cine vrei sa mergi la Bucuresti?

Flavia eu zic ca si Cristina: ai auzit inimioara! Abia astept sa aud noutati de la tine si de la Ileana! Urmatoarea mea programare la medic este pe 20 noiembrie! Si apoi pe 25 noiembrie! Ca inca merg in paralel, la doua doctorite si nu ma pot decide la care sa raman!

Cristina si Laura, ma trezesc cateodata intrebandu-ma unde se vor inghesui cei trei mititei intr-un singur uter! Ca nici eu nu sunt dintre cele mai bine dezvoltate: la 1,63 m si vreo 48 de kg. Dar apoi imi spun ca e prea devreme sa ma gandesc la asa ceva si aplic din nou metoda pasilor marunti!
Chantal, sa ne tii la curent cu ce ai decis! Si suntem aici daca ai nevoie de ceva ajutor!

Mirela si Andreea
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura aceste analize nu au nici o legatura cu CM.
Ma bucur mult ca esti optimista! Te admir! Abia astept sa ne spui ca ai liber la si poate o sa fim colegute

Flavia cred ca a fost foarte emotionant momentul in care ai auzit inima lui bebe.Imi amintesc ca mie mi-au dat lacrimile cand i-am auzit inimioara prima data bebelinei mele(de fapt,de fiecare data,dar prima data emotiile au avut alta intensitate)
Mai ai putin si il vezi la eco.Bafta!

Cristina asa este,ne pregatim de treaba si sper ca rezultatul sa fie
Sa dea Dumnezeu sa fim toate -dutze pana la Craciun!

Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cristina spor la prestat!
Asa-i ca-s exagerate termenele astea doua? Si nu le voi respecta! voi face dupa cel mult 2 sapt, ca asa am avut recomandarea doctorului la celelalte sarcini oprite in evolutie.

Am aflat acum ca nu tre sa astept pana la CM pt analize
Sapt viitoare merg la buc sa le fac!

Mari si pe Mirela o la fel de tare!

Inca nu m-am hotarat: voiam sa merg la Marinescu, dar incepe sa ma convinga o prietena draga de pe forum sa merg la Cezara Bucur. Analizele le voi face la Medlife. Trimiterea pt analize mi-o da Dr cezara Bucur.

Poze Laura

Mergi la inceput