Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Chantal acum imi dau seama de ce nu ai avut tu singerari: placenta ta era previa anterioara marginala.Daca ar fi fost totala cu taietura orizontala de cezariana nu o atingeau, dar asa...
Tot uit: medicamentul pe care l-ai primit intirzie nasterea prematura.Din nefericire, decolarea de placenta e mult mai frecventa la placenta previa chiar fara medicamentul ala.Sa stii ca nu exista medicament care sa ajute la ridicarea placentei nicaieri in lume.Ce dau doctorii din Romania e doar de forma, un fel de progesteron(duphaston cred?)care dupa ei relaxeaza uterul.

Flavia si baietii mei au facut otite, in special cel mijlociu.Este vorba de o conformatie a canalului care la unii copii e imatura sau o infectie sub forma de virus.In Suedia incercau sa faca un vaccin impotriva otitei medii.In Romania ORL-istii scot polipii si ajuta la ureche.In Suedia daca nu are infectii repetate nu se iau masuri decit cu antibiotice.

Sint de acord cu tine ca ceva se intimpla cu doctorii din Romania: nu numai ca nu au tehnologia necesara dar multi au si conceptii invechite si putini studiaza peste hotare sa vada care sunt noile metode si descoperiri in profesia lor.Toate astea combinate dau rezultate dezastruoase dupa parerea mea.

De Doppler nu stiu ce sa spun ca in Suedia mi-au zis mereu ca i se poate asculta inimioara doar pe la 13-14 saptamini.Pina atunci se observa insa activitate cardiaca ecografic.

Mari sa nu te gindesti la prostioare ca tu esti intr-o alta situatie:tripletii tai sunt obtinuti natural nu prin IVF, de aceea au mai multe sanse toti 3.Asa am citit eu.Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Ileana ii scrisesem lui Chantal de cezariana la 36-37 de saptamini fiindca ea avea previa anterioara si risc de hemoragie la nastere daca o ducea la termen si astepta pina la declansarea travaluilui spontan.La sarcini normale cezariana electiva se face intre 38 si 39 de saptamini.Da, sa-i pisezi si sa-i innebunesti sa te controleze ecografic de mai multe ori, desi cum ti-am zis,eu nu mai am incredere in nici o ecografie (fie ea Doppler sau morfologica)de cind am aflat ca nu e 100% sigura si ca nu se vede INTOTDEAUNA tot.

Laura_ioana cred ca gindesti foarte corect.Am inteles ca analiza de factor de coagulare ar trebui facuta mai tirziu daca ai avut un avort pentru ca uneori da rezultate pozitive false.Dupa ce hormonii de sarcina au fost eliminati complet te poti prezenta la analize.Asta dureaza putin.

Va imbratisez pe toate si astept vesti bune de la acest capitol.(sa stiti ca sunteti foarte citite, multe fete de la Odisee va urmaresc si va asteapta sa treceti si voi de "partea celalta"!)

Mariana 23+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Laura, de Cezara Bucur am auzit numai lucruri bune. Stiu ca este o doctorita f.f.f buna. Cred ca poti merge linistita la ea. Sau poate sa mergi la ambii medici, ca nu strica doua pareri!

Cristina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura si eu tot la Medlife am facut toate analizele si am incredere in ei.Si conditiile sunt ok.Este bine ca nu trebuie sa astepti pana la CM pentru analize.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

celor sarbatorite azi! Mi_a esti cumva Mihaela? Daca da, LA MULTI ANI si un bebic sanatos repede, repede

Mariana adica dupa o saptamana cred ca sunt eliminati hormonii, nu? Vineri cand am facut ultima Bhcg a iesit valoarea 0,28.

Cristina multumesc. S-ar putea sa merg la ea, pana la urma. Mai vorbesc cu sotzul, desi el a zis sa merg la cine vreau.

Mirela Am vazut ca au multe laboratoare sau centre de recoltare oare unde tre sa merg?

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirella76 spune:

La multi ani!...
pentru MIHAELE SI GABRIELE sau sotiori cu nume de sfanti
sa fiti sanatoase si cu

mirella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

Laura si Mirela, eu in sarcina mi-am facut analizele la MedLife si nu mi-a iesit decat candida, dupa aia mi-am facut la Cantacuzino si mi-au iesit mai multe, si cred ca ei au avut dreptate, ca si copilului i-au gasit in plaman streptococ B de ex., de care aia de la Medlife nu mi-au zis, dar la cantacuzino mi-a iesit. de asemenea, am facut si la nayel la cabinet, si la fel nu a iesit decat candida, ca dupa 2 sapt. la cantacuzino sa am mai multe.

recomand cantacuzino. plus ca-ti fac automat antibiograma si antifungigrama daca este cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fetelor, sa ii scrieti scrisorica lui Ms Craciun si sa ii spuneti ce va doriti, sa il rugati si pe el si pe Doamne Doamne si dorinta vi se va indeplini curand :)

Pupicei, Ingeras 33+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

tuturor Mihaelelor si Gabrielelor!

Laura eu mi-am facut analizele la Hiperclinica Medlife dupa Grivita.Stiu ca au mai multe laboratoare dar pe mine acolo m-a trimis dr.

Ralu ai facut la Medlife analiza de streptococB si ti-a iesit negativa iar la Cantacuzino,pozitiva?
Nu stiu ce sa zic,eu am repetat unele analize si la LilMed,de unde apartinem cu med. de fam si mi-au iesit la fel.Bineinteles ca si la Cantacuzino este ok.

Ingeras ce bine ar fi sa ni se implineasca dorinta cat mai curand!
Ce putin mai ai si iti tii fetita in brate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Laura eu am mers in tara la Cezara Bucur la controlul de 6 sapt. E f draguta, dar cam ocupata, pe mine m-a primit printre alti pacienti la Centrul Unirea. Mai este si la Spitalul Giulesti si am inteles ca are si o Policlinica a ei Dacia (pe Bd.Dacia). Ea este cea care mi-a zis ca este legenda asteptatul mult dupa cezariana. Asa ca nu cred ca iti va spune sa astepti asa de mult.
Mariana, da, am auzit si eu destule cazuri, chiar si aici, cand la eco a fost bine si apoi...Dar macar il vad pe bb mai des. Eu sunt in general cuminte si ascultatoare si fac ce zic ei, acum l-am pus pe sotul meu in tema sa nu plecam de acolo pana nu obtinem ce vrem. Data trecuta am fost asa calma si increzatoare ca o sa fie bine, am zis ca stiu ei ce fac ca doar e Norvegia si acum ma gandesc ca poate trebuia sa fac mai mult scandal sa ma ia in seama.
Cristina si Mirela succes atunci!
Mirela burtica se cunoaste un pic. Un pic pt ca am ramas plinuta de data trecuta si acum s-a mai rotunjit. Nu stiu daca se vede sau . Dar am slabit 4 kg de cand am ramas.
Andreea tinem pumnii.
Flavia ai auzit inima lui bb. Abea astept si eu.
Chantal nici eu nu am avut contractii inainte de cezariana, dar se vede ca dr si-a dat silinta sa faca operatia bine ca sa pot sa ma refac repede. Macar atata lucru puteau sa faca si ei bine. Imi pare tare rau ca ai trecut prin toate astea. Stiu ca nu e usor sa accepti cand e vina dr.

Ileana 14+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

quote:
Originally posted by blueeyes2003
Chantal inca te mai doare operatia? Nici eu nu am avut contractii inainte sa-mi faca cezariana si totusi dupa 2 sapt. nu m-a mai durut.

Mirela, deci nici tu nu ai avut contractii? Inseamna ca si la tine peretele uterin a fost gros. Mie din cauza asta au spus ca au vrut sa-mi scoata uterul ca le-a fost mai greu sa-l coase fiind mai gros. Ce sa zic, probabil e mai simplu sa arunci totul decat sa repari, nu? Doamne, ce macelari avem aici in Arad!

Mergi la inceput