Durerea unei pierderi de sarcina (9)
Raspunsuri - Pagina 12
Chantal spune:
Cristina Ana, ai dreptate in ceea ce spui. Asa-i, stiu ca nu o sa reusesc nimic cu un proces dar asa-mi vine sa fac ceva! Nu stiu, sa plateasca si ei pentru ce mi-au facut mie si Alexandrei mele si atator altor femei si bebei!
Iti doresc ca luna asta sa fie cu noroc. Spor la !
Chantal spune:
Ileana, acum am citit ce ai scris ca nici tu nu ai avut contractii inainte. Doamne, nu-mi vine sa cred. Erau sa ma nenoroceasca pe viata doctorii astia incompetenti pe care-i avem! E strigator la cer!
Iti doresc sa fie totul bine cu minunea din burtica si cu tine!
Ingeras, sa te auda DD!
blueeyes2003 spune:
Chantal nu am avut contractii inainte de cezariana.Cand m-am internat mi-au zis ca ar fi bine sa pot naste natural ca sa nu mai sufar si efectele unei operatii cezariene.
Ma ingrozea acest gand,sa ma chinui sa nasc un copil de care nu ma pot bucura. Dar am avut colul inchis si foarte rigid si am tot asteptat o noapte si degeaba.Dimineata au decis sa-mi faca cezariana pentru ca sarcina era oprita in evolutie si nu mai puteam sta asa.M-am recuperat destul de repede dupa operatie si cum ti-am zis dupa 2 saptamani nu am mai avut nimic si taietura arata destul de bine.Macar atat!
Mirela
Chantal spune:
Mirela, esti, daca se poate spune asa, un caz fericit ca te-ai recuperat asa repede. La mine a durat mult mai mult, eu aproape 2 saptamani nu am putut sa stau pe picioare. Am ajuns sa nici nu pot merge la baie, atat de slabita am fost. Am avut nevoie de perfuzii acasa si doar ele m-au pus pe picioare! In spital nu am primit decat imediat dupa operatie 1 sau 2 perfuzii si atat! Au vazut ca eu nu ma pot tine pe picioare dar au zis ca fac eu mofturi! Cum ma ridicam putin, ameteam puternic, imi pierdeam vederea si simteam ca ma sufoc! Si cu toate cotizatiile (am scris in paginile anterioare cat am dat la fiecare) nu mi-au dat nimic!
Pe mine, ca sa merg sa-mi vad fetita, m-au dus cu caruciorul, si numai eu si Bunul Dumnezeu stiu cum am reusit sa ma pun in carucior! A trebuit sa coboram si sa urcam niste scari. Sotul meu si tatal meu au tinut de carucior, cu mine cu tot, ca sa putem urca si cobori pentru ca eu nu puteam sa ma ridic!
Chantal spune:
Laura Ioana, multumesc pentru pm. Ma bucur ca ai scapat destul de usor cu chiuretajul. Este o tampenie sa lasi sa treaca 6 luni de la avort pana sa incerci sa ramai din nou ! Eu zic sa mergi in Bucuresti la un medic bun, fa-ti toate analizele pe care ti le cere, sa vezi de ce totusi pierzi atat de multe sarcini. Si-apoi, spor la treaba!
kla78 spune:
fetelor am intrat sa va salut si sa va spun ca sunt alaturi de voi cu sufletul si cu gandul!am zis ca voi intra mai mult la acest subiect dar ma simt tare trista cand citesc unele mesaje,cand vad cate dintre voi ati pierdut bbeii doriti mult din cauza unor dr incompetenti.....si mereu imi amintesc toate problemele prin care am trecut si eu dupa ce un idiot de doctor m-a operat fara sa fie nevoie.....offff.....va pup dulce pe toate fara exceptii!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Laura Ioana spune:
Mirela sar'na Cred ca-mi va specifica si mie dr Cezara Bucur unde sa merg pe trimiterea pt analize. Oricum tre' sa-mi iau o harta a Bucurestiului, ca nu stiu cum ne descurcam cu masina.
Chantal ma bucur ca s-au straduit idiotii aia si nu te-au nenorocit pe viata! Cu placere Andreea a zis ca vrea si poate sa te ajute.
Poze Laura
mi_a spune:
Laura , multumesc pt. urari . Ca intotdeauna, te gandesti mai intai la cei din jurul tau!
Flavia si Ileana , ma bucur ca in curand o sa vedeti bebeii !
Chantal, Lariana, e bine ca vb cu noi si ca astfel treceti mai usor peste toate!
pe toate fetele
Chantal spune:
Fetelor, am prins aseara, cred ca pe TVR1, un reportaj, din pacate era pe sfarsite cand am ajuns sa-l vad, despre o femeie care a nascut la Lugoj un copil la 40 de saptamani. Copilul murise intrapartum. Pe certificatul de necropsie era trecuta ca si cauza a decesului toxoplasmoza cerebrala. Am dedus ca mama nu-si facuse analiza pentru toxoplasmoza in timpul sarcinii. Ulterior, femeia si-a facut analiza si i-a iesit negativ, atat IgM ca si IgG! E clar ca femeia nu a avut niciodata toxoplasmoza pentru ca daca ar fi avut ar fi ramas cu titru pozitiv de anticorpi IgG. Medicul ei ginecolog vine si spune la televizor ca acest parazit apare si dispare, asa, din senin... Pai cum ramane cu titrul de anticorpi IgG care era 0, ceea ce indica faptul ca ea nu a avut toxoplsmoza in viata ei? Ne ia drept prosti??!
Parintii fetei au incercat sa afle adevarata cauza a decesului nepotului lor dar nu au reusit nici pana in ziua de azi. Doctorii i-au evitat si nu au vrut sa stea de vorba cu ei. Au apelat in ultima instanta la presa locala, au provocat un scandal pe tema asta. Bineinteles ca doctorii au musamalizat cazul, respectivul ginecolog impreuna cu cel care a efectuat necropsia nu au patit nimic si acum ii dau in judecata pe parintii fetei pentru calomnie! Cat tupeu! Si ii cere omului despagubire (auziti cata nerusinare si nesimtire pe doctorul respectiv) 10.000 RON! E culmea nesimtirii!
Ma gandeam mai departe, la cazul meu si al atator altor femei, pai daca incercam un pic sa deschidem gura, nu numai ca ei nu patesc nimic, dar ne mai alegem tot noi cu probleme.
Nu-i adevarat in ce tara traim!
Si chiar nu pot fi nicicum pedepsiti criminalii astia??!!
msemcu spune:
Draga Chantal, ai mare dreptate sa te revolti! E strigator la cer ce se intampla! Nu au absolut nici un fel de responsabilitate: nici pentru ceea ce fac, nici pentru ce scriu in acte si cu atat mai multa in fata constiintei lor!!
Ei pot trece orice acolo si apoi gasesc scuze sa se acopere unul pe celalalt! Si culmea este ca au tupeul de a te minti in fata! Si asta pentru ca stiu ca nu li se poate intampla nimic! Ca ii vor apara colegii lor care sunt si ei speriati ca li spoate intampla si lor candva....ca vor avea si ei nevoie de ajutor....E revoltator!
Pentru mine a devenit foarte clar ca trebuie sa ne bazam pe noi! Ca noi trebuie sa luptam sa facem tot ce putem si sa ne informam si sa facem scandal, dar mai ales, sa avem NOROC sa nu fie nevoie de ajutorul lor!
Laura, cand vrei sa pleci la Bucuresti?
Mariana, multumesc mult pentru incurajari! Si eu caut sa citesc despre cazuri fericite cu tripleti si ma incurajez spunandu-mi ca de data asta va fi totul OK! Ca am ramas cu imaginea asta mai proasta din cauza ca sunt mai rare cazurile astea si probabil statistic nu e chiar asa o situatie dezastruoasa! Abia astept sa vii cu vesti de la doctor!
Ilena si Flavia va ! Si sper ca sunteti bine si optimiste!
Mirela, Cristina si Andreea voi cum stati cu moralul?
Della, pe unde ai disparut?
Mari