Durerea unei pierderi de sarcina (9)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
Chantal am vazut si eu reportajul cu un nod mare in gat si lacrimi in oki, mi-a amintit de cazul meu! Un nenorocit animalul ala de doctor si ce tupeu pe el sa-l dea in judecata pe bunicul copilului pt 10.000E nu Ron!!!!! Pana unde poate merge tupeul si cruzimea fata de oamenii aia, nu-mi vine a crede!
Doctorul vinovat sustine ca moartea copilului a fost intrapartum (adica in timpul nasterii), dar doctorita cu care a nascut fata, in lipsa tampitului care se "ocupa" de ea, a zis ca dupa aspectul placentei, a cordonului copilul murise cu ceva timp inainte (antepartum exact ca in cazul meu) Imi parea asa rau aseara ca nu l-am frecat si eu pe Onofriescu, nu pot sa va zic! Trebuia sa-l dau pe mana presei sa-l faca varza si sa fi indraznit sa ma dea in judecata! Pai copilasul meu nu avea nimic in neregula, mi-au spus! A fost doar vina lor! Acum ma preocupa sanatatea mea si sa obtin o sarcina buna, sanatoasa si nu vreau sa-mi mai umplu sufletul cu ura pe care o am fata de criminalul asta!
Chantal, daca poti, nu-i lasa pe cei care n-au facut nimic pt copilul tau sa scape. Noi plecam din spital si ei uita, pun la spate tot si-si vad de viata
Mari saptamana viitoare merg in buc, o dusa si o venita, cred. Nu stau.
Poze Laura
Della spune:
Dragele mele: Mari, Laura, Ileana, Flavia, Andreea, Cristina, Chantal, Mirela, Michelle si toate cele a caror nume nu l-am scris, cate un pt. fiecare.
Am tot citi ce srieti si sunt f. revoltata, suparata si ma simt atat de neputincioasa . Este infiorator de ce sunt capabili aceste specii noi, descendente din oameni, care se ascund dupa asa-zisa denumire de "medic". Cum este posibil sa fie capabili de asa cruzimi??? Cum??? Nu stiu ce s-ar putea face, poate ar fi suficienta mediatizarea cazurilor, caci datul in judecata nu da rezultate . Ce sa mai zic... Laura ai dreptate, nu lasa sa ti se umple sufletul de ura, tr. sa te gandesti la tine si la mult asteptatul . La fel trebuie sa ganditi toate care ati fost nefericitele victime ale acestor monstri (nu animale! ele nu fac asa ceva).
Gravidutele noastre dragi, aveti grija de voi si de bebici. Oricum, stiu ca asa faceti. Abia astept poze noi de la ecograf. Ileana, bine tin minte? Azi tr. sa mergi la medic? Tin pumnii stransi si diseara sa vedem pozici .
Mari, inca sunt f. impresionata de cei trei . Cate un [pup pt. fiecare din ei.
Flavia, ma gandesc si la tine f. des si abia astept satreci peste perioada critica, adica cea la care s-a opritin evolutie sarcina trecuta. Stiu ce simti, asa eram si eu cu Richie. De asemenea stiu sigur ca de data asta va fi foarte bine .
Chantal iti doresc putere si un cat mai curand, care sa-ti aline durerea. Daca poti, mediatizeaza cazul tau, macar atat.
Michelle, cum esti? Scrie cate ceva aici, poate te ajutam . Trebuie sa iti revii, pt. ca un sufletel cu siguranta asteapta sa vina la voi. Timpul alina durerea si da putere de a trai.
Despre mine ca nimic. Richie este mai bine, de luni va merge la gradinita daca nu intervine ceva (si de ce ar interveni...). A luat si prednison vre-o 10 zile 3 / zi si acuma suntem la capitolul reducerea treptata a dozei, care o sa dureze inca vre-o 10 zile. De la prednison, cu toate ca a mancat nesarat, s-a umflat si cred ca si ingrasat. Acuma e rotund ca o minge. Sper sa "se desumfle" dragul de el. Eu sunt ok, astept sa treaca timpul, sa vina aprilie cand poate poate. Oricum, ma mai gandesc si astept ca timpul sa ma ajute in a lua decizia corecta. Richie inca o mai asteapta pe Rebeca.
Adela
msemcu spune:
Laura, sa ne spui cum a fost si la cine te-ai decis sa mergi!
Adela !
Eu astazi sunt asa, intr-o stare de incetineala maxima! Mi se pare ca fac totul cu viteza redusa! Parca nu am energie pentru nimic! Si afara este asa frumos, de imi vine sa fug de la servici!
Mari
Michelle81 spune:
Fetelor imi pare atat de rau pentru toate care va aflati aici,care ati pierdut un sufletel sau chiar mai multe.eu nu va pot incuraja din pacate desi as vrea,nu ma pot ajuta pe mine dar pe voi?
Astazi sunt doua saptamani de cand am pierdut-o pe micuta noastra Katharina!Durerea este aceeasi,poate si mai mare.Plang sia cum in fiecare zi si adorm si ma trezesc cu poza ei in brate.Nu-mi vine sa cred ca nu mai este.uitandu-ma la poza ei o intreb mereu de ce ne-a parasit,ca ma daore sufletul fara ea!mi-este foarte greu,greu sa accept ca nu o voi auzi plangand sau razand,ca nu o voi mai vedea vreodata decat in poze!Urmez tratament pshihologic(vine acasa) dar nu simt ca m-a ajutat pana acum in vreun fel,sau poate ca nu vreau eu sa ma las ajutata.Pentru mine este aceesi "vorbareala"care o auzi peste tot:"asa a fost sa se intample,sunt lucruri in viata asta care se intampla fara vreo explicatie,ca trebuie sa privesc inainte,ca intelege prin ce trec si ce simt etc....Intelege pe d...!Nimeni nu intelege golul,durerea din sufletul meu.Fetita noastra nu mai este,cu ea s-a dus o parte din mine si nu stiu cum sa merg mai departe fara ea.Ma doare sufletul fetelor ca am iubit-o si am s-o iubesc toata viata.Maine(e prima data cand ies din casa dupa tot ce s-a intamplat) merg al mormantul ei sa-i aprind cateva lumanari,sa-i pun niste ursuleti!Nu-mi pot stapani lacrimile si orice mi-ar spune oricine nu m-ajuta cu nimic.De dormit dorm doar cu ajutorul somniferelor!Ma uit la pozele ei,O Doamne arata de parca ar dormi.Mi-as dori sa se trezeasca,sa o aud sa o strang in brate!Nu am luat-o razna fetelor STIU STIU ca nu mai este printre noi,fetita noastra scumpa Si stiu ca nimic nu o mai aduce inapoi dar de ce fetelor?am sperat atata de fiecare data,m-am rugat atata!
blueeyes2003 spune:
Mari te solicita si te simti lipsita de energie? Cred ca pe masura ce sarcina avanseaza vei fi si mai lipsita de energie dar lasa ca trece timpul si satisfactia va fi pe masura cand ii vei tine pe toti 3 in brate. In cate saptamani esti?
Laura sunt sigura ca o sa fie totul bine cu analizele si dr. iti va da ok pentru bebe.Ar fi super sa fim colegute
Della
Flavia ce mai faci?
La mine se apropie periada fertila si trebuie sa ne apucam de treaba serioasa!
Va pe toate!
Mirela
blueeyes2003 spune:
Michelle raman fara cuvinte in fata durerii tale! Doamne,este atat de greu!!!
Lasa-i pe cei din jurul tau sa te ajute.Sunt convinsa ca toti sufera si vor sa te ajute sa accepti ce s-a intamplat.
Poate iti va face bine sa mergi la mormantul fetitei tale sa-i aprinzi lumanari si sa-i pui flori si ursuleti.
Ma rog la Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe!
Mirela
Laura Ioana spune:
Michelle, draga de tine, asculta ce ti-a zis si mirela: lasa-i pe cei din jur sa te ajute! Trebuie sa vrei! Intr-adevar poate ei nu inteleg prin ce treci, numai cei patiti pot intelege! Dar cu siguranta vor sa te ajute! Gandeste-te ca fetita ta vrea sa fii sanatoasa! Si, asa cum m-am gandit si eu, gandeste ca a vrut sa lase pe surioara ei sau pe fratiorul ei sa vina pe lume, cat mai repede, ca voi sa fiti iar fericiti Eu nu mi-am inmormantat fetita, nu am avut nici macar puterea sa o vad. Si stiu ca mi-ar fi fost mai greu daca o vedeam! Dar, cand merg la biserica sau la manastire, aprind mereu o lumanare pt ea la morti si lacrimez si-i vorbesc si-i spun ca o iubesc! Si vreau sa merg mai departe si sper sa trimita pe surioara ei sau pe fratiorul ei langa mine! Lasa-te ajutata! Iti doresc tot binele din lume si iti doresc sa nu mai suferi atat
Mirela pe 13 dec am programare la marinescu, sapt viitoare merg la analize si voi vedea poate ajung si la cezara bucur.
Mari ce fac cele trei minuni din burtica? Cate sapt aveti acum? Te simti bine?
Adela multa sanatate lui Richie
Poze Laura
Chantal spune:
Scumpa Michelle, cand citesc ce scrii ma regasesc intru totul in cuvintele tale, in starile prin care treci. Astazi se implinesc 3 luni de cand fetita mea Alexandra a urcat la ingerasi . Desi a trecut timpul, durerea din sufletul meu este aceeasi. Am crezut ca cu timpul se va estompa, dupa cum imi spunea si mie psihiatrul. Nici vorba! E la fel si sunt sigura ca niciodata nu o voi putea uita, nu voi suferi mai putin, oricat timp ar trece. Viata mea este un calvar, este enorm de grea crucea pe care trebuie sa o port cate zile oi mai avea. As vrea sa mor si eu, sa ma puna langa ea (mi-am cumparat loc in cimitir langa mormantul ei, acolo vreau sa fiu si eu ingropata!), sa-i fiu aproape, asa cum nu am putut sa-i fiu pe lumea asta.
Niciodata viata noastra nu va mai fi ce a fost! Zilele vin si trec, traiesc ca un zombi, nu ma gandesc decat la ea. Uneori ma iau cu lucrul (mi-am reluat serviciul din octombrie) dar gandul tot la ea imi zboara. Merg aproape zilnic la mormantul ei ca sa-i fiu aproape, sa-i vorbesc si sa-i mangai crucea rece, atat e tot ce mi-a mai ramas de la puiul meu.
Ma bucur pentru celelalte fete care pot fi mai optimiste, se gandesc ca un viitor copil le va estompa durerea din suflet. Eu simt ca nu voi mai putea iubi un alt copil asa cum am iubit-o pe ea! Nici unul nu va fi ca ea!
Chantal spune:
Laura Ioana, 10.000 de Euro???!!! Asta-i culmea nesimtirii!!!
Della, Laura Ioana, am fost hotarata sa mediatizez cazul pentru stiu ca prin judecata nu obtin nimic la cat de dreapta este justitia in tara noastra. Dar dupa reportajul de aseara m-am ingrozit: pe langa ca nu rezolvi nimic, mai esti facut si nebun si mai ajungi tu sa fii dat in judecata de criminalii de doctori! Am vorbit si cu familia despre ce am vazut aseara si deocamdata am hotarat sa ne mai gandim si sa mergem sa cerem o parere de la o persoana mai avizata, sa nu ne facem mai mult rau, mai mult decat ne-au facut deja doctorii din Arad, in speta doctorita Marta si doctorita Teodorescu de la neonatologie.
Michelle81 spune:
CHANTAL la fel si viata mea a devenit un calvar.zilele trec asa fara rost,fara sens...Iti spun sincer ca am sentimentul ca invidiez lumea din jur a caror viata decurge normal pe cand viata mea nu este si nu va mai fii normala niciodata.Sunt egoista poate ,ca am acest sentiment!Dar durerea aceasta este atat de mare.Majoritatea spun ca trebuie sa ma fac bine,sa-mi revin ca sa pot aduce pe lume un nou copilas.Dar eu nu mai am puterea sa mai incerc,cel putin doi ani sunt sigura ca nu voi putea!Si oricum nimeni nu-i va putea lua locul printesei sufletelor noastre,Katharina!De ce Chantal ne-a fost data aceasta durere,aceasta suferinta care ne va apasa toata viata??!!De ce??