Durerea unei pierderi de sarcina (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dragele mele am scris un mesaj asa mare si l-am pierdut pe drum!

Flavia si Mirela, va multumesc din suflet pentru gandurile bune! eu sunt foarte bine! Am inceput sa trec peste socul vestii si abia astept sa treaca timpul si sa-mi vad iar sambureii la eco!
ultima data am fost vineri si atunci am aflat ca sunt foarte bine toti trei: unul de 10 mm, al doilea de 9,7 si al treilea de 9,4 mm!

Toti medicii m-au avertizat insa ca pana la 12 saptamani orice este posibil: sa se opreasca unul sau doi din evolutie, sau sa continue toti trei. Iar noi stim cel mai bine ca asta se poate intampla nu numai pana la 12 saptamani ci oricand!

Asadar, m-am decis sa o iau pe rand: fiecare saptamana! Saptamana asta e uan buna: ma simt foarte bine, greturi nu prea am, niste vagi dureri de cap si cam atat!

Flavia , sper sa-ti treaca repede raceala si sa se vindece si Dominic!
Mariana, ce putin a mai ramas pana te vei intalni cu copilasul tau!

Laura , sper ca esti bine! Ca ai trecut si de incercarea asta cu bine! Abia astept sa ne spui ce s-a intamplat de fapt!

Mirela, Andreea si Cristina, hai ca eu ma pregatesc cu pampoanele! Am promis ca mai intram pe aici sa va tinem la curent cu ce ni se intampla, dar mai ales sa mai tragem dupa noi ceva fete! Si eu zic ca luna asta e numai buna! Presimt ceva vesti bune in curand!

Chantal, imi pare rau ca ai trecut prin asemenea momente! Macar spune peste tot numele doctorilor care ti-au facut asta, ca sa stie si alte fete si sa se fereasca de ei!
Ileana, mai ai putin si il vezi pe asta micul la eco!!! Vrem si noi pozuta sa stii!
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mariana, placenta mea era anterioara jos inserata pana la orificul intern al colului. Multumesc pentru informatiile pe care mi le dai. Mi se mai face lumina putin in minte.
Mari, ce mult ma bucur sau aud vesti bune de la tine!
Stancutza, deocamdata ma documentez, merg sa vorbesc cu un avocat bun sa vad ce-mi zice desi stiu sigur ca pe malpraxis nu o sa castig in veci in Romania. A auzit cineva de un medic in Romania caruia i s-a ridicat dreptul de libera practica pentru crimele comise in spital??! Eu una nu. Deocamdata nu vreau sa mai popularizez subiectul ca nu cumva sa ajunga la urechile cui nu trebuie si sa nu mai pot face nimic cand vine momentul decisiv.

Mergi la inceput

Ah, si referitor la durerile de burta am intrebat medicul si mi-a zis ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Mari, Flavia abea astept vizita la dr. Parca nici nu imi vine sa mai scriu pana nu am vesti de la dr. Sper sa fie cum imi doresc eu, ca astia mereu ma dezamagesc.
Flavia multa sanatate tie si lui Dominic.
Mari ti-am vazut si eu eco cu cei trei samburei. F emotionant. Nu imi dau si mie o asa veste....
Mariana ce atenti sunt si acolo, o eco in plus. Pai eu ma cert cu ei, o sa le spun de fiecare data ca mi-au omorat deja un bb si sa imi faca cate eco vreau eu...sper oricum...ca nu ma multumesc cu 2, am avut mai multe data trecuta si tot s-a intamplat... Cezariana se face la 36-37 saptamani? Nu e cam devreme? Eu as mai fi asteptat un pic. 38 stiam ca e bine pt bb.
Chantal nici eu nu mai am dureri de burta dupa cezariana, doar mancarimi in jurul ei (am si acum).

Nu mai asteapta nimeni rezultatul muncii? Mirela parca pe 15. Mult succes sa fie II.
Ileana 14+
my baby

Mergi la inceput

Ileana. Multumesc pt informatia referitor la durerile de la cezariana. Ce sa zic, o sa-l intreb si pe dr Tutunaru despre asta. Astia de la Arad mi-au zis ca nu m-au cusut prea bine ca cica eu nu am avut contractii inainte de nastere si peretele uterin era foarte gros (specific varstei sarcinii din vremea aceea), ca m-au cusut cu mai multe fire, si pe interior si pe exterior, complicat si nu prea am inteles nici eu bine ce tot ziceau. Atata doar ca cusatura nu e tocmai reusita.
Iti doresc sa fie totul bine cu minunea din burtica.

Mergi la inceput

Flavia, multumesc pentru incurajari . Ai dreptate referitor la dreptatea din Romania (care de fapt nu exista).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Ileana iti tin pumnii sa vii cu vesti bune de la eco.Cred ca esti foarte nerabdatoare sa-l vezi pe bebe. Sunt sigura ca totul este bine.Se cunoaste burtica?
Eu sunt abia Z 8 si astept perioada ferila.Cred ca Andreea asteapta rezultatul pe 15.

Mari ma bucur ca esti bine si toti 3 sunt la locul lor!Ai grija de tine!

Chantal inca te mai doare operatia? Nici eu nu am avut contractii inainte sa-mi faca cezariana si totusi dupa 2 sapt. nu m-a mai durut.Ca si la ILeana,uneori ma mananca destul de tare.Sper sa afli numai lucruri de bine de la dr. T.

Oare ce o mai face Laura?

Va

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, i'm back!

Am stat peste noapte la spital, m-a chiuretat ieri, doar putin (2-3 minute) ptc mare parte se eliminase duminica. Nu am scapat fara ptc zicea sa nu se infecteze...asta e. Cica sa nu raman gravida 6 luni S-o creada ei! Imi fac analizele si, in functie de cum ies, vedem ce facem!

Mi-a zis dr ca sa imi fac analizele dupa primul CM!!! Oare asa o fi? Voi ce stiti? Cand sa le fac? Eu voiam acum sa merg la buc si sa le fac cat mai repede!

Chantal ti-am trimis PM. Sper sa-ti fie de folos.

Mari a cata saptamana e asta? Sa-ti traiasca feciorii, nu fie de deochi ce dezvoltati sunt Abia astept sa ne spui cum se vad manute, picioruse....moooaaama ce batai or sa fie la tine in burtica pt un pic de spatiu

Flavia sa ne spui mereu care-i treaba cu sarcina ta! Singurul lucru de care-mi pare rau e ca nu-s colega cu voi la mamici de mai-iunie, dar va ajung eu din urma, sa nu credeti ca nu!

Ileana ce maricica e sarcina, ptiu nu fie de deochi! Ce ma bucur pt voi! Abia astept sa pui pozica de la eco!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura ma bucur ca esti bine! Ne-a fost dor de tine!
De ce trebuie sa astepti asa de mult? Vino cat mai repede la Bucuresti sa-ti faci analizele si sa te apuci de treaba!
Daca nu ai putut sa fii coleguta cu Mari,Flavia si Ileana,poate o sa fii cu mine,cu Cristina si Andreea,ce zici,te bagi?
Te

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Meeey, Mirela nu ma starni! Ca io si maine m-as apuca iar de treaba, dar nu am voie Si n-am voie nici cica 21 de zile

Oare asa sa fie cu analizele astea? Oare n-am voie sa le fac acu? Tre' sa astept pana dupa CM?

Poze Laura

Mergi la inceput