Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 6
Caprioara spune:
Katty, e foarte buna ideea cu ouale pictate de pitici .
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Dianami spune:
Am sters si eu posturile legate de concurs.
Pt. Paste va propun o decoratiune cu puisori, oite, flori si oua incondeiate. Este ok? se face din materiale simple si e de mare efect .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Gabbriela spune:
ma bucur ca va place lucrarea saptamanii, propusa de Mirona ... astept pozele cu brataruse si margeluse...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Caprioara spune:
Gabb, sper ca maine sa-ti trimitem si noi colierul din melcisori. Nu e inca gata, dar e in lucru de doua zile deja .
Caprioara & Matei
Gabbriela spune:
colier, lucrare realizata in intregime de Ruty (5 ani si 4 luni) - fata lui Alexxia
bratara, lucrare realizata in intregime de Ruty (5 ani si 4 luni) - fata lui Alexxia
margeluse, lucrare realizata de julian (3 ani si 9 luni) - baiatul lui Gabbriela - eu l-am ajutat sa lege... era neindemanatic pe vremea cand a realizat margelusele.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
se termina saptamana si nu trimite nimeni nimic.. hmmmm
Sanatate si numai bine
Anina_n spune:
Nicole, noi lucram dar, din pacate, inca nu se vede.
Foarte frumoase picturile pe ghips si colierele !
Alexxia, ce acuarele folositi ?
Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
katty spune:
Buna, buna, Andrei a facut o bratarica, dar mi-e greu sa fac poze cu Kodak-ul si sa le transfer ca e el mai greoi, iar ap. Fuji l-am dat la gradinita sa faca educatoarea poze la copii ptr. calendar, asa ca sa vad daca il am in weekend voi face pozele!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei
Caprioara spune:
Noi am trimis azi.
Caprioara & Matei