Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Super lucrarile, Katty! Bravo lui Andrei!

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

rama de poza din ghips, lucrare pictata de Ruty(5 ani si 3 luni) - fata lui Alexxia

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Caprioara, multumesc in numele lui Andrei ptr. aprecieri!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, va propun ceva: m-am uitat in lista de proiecte si mi-am dat seama ca saptamana 02-08.04 2007, in care am Morisca, e chiar Saptamana Mare. Asa ca as zice sa mutam Morisca in saptamana 09-15.04, care e libera, iar pt. 2-8 aprilie ma gandesc la o tema frumoasa pt. Pasti.
Am ceva in plan, dar ma mai gandesc un pic.

Ce ziceti ?

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

mut morisca in prima saptamana libera si atunci pun doar numele tau in lista la Saptamana Mare si cand ai o tema ne anunti... sa trec si numele, ok?

vedeti ca tot schimb lista sa se potriveasca cu anotimpurile si cu evenimentele din cursul luni.. sper ca nu se supara nimeni daca ii mut tema mai in fata sau mai in spate.
Nicole

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Fetelor, va propun ceva: m-am uitat in lista de proiecte si mi-am dat seama ca saptamana 02-08.04 2007, in care am Morisca, e chiar Saptamana Mare. Asa ca as zice sa mutam Morisca in saptamana 09-15.04, care e libera, iar pt. 2-8 aprilie ma gandesc la o tema frumoasa pt. Pasti.
Am ceva in plan, dar ma mai gandesc un pic.

Ce ziceti ?

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

spor la lucru si numai bine

Mergi la inceput

Vreau sa va reamintesc de tema saptamanii.. sa nu uitati de ea .. e simpla si usoara si in special la fetite le place asa ceva.. chiar si la Julian ii place margele
margele a lui Julian

Tema saptamanii: 020. Coliere bratari
- propusa de Mirona, realizata de nepotica ei Adnana
- pt ca Mirona nu a putut sa prezinte lucrarea astazi, o sa pun eu explicatiile necesare:
Materiale necesare:
Macaroane rasucite
Sfoara
Lipici
Foarfeca
Acuarele

Procedeul de lucru:
Se picteaza macaroanele cu acuarele ... in diferite culori si se lasa la uscat.
Se taie sfoara in bucati cca. 10-12 cm lungime – pentru bratari si una mai lunga 25-30 cm lungime.
Se pune o picatura de lipici pe o macarona si se ia o sfoara si ambele capete ale ei sunt pozitionate pe picatura de lipici. Se poate folosi ca ajutor coada pensulei folosite la pictat. Se lasa la uscat.
Pentru colier ... se incepe cu macaroana care strange capetele sforii, ca apoi sa se lipeasca macaroane colorate la diferite distante una de alta

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am o rugaminte, va rog sa va stergeti toate posturile care nu tin de atelierul piticilor.. ma refer cele legate de ideea cu concursul si cu organizarea concursului pt ca ne-am lungit pe 3 pagini si subiectu despre atelier s-a cam stins :(... vreau sa revin la forma initiala legat strict de atelier ... si eu am degand sa mi le sterg toate ce nu tin de atelier... zi buna

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Am si eu o idee pentru o viitoare tema : picturi realizate cu ajutorul stampilelor din cartof.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

te rog sa verifici lista... si cand e timpul pt lucrarea ta sa o prezinti... astept poza pe e-mail cu lucrarea inainte de ziua in care sa prezinti, sa am timp sa deschid si eu album
Nicole

quote:
Originally posted by alexxia

Am si eu o idee pentru o viitoare tema : picturi realizate cu ajutorul stampilelor din cartof.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

am o rugaminte, va rog sa va stergeti toate posturile care nu tin de atelierul piticilor.. ma refer cele legate de ideea cu concursul si cu organizarea concursului pt ca ne-am lungit pe 3 pagini si subiectu despre atelier s-a cam stins :(... vreau sa revin la forma initiala legat strict de atelier ... si eu am degand sa mi le sterg toate ce nu tin de atelier... zi buna

Sanatate si numai bine

M-am conformat!
Imi place lucrarea saptamanii curente cea cu brataricile!
Ptr. paste, in saptamana aceea din care a mutat lucrarea Diana Mirela, ar putea fi o tema de genul Oua de paste (adica sa-i lasam pe ei sa "incondeieze-picteze" ouale!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput