Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
frumoase lucrari. felicitari micilor artisti!
vreau si eu sa propun o tema: ciupercutze. pot fi facute in multe feluri: desenat, pictat, lipit, plastelina...etc...imaginatie sa avem.
ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am trimis si eu Peisajul de toamna si
Florile uscate!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

peisaj de toamna, lucrare realizata in intregime de David (3 ani si 9 luni) - baiatul lui sinzi Ana
plansa cu flori uscate, lucrare realizata de David (3 ani si 9 luni), cu ajutorul lui mami sinzi Ana

cgaby ciupercute s-a mai realizat... cu plastelina, cosji de castane.. castane, picturi... uite aici .. dar daca fetele zic ok.. eu dedic o saptamana intreaga doar pt ciupercute in lista. Decideti voi.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

margeluse si bratari, lucrare realizata de Matei (4 ani si 10 luni) - baiatul lui Caprioara

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by Anina_n
Alexxia, ce acuarele folositi ? [/navy][/font=Comic Sans MS]

Un fulg pentru seara de Craciun
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Anina_n pentru coliere am folosit niste acuarele metalizate. Din pacate nu mai am ambalajul ca sa-ti spun de la ce firma sunt. Le-am cumparat prin septembrie din Carrefour. Ieri in schimb am vazut in Cora unele cu sclipici care mi s-au parut tare frumoase. O sa le folosim si pe acestea ( dar dupa Craciun , ca-s cadou
)

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

Tema Saptamanii: Corcan
- lucrare propusa si prezentata Gabbriela
Curcan1:
Materiale necesare:
- hartie, sablon, foarfeca
- lipici materiale de decorat
Mod de lucru:
- se deseneaza un curcan, se decupeaza si se decoreaza
Curcan2:
Materiale necesare:
- culori, pensula, hartie
Mod de lucru:
- se picteaza manutele piticului dupa cum doreste el si dupaia se ia amprenta palmei.
- se deseneaza ochii si ce mai trebuie sa semene a curcan.

spor la lucru si numai bine

Mergi la inceput

unde sunt lucrarile voastre... ?

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Acum v-am descoperit si noi.Citesc ca sa vad cum se desfasoara totul si am vrea si noi sa participam - daca ne primiti.Am o fetita de 4,5 ani careia stiu ca ii place mult ce faceti voi aici.

Va si revenim.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am trimis si noi lucrarile...curcanul si colierul!!!
Mai avem masca de gips...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David
Imagini...fotografii

Mergi la inceput

Aici sunt toate explicatiile la toate lucrarile pana in prezent.. spunei spor la lucru fetitei si astept mail cu pozele lucrarilor.

quote:
Originally posted by roxanae

Acum v-am descoperit si noi.Citesc ca sa vad cum se desfasoara totul si am vrea si noi sa participam - daca ne primiti.Am o fetita de 4,5 ani careia stiu ca ii place mult ce faceti voi aici.

Va si revenim.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput