Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 29
adriana spune:
Buggy, am inteles pana la urma
Gabbriela, da, am pe mama in Bucuresti, sa trimit datele ei prin mail? si nr de telefon? Dar ce e premiul de fapt?.
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
alexxia spune:
Felicitari castigatorilor !!!
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE
katty spune:
Lucia, am vazut pozele de la Atelier. Copilasii erau tare seriosi la inceput, dar dupa aia se vede ca s-au distrat foarte foarte bine! Dar asteptam si impresiile lui Liviu! Ce-au zis colegii lui, ca banuiesc ca au comentat...?
Andrei se simtea foarte important ca "datorita lui a venit Fus-Fus la ei la gradinita" .
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
light spune:
AAAaaaa, Liviu nu a vrut sa spuna prea multe dupa, doar ce am vazut eu ca s-a simtit bine, insa stiu ca si prietenul sau Andrei a fost foarte foarte incantat si abia astepta sa vada pozele.Liviu de obicei, rar povesteste de la gradi, nu vrea sa imi spuna nici numele copiilor. Alteori mai scapa cate o povestire de pe la gradi dar nu prea des.
Dianami spune:
Felicitari castigatorilor!!!
Astept poze cu primul balon. Cine are curaj ?
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana
buggy spune:
Buna, Din pacate e o problema cu premiul pentru Edi pentru ca e prea mic. Noi lucram cu copii intre 3 si 14 ani . Si se simte diferenta si intre 3 ani si 3 ani si jumatate, sau intre 3 ani si 4 ani. Edi nu are impliniti nici macar 3 ani si banuiesc ca si grupa lui la fel.
Ideea e ca limita de varsta exista pentru ca sub ea nu se poate face activitatea, copiii nu realizeaza inca ce se intampla si nu se pot bucura de ceea ce face Profesorul Trasnit.
Astept parerea voastra sa vedem cum facem
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Gabbriela spune:
atunci la castigatoarea de la grupa III sa mearga atelierul.. pt ca la grupa II nu e din bucuresti Carina ... si la restu copilasilor deja a fost prof traznit. Buggy alege tu copilasul la care vrei sa dai premiu, ok?
fetelor daca voi intarziati cu datele cerute, si noi intarziem cu premiile, pana nu avem lista complecat cu date nu pot anuta sponsorul.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
alexxia spune:
quote:
Originally posted by buggy
Buna,
Din pacate e o problema cu premiul pentru Edi pentru ca e prea mic. Noi lucram cu copii intre 3 si 14 ani . Si se simte diferenta si intre 3 ani si 3 ani si jumatate, sau intre 3 ani si 4 ani. Edi nu are impliniti nici macar 3 ani si banuiesc ca si grupa lui la fel.
Ideea e ca limita de varsta exista pentru ca sub ea nu se poate face activitatea, copiii nu realizeaza inca ce se intampla si nu se pot bucura de ceea ce face Profesorul Trasnit.
Astept parerea voastra sa vedem cum facem
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Nu stiu cum faceti, dar speram din tot sufletul ca in mai atelierul va merge la grupa 2. Noi asta ne dorim de cand am inceput sa participam la concurs , sa ne viziteze Profesorul trasnit si pe noi. Am inceput de pe acum pregatirile pentru tema din luna mai.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE
Gabbriela spune:
gata eu am decis .. merge premiul din luna asta la fata lui Alexxia... Ruty... ce ziceti? toata lumea de acord?
Codrin din grupa II nu il poate lua... Edy din grupa I nu il poate lua.. grupa III vor avea sistemul solar pt copii mai mari.. asa ca Ruty va primi luna asta atelierul.. da da da... ce ziceti.. toti in aceeas lungime de unde cu mine?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
puiut85j spune:
Buna.Eu v-am pierdut,nu stiam unde sa va mai gasesc.Unde pot vedea castigatorii din concursul cu tema "de Paste".Fetita mea e incantata de acest concurs si stie ca nu e atat de important sa castigi ci sa participi.Si sa nu uit,va rog detalii despre urmatorul concurs,sau daca sunt date deja, unde le gasesc?
elena