Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

nu pot sa dau de buggy sa o rog sa voteze... cine stie cum sa dea de ea sa o anunte de vot?

am incercam YM, e-mail si PM si nimic... cineva care are nr eu de tel.. pls pls pls .. ca nu pot anunta castigatorii.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

La nr. de tel. de pe site-ul lor ai incercat??
altul nu stiu dar incearca-l daca e.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Am votat chiar acum, am avut probleme cu computerul si pe langa asta foarte mult de lucru...scuze de suspansul in care v-am tinut...eu retinusem la un moment dat ca pana la 1 Mai se poate vota.
Va pup si sunt foarte curioasa cine va castiga atelierul Fun Science, cred ca lupta e f stransa
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

AStazi am primit si noi premiul pentru luna martie de la Fun Science. A fost foarte frumos, copiii au fost incantati si au primit informatii foarte interesante si s-au distrat de minune in acelasi timp.Liviu a fost si el tare incantat, o sa vedeti pozele cel tarziu maine, ca sunt foarte foarte multe, si sper sa le prelucrez in timp scurt ca sa le vedeti.Multumim inca odata celor de la Fun Science.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ma bucur ca a fost placut la gradi la Liviu.. abea astept pozele...

Haideti sa va prezint castigatorii din luna aceasta:
Grupa I:
Edy --- baiatul lui Biluta28 - premiul de la FunS merge la Edi... baiatul lui Biluta28... sper ca merge piticu la gradinita

Grupa II:
Codrin --- baiatul lui Adriana

Grupa III:
Maria Adelina --- fata lui Puiut85j

Felicitam premiantii si toti participantii luni April ... si mai vreau sa va anunt ca avem o mica surpriza pt toti concurentii din luna april.
Va rog sa trimiteti cu toti pe mail la concurs numele copilului, cati ani are, numele de forum al parintelui si un nr de tel cum sa va contactam si orasul in care locuiti.

Castigatorii mai sus numiti va rog pe langa aceste date mai trimiteti si o poza portret cu copilul.
Va multumim pt participare si va asteptam la concurs si in luna MAI

PS: buggy va poate da info despre atelierl ce se va desfasura la Codrin la gradinita si eu va poate da info despre restul premiilor.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Felicitari tuturor castigatorilor! Asteptam sa-i vedem in album!
O sa trimitem si noi datele solicitate pe email!
Edit: felicitari Lucia, asteptam poze de la Atelier si detalii cum a fost!

Pupici!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

fetelor... celor din bucuresti va pot inmana premiul mai repede, pt ca e mai simplu .. trimiteti datele cerute pe adresa de concurs.. si restul fetelor asteptam sa vina caprioara sa vedem cum vom face.

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Aaa... ce ma bucur! Deci baietelul meu Codrin a luat premiu 1 la copiii intre 4-6 ani? Ca parca am inteles ca mai e un Codrin, al lui buggy??? poate ma insel, sunt mai noua pe la Atelier

A.. am citit mai bine, off.. Codrin nu e in Bucuresti acum, e cu mamica si taticu, deci in NY. O sa trimitem o poza cu dumnealui si datele noastre pe mail.. Mai trebuie ceva?

Si inca ceva, el are chiar 5 ani fix, impliniti pe 19 aprilie, iar Olguta nu a participat de data asta la concurs, ca nu prea are rabdare..

Felicitari TUTUROR manutelor mici care s-au straduit sa ne faca oua si iepurasi de Pasti!

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Adrianadespre Codrin al tau este vorba. Eu inca nu am copii, s-a facut referire la mine pentru ca eu, din partea echipei Fun Science ofer un atelier cu Profesorul Trasnit la gradinita, scoala copilului castigator. Trebuie insa ca acest copil sa fie in Bucuresti cel putin deocamdata. Codrin a castigat atelierul insa din cate inteleg nu poate sa il primeasca pentru ca nu se afla in Bucuresti. Nu ne-am confruntat inca cu aceasta situatie asa ca nu stiu ce sa zic...astept sugestii din partea voastra sa vedem cum rezolvam si unde vor merge Profesorii nostri Trasniti in luna Mai.

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Felicitam si noi castigatorii!Da, Liviu s-a distrat tare bine si a fost foarte incantat, iar eu acum in timp ce prelucram pozele am constatat ca am facut aproape non stop poze si i-am terorizat pe bietii copii cu blitzul.http://new.photos.yahoo.com/lpircalabu/album/576460762399644629

Mergi la inceput

Adriana, da al tau Codrin a castigat locul unu la grupa II.. pt ca nu e in bucursti FunS va merge la alt copil.. eu m-am gandit la cei de grupa I.. ce zici Buggy? Premiul material il poate lua cineva din bucuresti Adriana...ai pe cineva in bucuresti?

Lucia super cu pozele...

Am uitat sa spun.. diplomele le voi trimite pe mail la fiecare castigator de la cele 3 grupe. Daca doriti numele intreg al copilului pe diploma sa imi sc im mail cum se numeste piticotul...

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput