Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 27
kro spune:
OK Gabb ... acum am inteles .
Vacanta placuta in continuare ... si nu-ti face probleme, rezolva cu lucrarile cum poti ... noi asteptam cuminti
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
danielac spune:
imi cer scuze ca am inscris fetita in concurs si nu am trimis nici o lucrare... din pacate am avut niste zile grele...
inca odata scuze!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Gabbriela spune:
nici o problema... poate la un alt concurs veti reusi sa trimiteti si lucrarea.
Momentan s-a incheiat concursul, dar poti trimite lucrarea sa stea la albumul comun, unde toti copilasii isi pot expune lucrarile.
quote:
Originally posted by danielac
imi cer scuze ca am inscris fetita in concurs si nu am trimis nici o lucrare... din pacate am avut niste zile grele...
inca odata scuze!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Buburuza-shop spune:
Abia m-am intors dintr-un fel de... concediu fortat. Sunt "ca noua" si gata de munca buburuzeasca. Am cateva chestii fffoarte urgente de facut - printre ele si albumul cu lucrarile de arta si rezultatele concursului. Ma ocup de ele cat pot de repede.
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Buburuza-shop
Abia m-am intors dintr-un fel de... concediu fortat. Sunt "ca noua" si gata de munca buburuzeasca. Am cateva chestii fffoarte urgente de facut - printre ele si albumul cu lucrarile de arta si rezultatele concursului. Ma ocup de ele cat pot de repede.
Cu drag de copii,
Buburuza
ok bubu bine ai revenit
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
Gabbriela spune:
te pot ajuta cu ceva?
quote:
Originally posted by Buburuza-shop
Cu drag de copii,
Buburuza
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Dianami spune:
Pana incepe urmatorul concurs, propun prichindeilor o tema draguta, usor de facut (poate cu un pic de ajutor . Ramasesem datoare cu peisajul de Pasti, dar ati tot facut decoratiuni pt. concurs, asa ca m-am gandit la altceva.
Balon decorativ
Aveti nevoie de: baloane, sfoara alba sau colorata, aracet, pensula mare, foarfeca.
1. Umflati bine un balon, orice culoare doriti.
2. Infasurati balonul cu sfoara, acoperind cat de bine se poate.
3. Dati cu pensula cu aracet pe balon, peste tot, apoi lasati-l la uscat pana se intareste sfoara.
4. Spargeti balonul si scoateti-l afara.
5. Cu foarfeca decupati un orificiu, suficient de mare cat sa se vada ce e inauntru, sub orice forma doriti.
6. Daca sfoara a fost alba, puteti vopsi "balonul de sfoara” cu un spray colorat.
7. Asezati inauntru iarba, floricele, iepurasi, panglici, hartie creponata, orice doriti.
Spor la lucru, sper sa va placa!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Andre_ea-Diana Mirela-Hopes-Ileana
katty spune:
Foarte frumoasa lucrarea noua, Diana, cred ca Andrei va fi incantat!!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
nu pot sa dau de buggy sa o rog sa voteze... cine stie cum sa dea de ea sa o anunte de vot?
am incercam YM, e-mail si PM si nimic... cineva care are nr eu de tel.. pls pls pls .. ca nu pot anunta castigatorii.
Sanatate si numai bine