Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 26
kro spune:
Ne-am conformat si noi si am trimis cate o poza cu lucrarile fetelor si alte cateva poze cu lucrarile mai in detaliu ... Le-am trimis in cursul noptii de vineri spre sambata ... si as avea rugamintea de a-mi confirma cineva daca au ajuns cu bine pe adresa concursului ...in caz contrar sa mai am timp sa le mai trimit inca o data ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Gabbriela spune:
Buna fetelor...
mai puteti trimite lucrari pana Marti dimineata... pt ca eu plec la parastas la bunica si nu am cand sa ma ocup de votare, imi cer scuze si sper ca cele 2 zile in plus o sa va fie de folos cu lucrarile.
Daca ati primit un mail inapoie de la atelier atunci s-au primit lucrarile... oricum verific acuma si toti care ati trimis lucrari veti primi mail in noaptea asta.
Va multumesc pt participare si bafta
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
Maria Adelina - 7 ani si o luna - fata lui puiut85j
Alessia - 2 ani si 9 luni - fata lui kro
Felicia - 6 ani si 11 luni - fata lui kro
Carina - 4 ani si 6 luni - fata lui Carina
Ruty - 5 ani si 8 luni - fata lui Alexxia
Mergeti cu NEXT si vedeti si lucrarea pozata in detaliu....
Sanatate si numai bine 
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
Codrin - 5 ani , baiatul lui Adriana
mergeti cu next sa vedeti lucrarea in detaliu
Sanatate si numai bine 
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by Gabbriela
Codrin - 5 ani , baiatul lui Adriana
mergeti cu next sa vedeti lucrarea in detaliu
Sanatate si numai bine
Gabi- lucrarile lui Edi si ale Anei nu se vad la cele 2 grupe de ce?![]()
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">scaune de masina pt copii
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
Caprioara spune:
Biluta, ia vezi acum?
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
biluta pt ca nu terminasem de aranjat lucrarile... astazi se incheie concursul, nu se mai primesc lucrari.. astazi voi trimite si tabelele.. sper sa am pe maine notele...
Sanatate si numai bine 
Gabbriela spune:
Acuma se asteapta voturile... sper sa le primesc curand sa anunt castigatorii...
Castigatori cand sunt anuntati va rog sa trimiteti o poza cu copilul portret preferabil" si dupaia eu o sa va trimit diplomele pe mail.
Bafta tuturor!
Copii inscrisi in concurs in Aprilie:
Grupa I (sub 4 ani)
- Eduard (2 ani si 8 luni), baiatul lui Biluta28
- Alessia (2 ani si 9 luni), fata lui Kro
- Lori (3 ani si ? luni), fetita lui Danitin - nu am primit lucrarea...
- Yann si Philip (3 ani si ? luni), baietii lui Arturicii
- Olguta (3 ani si ? luni), fata lui Adriana - nu am primit lucrarea...
Grupa II (intre 4 si 6 ani)
- Carina (4 ani si 6 luni), fata lui Carina
- Liviu (4 ani si 9 luni), baiatul Luciei Mirela
- Andrei (4 ani si 9 luni), baiatul lui Katty
- Matei (5 ani si 3 luni), baiatul Caprioara
- Diana (5 ani si 6 luni), fata lui DanielaC- nu am primit lucrarea...
- Ruty (5 ani si 8 luni), fata lui Alexxia
- Codrin (5 ani si ? luni), baiatul lui Adriana
Grupa III (peste 6 ani)
- Felicia (6 ani si 11 luni), fata lui Kro
- Andrei (6 ani si 7 luni), baiatul lui Alias
- Maria Adelina (7 ani si ? luni), fetita lui Puiut85j
- Ana Maria (7 ani si jumatate), fata lui Biluta28
- Alessandra (7 ani si 8 luni), fata lui Alina_Micu
Sanatate si numai bine 
kro spune:
Yuppi ! ... Cea mai mare participare la concurs de pana acum ... Lucrarile sunt toate foarte frumoase ... juriul va avea, din nou, o treaba grea
...
O sugestie: de ce nu faceti si un album separat, cu lucrari in afara concursului, in care sa apara, de exemplu, lucrarile pe care le-au facut copiii membrilor juriului ... Daca au lucrat si ei, e pacat sa nu apara si lucrarile lor pe undeva, sa le fie apreciata munca ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Gabbriela spune:
kro, avem un asemnea album AICI... din pacate nu am reusit sa incarc acolo inca toate lucrarile.. sper sa termin la noaptea.
Vedeti voi .. eu sunt in vacanta si deacea ma misc mai greoi ... dar le voi da de capat pana la urma....
bafta si sper ca la concursul urmator vor fi simai multi participanti... luna mai e plina de surpirze... la 1 mai puteti incepe sa trimitei deja lucrari... si sa va inscrieti in concurs daca doriti.
Sanatate si numai bine