Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

Biluta, am ales 5 poze cu delalii si le-am adaugat la album. Nu am pus imagini in care se vad copiii ci in care se vad exponatele. Sper ca le-am pus numele copiilor corect pe aceste imagini. Verifica te rog aici.

pup you,

Caprioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Am mai lucrat si noi ceva aseara, vedem si in seara asta ce putem face si trimitem pozele in cateva zile ... Dar, ca si Alexxia, nici eu nu pot face miscarea cu toate lucrarile intr-o poza pentru ca noi am lucrat in etape, iar cele realizate pana acum nu le mai avem: unele au fost stricate deja (cele din plastilina), altele au fost papate ...

Vazand ca exista deja intentia de a renunta la aceasta regula cu o singura lucrare de copil, eu propun, binenteles daca e OK din partea voastra, sa facem aceasta schimbare chiar de luna asta ... Altfel nu vad ce sens ar avea sa grupam toate lucrarile intr-o singura poza, asta oricum nu ar insemna ca acel copil participa doar cu o lucrare, ci cu o poza care contine mai multe lucrari... deci regula oricum ar fi incalcata ... Astept parerile voastre ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

quote:
Originally posted by kro

Vazand ca exista deja intentia de a renunta la aceasta regula cu o singura lucrare de copil, eu propun, binenteles daca e OK din partea voastra, sa facem aceasta schimbare chiar de luna asta ... Altfel nu vad ce sens ar avea sa grupam toate lucrarile intr-o singura poza, asta oricum nu ar insemna ca acel copil participa doar cu o lucrare, ci cu o poza care contine mai multe lucrari... deci regula oricum ar fi incalcata ... Astept parerile voastre ...

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Si eu sustin propunerea de a face schimbarea de luna asta

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput

Kro, si noi asteptam pareri cu privire la numarul de exponate distincte pentru concurs.

Despre luna asta, e mai complicat... Poate sa admitem acum 2-3 imagini de copil (asa putem sa lipim cate 2, 3 sau cate 4 poze intr-o imagine, de exemplu in cazul Alexxiei care are 8 poze sa facem 3 imagini: una cu mormantul gol, una cu iepurasi si puisori si una cu oua) si de luna viitoare sa fixam un maxim de... sa zicem 5 imagini de copil? O imagine poate cuprinde mai multe exponate (poze lipite sau exponatele grupate in aceeasi poza).
Asa cei mai harnici vor avea mai multe sanse sa castige. Dar trebuie sa nu uitam ca, conteaza mai mult calitatea decat cantitatea, da? Sa nu faceti un scop din a face multe-multe exponate. Faceti atatea cate va ajuta inspiratia si rabdarea, fara a da "rasol".
Ce ziceti?

pup you,

Caprioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by AT_Piticilor

Biluta, am ales 5 poze cu delalii si le-am adaugat la album. Nu am pus imagini in care se vad copiii ci in care se vad exponatele. Sper ca le-am pus numele copiilor corect pe aceste imagini. Verifica te rog aici.

pup you,

Caprioara

e ok doar ca in poza 5 sunt in cos toate ouale si ale Anei si ale lui Edi poza e facuta cand au fost puse pe balcon in asteptare pentru ca ei au lucrat in 2 zile ( se obs. si dupa imbracaminte) in prima au vopsit oua in a 2 au lucrat cu ceramofix si cu vata (au facut iepurasi cu ochisori).

spor la lucru si numai bine
www.funscience.ro

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Biluta, am corectat.

pup you,

Caprioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by AT_Piticilor

Biluta, am corectat.

pup you,

Caprioara

spor la lucru si numai bine
www.funscience.ro

Perfect

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Iata si grupat, tot ce a lucrat pana azi Matei (baiatul Caprioarei): Cos cu oua si figurine si Detaliu cos.

Mergi la inceput

In legatura cu Concursul de Buburuze

Fetelor, am vorbit aseara cu Buburuza la telefon si m-a rugat sa va comunic ca a avut de rezolvat un "issue" si nu a putut intra deloc pe DC in ultima perioada, dar ca luni face tot posibilul sa fie "back in business".

In legatura cu Concursul de Paste si in general cu concursurile de la Atelierul Piticilor

Din mai multe motive am hotarat sa ramana regula cu o imagine de copil, dar se pot trimite si poze cu detalii daca lucrarea e mai complexa sau are parti distincte (ca juriul sa poata observa mai bine daca doreste). Fiecare copil are o sansa in concurs si indiferent cate poze trimite acestea vor fi lipite intr-o singura imagine care sa-l reprezinte in fata juriului.
Cateva motive ar fi: trebuie sa primeze calitatea nu cantitatea, copilul trebuie sa faca singur tema, neajutat de parinti (dupa cum e regula la atelier) si cu cat face mai multe teme exista riscul ca regula sa nu se mai respecte, juriul (e pe baza de voluntariat) si sponsorii nu au timp sa se uite la foarte multe imagini si exista riscul sa se zapaceasca si sa incurce "borcanele".

Pozele o sa le lipeasca intr-o imagine Gabb daca voi nu puteti face si o poza cu toate componentele lucrarii, deci nu-i problema. O sa incercam sa fie vizibila, sa nu fie micsorate mult pozele initiale.

Multumim pentru intelegere.

cu drag,

Caprioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Gata, am lipit pozele si le-am trimis.

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput