Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

dute cu o pagina sau 2 in urma si citeste posturile mele.. vei gasi si castigatorii si ce trebuie sa faci si sa trimiti pe adresa de concurs...

Pt luna Mai tema de concurs este SISTEMUL NOSTRU SOLAR si PLANETE... asa ca incepeti si exprimativa imaginatia in ale planetelor.. spor la treaba... PS:o singura lucrare de copil, daca aveti mai multe, le pozati individual si dupaia toate la un loc.. sa iasa lucrarea ca o singura imagine si daca vrem sa o vedem si in detaliu.
Stiu ca e complicat pe o pagina sa faci un siste, solar, docmai deaceea va sugerez sa lucrari mai multe pagini si sa l epozati una langa alta ca o singura lucrare.
Grupele de ani raman aceleasi.

quote:
Originally posted by puiut85j

Buna.Eu v-am pierdut,nu stiam unde sa va mai gasesc.Unde pot vedea castigatorii din concursul cu tema "de Paste".Fetita mea e incantata de acest concurs si stie ca nu e atat de important sa castigi ci sa participi.Si sa nu uit,va rog detalii despre urmatorul concurs,sau daca sunt date deja, unde le gasesc?

elena

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Felicitari castigatorilor !

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Asta da surpriza Multumim.O sa trimit datele imediat.Felicitari tuturor castigatorilor.

elena

Mergi la inceput

fetele ce isi vad numele mai jos.. va rog grabitiva cu un datele cerute pe mail... orasu, nr tel, nume copil nume de forum si cati are.. ca altfel cum va dam premiile?
Ne intereseaza orasul pt ca ne-ar fi de mare ajutor sa poata premiile fi ridicate chiar de voi de la sediul firmei... asa am mai salva banutii ce ar trebui pusi pe posta...
Alina_Micu, biluta28, puiut85j, Alias, arturicii...

fetele ce au trimsi deja datele va rog sa mai asteptati putin si dupa restul sa dau lista complecta sponsorului.
Va multumesc si astept inscrieri pt luna mai, si lucrari frumoase.
Nu uitati, in luna Mai va lua atelierul de la FUN S grupa III.. copilasii mai maricei.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Eu sunt de-acord. Alexxia, astept pe PM un numar de tel unde sa putem face impreuna programarea. Va pup si tinem legatura
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Buna dimineata.Pt inscriere la concursul din luna mai, va rog si copilul meu:MARIA ADELINA-7 ANI si 2 LUNI.Data limita pt trimiterea lucrarii? Numai bine.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Waw, fetelor voi vorbiti serios ? Nici nu stiti ce bucurie ne-ati facut.
Am o propunere daca voi ati hotarat asa noi ne bucuram teribil, dar nu cred ca e cinstit ca Edy sa ramana fara premiu . Noi n-am primit inca premiul de luna trecuta de la perfectdeco si cred ca acesta ar trebui sa mearga la Edy. Ce ziceti ?

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput

teoretic premiul cu Fun S trebuia sa fie a lui Codrin - dar pt ca el e in usa, eu am decis sa mearga la Edy. Dupaia buggy a zis ca Edy e prea mic si nu poate sa primeasca Fun S (trebuie sa fie macar 3 ani).. atunci am zis eu ca sa mearga la Ruty.
Daca tu vrei sa dai premiul tau e alegerea ta.. dar noi am specificat de la inceput daca copilul nu e in bucuresti nu poate avea premiul de la FunS si trebuie sa il doneze la alt copil.
Alexxia deci eu spun ca Ruty ar punea avea FunS din luna April, daca si restul sunt de aceeas parere.
Iar legat de premiul de la perfect deco... hmm cum nu ai primit... nu trebuia sa mergi sa il ridici singura oare? Asteapta sa apara Caprioara si vb cu ea, ok?
numai bine!

Data limita e zic 25 mai... iar de lucrari trebuie sa se ocupe cineva din juriu ca eu pan ain 6 iunie nu mai am acces la net. Daca le trimiteti pan ain 25 mai va pot ajuta cu organizarea si cu voturile.. daca nu va descurcati singurele.

zi buna si sanatate

quote:
Originally posted by alexxia

Waw, fetelor voi vorbiti serios ? Nici nu stiti ce bucurie ne-ati facut.
Am o propunere daca voi ati hotarat asa noi ne bucuram teribil, dar nu cred ca e cinstit ca Edy sa ramana fara premiu . Noi n-am primit inca premiul de luna trecuta de la perfectdeco si cred ca acesta ar trebui sa mearga la Edy. Ce ziceti ?

PERLELE RUTICAI
POZE

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Premiul de la perfectdeco nu l-am primit pentru ca programul meu inca nu a reusit sa se spurapuna cu cel al Carolei. Cand a putut ea , eu am fost plecata din Bucuresti o saptamana, apoi a fost ea ocupata. Deci a fost doar o lipsa de sincronizare, de care ma bucur data fiind situatia ( m-ar durea sufletul sa stiu ca un pui asa mic care a castigat pe drept a ramas fara premiu ).

PERLELE RUTICAI
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

buggy, si alte fete.. unte de acord cu ce am spsu despre Ruty - fta lui Alexxia.. poate ia primi atelierul pt luna April?

Pe prima pagina veti gasi info despre concurs, teme si limita pt lucrari.
Spor la lucru.

PS: va rog sa citit cu atentie ce sc despre concurs pt ca am fost ff clara ce si cum cu premiile si cu atelierele oferite de buggy.

Mergi la inceput