Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 22
alexxia spune:
Imi cer scuze daca am parut nepoliticoasa pentru ca nu am multumit pentru premiu si nu am raspuns nici la emailuri/PM-uri, dar am avut o saptamana nebuna.
Nici nu va inchipuiti ce bucurie ne-a adus acest premiu. Va multumim din suflet, atat pentru premiu, dar si pentru acest subiect, pentru ca ne dati ocazia sa lucram periodic cu copii nostrii. Nu e bucurie mai mare decat sa vad ca fetitei mele ii reuseste ceva, mai ales daca au mai fost inainte multe incercari nereusite. Martisoarele din plastilina au fost facut si rasfacute pana i-au iesit in forma finala. Iar faptul ca munca ei este rasplatita inseamna enorm. Va multumesc.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE
Caprioara spune:
Fetele,
Avem vesti noi despre Concursul de buburuze.
Tocmai am vorbit cu Buburuza la telefon si va transmite ca astazi vor fi puse pe site pozele cu buburuzele si va fi anuntat si sistemul de votare pentru desemnarea castigatorilor. Detaliile le va scrie Buburuza.
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Buburuza-shop spune:
Dragelor si dragilor,
Iaca, prima editie a Concursului de Buburuze a ajuns la final. Si am primit de la voi si piticuti o gramada de lucrari frumoase si originale.
Spuneam in introducerea de la lansarea concursului ca eu nu sunt impotriva lucrului in echipa "parinte-copil", chiar daca asta contrazice cumva regulile Atelierului - dar am vrut sa fie asa pentru ca, dupa parerea mea, sfertul sau jumatatea de ora pe care-o petrecem cu cei mici "mesterind" ceva este un dar mai valoros decat oricare altul. Sigur, nu contest importanta efortului individual al celor mici, pe o anumita tema data - astea antreneaza vointa, disciplina si... cam atat. Dar, credeti-ma! Nu-i distractiv... cel putin nu la fel de distractiv ca atunci cand mama (sau tata, sau bunica, sau...) sunt parteneri de joaca artistica.
Acestea fiind zise, va anunt ca voi crea maine* un "catalog" al tuturor lucrarilor primite, fara a preciza cui apartin - doar un numar si varsta copilului. Dupa aceea, cine va dori, va putea acorda note de la 1 la 5 pentru cinci lucrari pe care le considera cele mai bune. Nu voi spune "nu va votati popriul copil!" sau "nu dati note mici pe nedrept!" Fie acesta un exercitiu de fair-play pentru pentru noi toti. Votarea va avea loc pana sambata, 14 aprilie, si media voturilor va valora 50% din rezultatul final. Restul de 50% va fi nota acordata de Buburuza, pe bune si argumentat.
Revin maine cu detalii si cu adresa catalogului cu imaginile. Daca aveti ceva intrebari legate de sistemul de punctare, tot maine va voi raspunde pe indelete.
* am lucrat astazi la catalog, dar inca nu este gata... pe maine, asadar!
AT_Piticilor spune:
Poftiti la concursul din luna Aprilie....
April:
0037.* Iepurasi si oua incondeiate - Mirona & Caprioara
0038.Peisaj de paste-Diana Mirela
* - concurs sponsorizat de CasaRetro si FunScience
Se primesc lucrari cu iepurasi si oua incondeiate pana in data de 22 April... puteti trimite lucrari la adresele de e-mail ale atelierului fie la concurs fie la atelier. "le gasiti pe prima pagina"
- numele copilului
- cati ani are
- numele de forum al parintelui
Albumul cu Iepurasii...
Nicole (Gabbriela)
Caprioara spune:
Buburuza, ce se mai aude cu "catalogul"? Pui un link la el aici? Si de cand vom incepe sa votam?
pup you,
Caprioara & Matei
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by AT_Piticilor
[ Se primesc lucrari cu iepurasi si oua incondeiate pana in data de 30 April... Nicole (Gabbriela)
spor la lucru si numai bine[/b]
www.funscience.ro
Deci pana la urma care e termenul 22 sau 30 ca eu nu mai pricep si conteza sa stim exact ca sa nu zorim copii degeaba.
Buburuza cand apare??
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
Caprioara spune:
Biluta, termenul este 22 Aprilie. A gresit Nicole, acolo, din obisnuinta sa fie luna intreaga . Corectez acum.
Caprioara & Matei
kro spune:
Ne inscriem si noi pt. concursul din luna aprile:
Felicia - 6 ani si 11 luni
Alessia - 2 ani si 9 luni
Si ca o sugestie personala ... mie m-i se parea mai echitabila impartirea anterioara, pe trei grupe de varsta fata de cea actuala ... asta mergand pe ideea ca nu poti sa compari aptitudinile unui copil de 3 ani cu cele ale unuia de 6.5 ani ... dar ma rog, voi faceti cum credeti ca e mai bine ... noi participam oricum
SARBATORI FERICITE tuturor !
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
Caprioara spune:
Kro, asa este, insa in ultima luna am avut doar un concurent la prima grupa de varsta. Am zis ca revenim la vechea structura daca strangem suficienti participanti. O sa vedem pana la sfarsit cum stam. Daca raman doua grupe le vom imparti in functie de numarul de participanti si varsta (sa fie doua grupe egale ca numar de participanti, cat de cat echilibrate), sau, daca chiar avem participare (ce bine ar fi ) facem si trei grupe, nu-i problema.
Asteptam inscrieri si lucrari!
Caprioara & Matei
katty spune:
Buna, ne inscriem si noi ptr. concursul cu iepurasi si oua incondeiate.
In martie n-am participat decat la Concursul de Buburuze, fiindca al meu copil n-a avut chef. Dar acum stiu ca abia asteapta sa picteze oua.
Deci, Andrei, 4 ani si 9 luni!
Va pup, spor la treaba!
Asteptam si noi link-ul cu lucrarile "buburuzesti"...
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei