Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 23
Gabbriela spune:
mi-ar placea sa fie pe fiecare grupa cel putin 3 copii sa am cum sa compar lucrarile... mai spuneti si voi celor din grupul vostru sa participe... dupa cum ati vazunt noi suntem seriosi, dam premiile de la concurs la timp, dam diploma la timp....
Daca se vor strange copilasii mai multi de 2 intre 2 ani si 5 ani o sa revenim la vechea forma de grupe.
Sorry pt data gresita... am ramas blocata cu sfarsitul luni
Spor la treaba piticutilor...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
danitin spune:
Noi suntem mici, dar voinici, asa incat as vrea sa participe la concurs si Spiridusul meu - are 3 ani. Cum am gasit un set fain de incondeiat oua - vopsea plus un creion magic cu care se pot face desene pe ele voi trimite poze cu creatiile respective - probabil vor fi cam abstracte dar ... poate am in casa un Picasso si abia acum descopar.
Mamica de spiridus
Spiridusul in al treilea an
AT_Piticilor spune:
Atentie:
Deoarece avem si cativa concurenti care au 3 anisori sau chiar sub 3 anisori, am decis sa le facem lor o grupa separata. Asa ca am revenit la trei grupe de varsta pentru concurs:
sub 4 ani, intre 4 si 6 ani, peste 6 ani.
Recititi regulamentul din primul post al Atelierului.
Multumim pentru intelegere.
Caprioara
AT_Piticilor spune:
Astazi am primit lucrari de la:
- Yan & Philip - arturicii (3 ani), baietii lui Arturicii : Oua din plastilina
- Andrei (6 ani si 7 luni), baiatul lui Alias : Ouale lui Andreiu si Happy Easter
Caprioara
Caprioara spune:
Va urez un Paste fericit,
plin de pace, iubire si intelegere !
pup you all,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
lucrarea lui Liviu (4 ani si 10 luni) - baiatul lui Lucia Mirela
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
biluta28 spune:
Am primit premiul de la PerfectDeco - de la Florentina -- multumim frumos a fost ok ne-am intalnit pe langa Billa Titan vineri pe 6 aprilie, zilele astea sper sa le testam si sa vedem ce v-a iesi pentru concursul de Paste. Ouale sunt gata mai avem ceva puiuti de facut si iepurasi apoi sa le asezam frumos intr-un decor sa le pozam si gata pana sapt. viitoaare sper sa fim gata.
Despre buburuze ce se mai aude? Unde-i catalogul sa votam?
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
light spune:
Si noi l-am primit vineri, l-am testat deja. Liviu a fost tare incantat si i-au placut atat de mult incat nu a vrut sa picteze pe figurinele rezultate ca erau prea frumoase asa cum erau, zicea el.Se pot viziona in lucrarea de mai sus.Biluta un sfat de la noi: atentie la prepararea cantitatii pentru turnat in sablon. NOi am preparat prea multa cantitate de nu mai aveam unde sa o turnam si s-a intarit toata. Asa ca mai bine mai putin cat sa umpli doar cele doua forme, apoi le scoti frumos din sablon fara sa se strice acesta si poti turna din nou o noua compozitie.
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Si noi l-am primit vineri, l-am testat deja. Liviu a fost tare incantat si i-au placut atat de mult incat nu a vrut sa picteze pe figurinele rezultate ca erau prea frumoase asa cum erau, zicea el.
Se pot viziona in lucrarea de mai sus.
Biluta un sfat de la noi: atentie la prepararea cantitatii pentru turnat in sablon. NOi am preparat prea multa cantitate de nu mai aveam unde sa o turnam si s-a intarit toata. Asa ca mai bine mai putin cat sa umpli doar cele doua forme, apoi le scoti frumos din sablon fara sa se strice acesta si poti turna din nou o noua compozitie.
Merci de sfat voi cum ati combinat, cat apa cat praf? Nu am deschis inca cutia , are instructiuni si in romana? Noi mai avem un sablon comandat mai de mult si o sa-l facem si pe acela . Am vazut realizarea voastra deci aceea e culoarea lor asa roscat?
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
light spune:
Da e un praf caramiziu si ies de culoarea aceea. Se pune o parte apa cu 4 parti praf.Uite aici inca 2 imagini:Cocos PerfectDecoIepuras PerfectDeco