Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Caprioara -- o sa fie super sa participe amandoi, cum de nu m-am gandit mai de mult sa intreb ca el saracutul a facut si el martisoare si erea nedumerit ca nu le fac si lor poza asa ca acum vor avea fiecare lucrarea lui, pe el cred ca-l voi pune sa faca puisori ca-s mai usor de facut, dar sa vedem ce rabdare v-a avea.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

quote:
Originally posted by buggy

Off topic: Caprioara, iti amintesti ca mi-ai trimis o fotografie facuta de sotul tau intamplator la standul nostru de la targul RoFrancize!? Ce parere ai, ca sotul tau a surprins din miile de oameni care ne-au vizitat standul, tocmai cele doua persoane din Galati carora le-am vandut prima franciza. Ca sa vezi ce coincidenta.
Cred ca nu am apucat sa iti multumesc pentru acea fotografie si de aceea o fac acum

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Buggy, ma bucur mult ca s-a intamplat asa. Vezi ce mica-i lumea???

Ma gandeam cum am putea sa aducem mai multi copii la concurs. Poti sa postezi tu anunt cu concursul si la sectiunea cu gradinite si scoli, poate mai apar participanti? Ma gandesc sa deschizi un topic care sa se numeasca Concurs Paste sau asa ceva si sa preiei textul de aici in care anuntam concursul si regulile si sa dai link la atelier. Crezi ca e o idee buna?

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Noi am primit premiul - diploma si cd-ul de la ISA Multimedia, pentru concursul din februarie (dinozauri).

Multumim frumos !

Amalia si Vladi (6 ani si 8 luni)

Mergi la inceput

Avem noutati la albumul de buburuze.

Lucrarile noi sunt de la:
- Felicia Simona (6 ani si 10 luni), fata lui Kro
- Matei (5 ani si 3 luni), baiatul Caprioarei

pup you all,

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Acum mi-a picat si mie fisa ca Liviu a castigat concursul si va multumim mult pentru apreciere.Noroc ca mi-a trimis Gabbriela mesaj pe mail ca sa trimit poza pentru diploma si am descoperit ca suntem printre casigatori.Asa ca va multumim inca o data si ne cerem scuze de intarzierea raspunsului.Ei si daca tot am prins gustul, ne inscriem si pentru concursul cu oua incondeiate. Chiar as vrea sa va intreb, daca stiti de unde pot cumpara vopsea pentru LIviu ca sa picteze ouale? Adica se poate face cu acuarele sau exista ceva special non-toxic pentru pictat oua?

Mergi la inceput

Noi am vopsit cu acuarele, dar nu pe oua adevarate, ci pe oua din polistiren.

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Felicitari tuturor castigatorilor!!! Lucrarile sunt foarte frumoase, pacat ca Andrei n-a mai vrut sa faca ceva (mai putin buburuzele), dar poate la tematica cu Pastele!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by Caprioara

Noi am vopsit cu acuarele, dar nu pe oua adevarate, ci pe oua din polistiren.

Caprioara & Matei

De unde ai luat oua de poliestiren? Eu ma gandeam sa le golesc de continut si sa le umplu cu ceva dar ma gandeam cu ce sa nu se sparga!?

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Biluta, ouale le-am luat de la CasaRetro. Au si o "masina" de vopsit oua, de care Matei a fost super incantat. Fixeaza oul si il roteste ca sa-i fie usor copilului sa-l picteze.
Da cu google si vei gasi pe net adresa (e langa Piata Victoriei, intrarea Geneva parca). Ii gasesti in perioada asta si la Sala Dalles, la targul de Paste, daca ti-e mai la indemana.

Alexxia, sa contactezi PerfectDeco pentru premiu, da? Si sa ne tii la curent cand il primesti.

Castigatorii de la Martie, nu uitati sa ne trimiteti o poza cu copilul si dupa ce primiti premiile sa faceti figurinele, sa le pictati frumos si sa ne trimiteti poza cu ce a iesit. Facem un album special PerfectDeco cu ele, dar puteti participa tot cu ele si la concursul de Paste din aprilie.

Nu se mai inscrie nimeni la Concursul de Paste?

pup you,

Caprioara & Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Si noi vream sa ne inscriem pe concursul de Pasti. Ruty 5 ani si 8 luni

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput