Atelierul Piticilor (2) si CONCURS...
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
kro spune:
Caprioara ... multumesc mult ... Noi am trimis pe la sfarsitul lunii februarie - inceputul lui martie poze cu buburuzele realizate pe adresa de mail a buburuzei .... O sa imi fac timp sa le mai trimit inca o data si pe adresa atelierului ... si deasemenea inca cateva lucrari cu teme mai vechi de la atelier ... Sper sa reusesc (e copilul mai harnic la facut lucrari decat mama la trimis poze cu lucrari
) ...
Carolina, Felicia si Alessia
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Caprioara spune:
Kro,trimite tot ce ai.
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
AT_Piticilor spune:
Castigatorii concursului din luna Martie cu tema
"Martisoare si felicitari de 1 si 8 Martie"
sunt :
Grupa 1: Liviu, baiatul lui Lucia Mirela
Grupa 2: Rutty, fata lui Alexxia
Grupa 3: Ana Maria, fata lui Biluta28
Felicitari castigatorilor !!!.
Castigatorul Grupei 1 primeste si Atelierul de la FunScience.
Toti castigatorii sunt rugati sa ia legatura pentru premii cu celalalt sponsor al concursului, adica cu unul din prietenii buni ai Atelierului Piticilor. Este vorba de PerfectDeco.
De asemeni, sunt rugati sa trimita o fotografie, pentru a putea fi pusa la albumul Atelierului.
Iar dupa ce veti primii premiile (adica matritele de Paste si ceramofix), dragii nostrii castigatori, va rugam ca dupa ce veti face figurinele cu aceste matrite minunate si le veti picta, sa ne trimiteti pe adresa Atelierului rezultatul muncii voastre, pentru ca vrem sa facem si cu ele un album PerfectDeco.
Multumim.
pup you all,
Caprioara
buggy spune:
Alexia ai dreptate lucram de la 15,00 la 19,00. Vor fi 4 ore de lucru. Un atelier diferit pe zi care se reia de 4 ori. Lucia -Mirela te rog mult sa imi dai pe PM nr-ul tau de mobil sa putem lua legatura. Avand in vedere ca Liviu nu a participat la atelierul Pasta de dinti, propun sa facem acelasi atelier la grupa lui.
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
biluta28 spune:
OAU! Ce surpriza frumoasa ne-ti facut!
Multumim frumos de vot si de felicitari.
Felicitsri si din partea noastra celorlalti castigatori!
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
AT_Piticilor spune:
Buggy, acordati si pentru Aprilie si Mai cate un Atelier?
Daca da, ne poti spune tematica?
Dragii nostrii, am facut doua grupe din Aprilie (sub 6 ani si peste 6 ani), pentru ca nu au fost destui participanti la prima grupa in luna Martie. Deocamdata va ramane asa. Daca insa vom avea suficienti participanti, vom reveni la ideea de trei grupe.
Edit: am revenit la trei grupe!!! Cititi la regulile concursului va rugam.
Va asteptam sa va inscrieti la Concursul dedicat Pastelui.
pup you all,
Caprioara
buggy spune:
Sigur ca acord...Liviu va beneficia de atelierul ce va fi facut in Aprilie...in Mai atelierul va fi premiul pentru concursul din Aprilie si in Iunie se va desfasura atelierul primit ca premiul pentru concursul din luna Mai am zis bine? Ma gandeam ca Liviu sa beneficieze tot de atelierul Pasta de dinti.Pentru luna Mai, propun sa desfasuram un atelier legat de protectia mediului " Sa economisim apa-miracolul vietii" Iar in Iunie propun un atelier din astronomie " Calatorie catre Planete" Ce parere aveti?
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
biluta28 spune:
Noi ne inscriem la grupa a 2 Ana Maria 7 ani juma
care este termenul limita???
Ca acum cu sarbatorile avem alte prioritati dar poate in vacanta dam gata si oite, iepurasi, puiuti, etc pare interesant cred ca celor mici o sa le placa mult.
Mai am o intrebare cel mic are 2 ani si 8 luni dar lucreaza si el cu Ana imitand-o, as putea trimite ce face el la prima grupa desi nu se incadreaza la varsta pentru ca oricum ei lucreaza amandoi si par interesante si lucrurile facute de el.???
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani si 4 luni - Edi 2 ani jumate
http://community.webshots.com/user/biluta28
Caprioara spune:
Buggy, e super cum te-ai gandit.
Ma duc sa modific si in anunt atunci.
Biluta, nu vad de ce nu. Am putea chiar sa punem la varsta pana la 6.5 ani si peste 6.5 ani, ce ziceti?
Puteti trimite lucrarile pana pe 22 Aprilie. E bine asa?
Sunteti inscrisi.
pup you,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
buggy spune:
Off topic: Caprioara, iti amintesti ca mi-ai trimis o fotografie facuta de sotul tau intamplator la standul nostru de la targul RoFrancize!? Ce parere ai, ca sotul tau a surprins din miile de oameni care ne-au vizitat standul, tocmai cele doua persoane din Galati carora le-am vandut prima franciza. Ca sa vezi ce coincidenta.
Cred ca nu am apucat sa iti multumesc pentru acea fotografie si de aceea o fac acum
www.funscience.ro