Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 24
ylilimic spune:
miria, am vazut ca Damiana are aceeasi data de nastere cu baiatul meu. La multi ani cu intarziere si sa fie sanatoasa si frumoasa cum ii sade bine unei printese!
Despre decizia pt bb2, stiam ca-l vrem, inainte sa implineasca Matei 2 ani (imi era prea greu sa ma gandesc ca trebuie lasat in grija cuiva/cresa) si daca tot am gresit calculele, nu avea sens sa ma gandesc la un avort pt a amana situatia cu 2-3 luni. Acum Matei a implinit 2 ani iar eu am intrat in prenatal. La noi la firma si in general in oras, se practica tehnica, nu sunt eu chiar primul caz!
Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana
29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
bits spune:
OTILIA sanatate Anei!offf saracutza!ia coada unei linguri si uita-te in gat sa vezi poate are rosu in gat.de obicei de la asta apare febra!ar mai fi solutia cu urechiusele sa nu aibe otita,intreab-o daca o doare sau apasa-i pe ureche(partea aia iesita inafara de langa mandibula).daca se schiteaza vreun gest semn de durere atunci sigur are otita!
si pe aici cica e normal sa aibe febra si nu dau nimic pana la 39 grade.impachetari in prosop cu apa calie si o pernuta de silicon pe care o tin in congelator.
eu una am observat ca pot controla febra fara medicamente daca racesc partile unde sunt ganglionii(inghinal,axial si submandibular).aici exista nicte plasturi cu o substanta mentolata si pusi in zonele respective scad febra exceptional de bine.
30,KEN(1nov 2004)
Otiliav spune:
Dupa cinci minute de stat pe fir, mi-a raspuns cineva din fericire. Evident ca am spus ca de saptamana trecuta are febra si a scazut 2 zile, ceea ce nu-i departe de adevar. Si daca ma intreaba cat a facut o sa spun 40. Nu imi place deloc sa mint, dar nici sa nu fie consultata nu-i o solutzie.
Miria, pai asta inseamna ca daca facii bb2 acum nu mai ai dreptul la CIC. O sa intreb si eu ce variante am in Decembrie, nu-mi vine sa-mi bat capul cu asta acum. Mi-e clar insa ca voi face o asigurare de sanatate in tara ca aici nu prea am baza.
Panadol nu am doar Nurofen si Marcofen. Si mai am 1 supozitor cu Novocalmin care-l tin pentru cazuri extreme, pe cele cu Paracetamol tocmai le-am terminat
. Of, mai sunt 5 saptamani pana venim in tara.
Nu tuseste, nu are muci doar de 5 ori a stranutat toata saptamana.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
Jasmine spune:
Zic si eu cu intarziere LA MULTI ANI pt David,sa creasca mare si sa fie sanatos.
Ylilimic ,bine ai venit,sa-ti traiasca baiatul si sper sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
roserb spune:
Otilia, multa sanatate Anei! Totusi ar trebui sa-ti procuri si un sirop pe baza de paracetamol (eferalgan/panadol/calpol), in caz de febra asa mare e eficient sa-i alternezi vreo 2 zile la 4 ore paracetamol cu nurofen/marcofen, indiferent daca mai face febra sau nu, pana descoperi/tratezi cauza. Ce sistem au si norvegienii astia, te doare capul
.
In alta ordine de idei, mamaaa, ce planificare la tine
, vad ca ti-ai propus sa lucezi "inginereste" la bb2. Si eu faceam asemenea planificari, dar nu mi-au iesit niciodata socotelile, drept dovada Bianca a iesit dupa aproape 1 an de incercari (din care vreo jumatate de an a fost munca stiintifica, nu gluma!), iar Mihnea a aparut din din prima, cand noi il planificasem sa iasa ceva mai tarziu. Iar cireasa de pe tort e ca ambii sunt scorpioni, iti dai seama ca in nici un caz nu organizam asa treburile![]()
Ylilimic, bine ai venit, ai un baiat frumos tare! Sarcina usoara in continuare!
Cat despre soti, si eu am noroc, nu ma plang, desi face parte din categoria "nascutilor obositi", ca si altii enumerati
,si mai vine si destul de tarziu acasa, ma ajuta si la treaba dar mai ales cu copiii. Se joaca frumos cu ei, si , desi pare serios la prima vedere, atata se tavalesc si atatea povesti si jocuri le inventeaza , incat ma declar multumita. Mie mi s-a cam acrit de joaca, si nici cu imaginatia nu stau prea bine, asa ca m-am scos! Singura problema e ca la treburile casnice trebuie sa i se spuna si face, initiativa personala e la cote minime;dar decat deloc, e bine si asa.
Felis, vorba Otiliei, lasa sifonierul, nu asta e important, ceea ce conteaza e sa nu cazi tu de pe picioare cu atata munca. Poate reusesti sa faci cumva sa furi cetave ore de odihna, macar in weekend
Al meu baiat a considerat de cuviinta sa nu doarma in dupa amiaza asta (l-a sculat Banca cand era semi-adormit si gata cu somnul), drept pentru care ma astept la o dupa amiaza de fitze si nevroze. O adevarata zi de sambata relaxanta
. E drept ca saptamana trecuta ne-am facut de cap fara copii , am fost la ceva petreceri la niste prieteni, asa ca , cateva luni de acum incolo, ispasim!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ioana_du spune:
[quote]Originally posted by Otiliav
Deci cine se mai inscrie: Dama, Felis, Ioana_du, Vio
?
HA??? Ce sa faca ioana_du, respectiv eu, care este? BB 2 ?!?! Moahahahhaa !!!!! Pai ... eu am bebe 2!! L-am capatat inainte de BB 1! L-am avut part time inainte sa ma marit, si il am cu norma intreaga dupa ce l-am luat de barbatel! Asa ca .. ma scuzati! Am si BB1 si BB2, deci ma puteti taia de pe lista celor "in asteptare"! 

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
ioana_du spune:
Otilia, acum am ajuns sa citesc si ultima pagina de postari, sper ca e mai bine Anuta..... 
Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)
Admirati-ne
miria_cristina spune:
OTILIA - Ba nu, voi avea dreptul la CIC pentru ca imi bag cartea de munca la un prieten care are firma si imimerge si vechimea si impozitele la stat, pentru ca pe alea le platesc eu.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
YLILIMIC - La multi ani! si puiutului tau
Sa creasca mare si frumos!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."