Aniversatii de nov-dec 04 (133)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eram sigura ca bat la ochi cu atatea calcule . Trebuia sa iau bilete de avion cu intoarcerea in toamna viitoare si uite asa am ales data din Septembrie . Nu ma refeream la luna in care se va naste ca nimic nu-i sigur referitor la luna, ci doar la anul in care se va naste.
Nici eu nu cred ca rezistam atata timp departe unul de altul. Anul acesta ne-am vazut la 4 luni si tot a fost greu. Eu incerc sa-l conving pe al meu sa vina el de paste aici ca eu nu mai pot lua si atunci concediu ca doar facui planuri de concediu pentru August si Septembrie.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DAVID... sanatate, fericire si numai bucurii.. Sa ii aduci numai bucurii mamei tale si muuuuuuuulte zambete

Fetelor, multumesc ca va ganditi la mine... Adevarul e ca moral nu sunt bine si din alt punct de vedere... cu cate am pe cap, nu ma mai pot concentra bine la nimic... nu mai am randamentul de alta data... Pana si acasa... inainte vedeai la mine in sifonier hainele aranjate ca in raftul de magazin... doar dunga si bluza (plover etc)... Daca ma trezeam noaptea si nu aprindeam lumina luam orice voiam pe intuneric fara sa caut... Da acum... nu as vrea sa stiti cam cum arata la mine SI o hartie daca voiam si nu eram acasa din miile de hartii de acasa, dadeam telefon si cu indicatii exacte ziceam unde se afla... PArca m-am pierdut undeva pe drum...
Haideti ca ma apuc de lucru, ca noaptea nu am de dat telefoane la banci, la fata acasa, la sotz ... si lista poate continua... Va pup si bafta la bb 2... ca eu de la moral ... nici nu stiu daca mai pot sa ma gandesc la asa ceva
Lucrez, da sunt in zona...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara, doamnelor! Iata ca imi fac curaj si intru sa va salut si de ce nu sa va mai sacai cu cate o intrebare despre pitici de 2 ani. Fiul meu a implinit 2 ani duminica trecuta si ma bucur sa vad ca sunteti o mare familie care serbati la comun zilele prichindeilor vostrii. Eu am intrat pe forum (asa am avut posibilitatea) in timpul celei de-a 2 sarcini si mult mai des postez acolo, caci voi naste in ianuarie, pe la jumate (asta ca sa intregesc discutia despre al 2 -lea copil). Se pare ca pe mine m-a luat valul in timp ce pe voi (mai intelepte) doar vorba despre bb2!
Asadar, daca ma primiti in cercul vostru, am sa mai intervin si eu, din cand in cand, cu pareri, intrebari, nedumeriri, etc

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ylilimic
Fiul meu a implinit 2 ani duminica trecuta si ma bucur sa vad ca sunteti o mare familie care serbati la comun zilele prichindeilor vostrii.

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 29+ (31 + ale dr) cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

OOOOOO... sa-ti traiasca, si ni l-ai tinut ascuns?...
Bine ai venit printre noi...

ian 2006,fev 2006, motz, martie 06 aprilie 06, mai 06,iunie 06,iul-aug 06,"sept-06", oct-06
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

La Multi Ani David, sa cresti mare, cuminte si fericit alaturi de mami si tati.

Otilia, sunt in zona si zic prezent numai ca se pare ca sotul meu s-a hotarat asa deodata ca am putea deja sa incepem, insa mie parca nu-mi surade inca (nu pt 2007, dar da pt 2008) si asta pt ca nu pot conta pe un ajutor deocamdata si cu 2 copii mici pe cap si un tatic la fel de "obosit" ca si ai vostri, inca nu ma incumet. Astept sa il vad pe David la gradinita si atunci voi avea cat de cat curaj sa ma lansez. Deci ne intalnim la mamici de 2008, ce zici? Cat despre bebe 3 (sau am inteles gresit?) ramane sa vedem daca oi mai putea, ca eu nu mai sunt asa tinerica cum asa vrea, desi 3 imi doresc. Despartiti 7 luni , ai sa vezi ca vor trece repede, mai rau e cand e de 1 an, cum a fost in cazul meu, de am zis ca mai mult de 2 luni nu o sa mai stau departe de el. Asa ca vedeti cum remediati si voi problema asta, ca nu e usor deloc mai ales cu copiii.

Mami de David (18.11.04)

Mergi la inceput

Felis, sper sa o scotzi in curand la capat cu munca asta. Hai ca nu ordinea din sifoner este esentiala, dar este foarte important sa ai cateva ore pe saptamana in care sa lenevesti, sau ma rog sa vezi un film.
Dama, asa simt si eu ca poate este mai bine sa mai cresca putzin Ana, ca de ajutor nu dau pe afara. Acum cu tata am doi bb de crescut. cu sotul era altceva ca ma ajuta la cumparaturi, punea/scotea rufe de la spalat, plus ca mai gatea felul doi, fripturi de obicei dar era bine cand ma ajuta.
Tare rau ca mi-ai depasit recordul de stat departe, nu doresc nimanui. Daca ne apucam asiduu de treaba in august la anul, inseamna ca din mai 2008 incolo as putea sa fiu iar mamica . Doar sper sa mi se indeplineasca repede dorintza.
Yilimic, bine ai venit. In primul rand sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si cuminte si . Cum adica te-a luat valul? Pai tu nu vezi ca noi dezbatem ca daca nu am trecut pana acum la treaba deja diferentza este mare si pe de alta parte tocmai intoarse la servici mai trebuie sa si muncim o perioada si dupa aceea sa ne gandim la bb2. Ma rog daca se intampla minunea in cazul meu, era bine venita. Sarcina usoara in continuare!
Miria, mi-am adus aminte sa te intreb. Ce faci cu serviciul, te intorci in primavara. Si cotizezi la casa de asigurari pentru sanatate, pensie si somaj? Pe mine ma bate gandul sa nu-mi dau inca demisia unde am lucrat si sa cer inca 1 an de contract suspendat pentru cresterea copilului.

Eu sunt asa activa ca iar trebuie sa supraveghez copilul. Am gasit-o cu febra 39.5, rosie toata in obraji, obosita, tata care citea prospectul de la supozitoare cu glicerina , in loc de ce-i lasasem eu cu Novocalmin si Paracetamol. A uitat tot ce i-am explicat luni despre supozitoare si Nurofen. Nici temperatura nu i-o luase cica ma astepta pe mine sa vin de la servici. Noroc ca am ajuns la 8 acasa ca luni de exemplu am venit la 10. Acum i-a trecut cat de cat, a adormit, dar ce nu-mi place este ca are crestetul capului foarte cald, asa s-a manifestat si we trecut.

Mergi la inceput

Of OTILIA imi pare rau ca puiutza ta e bolnavioara iar....... Sanatate multa si tinem pumnii sa se fac bine repede
Zici de ore de lenevit?... Eh... nici sa visez la ele nu am timp... MA mai relaxez si eu cu voi aici, intre 2 facturi... asa... din cand in gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Va multumesc mult, mult, mult tuturor pentru urari.
Otilia,offf, ce rau imi pare de ANa..Totusi nu ai posibilitatea sa-l duci la medic acolo?...Daca nu tuseste , poate are totusi o infectie urinara ceva. Sigur are o infectie din moment ce face febra asa de mare.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Am imbracat-o sa plecam la spital. Si tocmai ce am vorbit cu o colega care are 3 fetitze mici. Nu iau in evidentza cazurile care au febra doar de 1 zi sau temperatura sub 40 de grade. Iar acum sigur are mai putzin ca i-am dat iar Nurofen. Imi vine sa urlu de nervi, incerc sa gasesc un numar de urgentze, poate ma ajuta macar telefonic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

OTILIA - Unde lucram eu nu se putea sta acasa mai mult decat aveam dreptul. Asa ca, am renuntat la serviciul respectiv si pentru inca 1/2 an sau 1, nu stiu, voi sta acasa. Nu-mi place si-mi vine sa pland, dar nu am alta varianta. Nu am gasit bona, iar daca as gasi-o, salariul ar fi mai mic decat ar trebui sa-i platesc ei, in caz ca vreau sa ma angajez repede. Asa ca, voi sta acasa si voi incerca sa-mi gasesc ceva care sa merite ca bani, iar fata sa creasca suficient ca s-o dau la gradinita direct.

In legatura cu febra Anei, da-i Panadol 5 ml de 3 ori/zi, supozitoare cu Novocalmin 1-2/zi, multe lichide, dar fara s-o fortezi. Nu stiu daca are si alte simptome, ca poate ar mai fi de dat cate ceva.
Eu i-am mai dat, cu un efect foarte bun, sirop cu Echinaccea si propolis si vad ca-i merge tare bine de cand am inceput! Sa n-o deochi! Cu mancatul stam mai prost!Ca sa n-apuc sa ma relaxez nitel!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput