Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 22
miria_cristina spune:
Ei, nu stau lucrurile asa de simplu - fac nu fac !
Dar, in fine!![]()
Un WE placut si tie!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
danette spune:
LA MULTI ANI DAVID![s]
Andreea si pe mine m-ai binedispus cu "barbatii s-au nascut obositi" ![]()
![]()
Cunosc si eu povestea... al meu vine tarziu ca e mereu pe drumuri si cand vine evident e obosit... asa ca exact asa cum spuneai implicarea este minima. Dupa ce mi-am batut gura 1.5 ani... am renuntzat fiindca nimic nu s-a schimbat in bine... ci din contra, se pare ca faceam mai rau. Adica creeam o atmosfera absolut nasoala. Eu, recunosc, probabil visam barbatul(tata) ideal... nu-i sa fie!
Faza e ca tot el se plange acum ca fetitza nu reactioneaza cand apare acasa. Cand o doare ceva, cand se bucura, cand ii e foame sau cand vrea sa se joace la mine vine... si asta il face oarecum "gelos".
Eu una am acumulat foarte multe frustrari din cauza absentzei lui si sincer nu prea mai am nici un fel de dorintza de a mai face un bb. Imi plac mult copii dar nu-s facuta sa cresc copii de una singura. Simt asa o revolta fata de aceasta absentza a lui..,
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI David! sa cresti mare,frumos si sanatos!
Miha 
onitza spune:
LA MULTI ANI DAVIDUTZUUUU!!!!!!
sa fi fericit alaturi de mami si tati si sa ai parte numai de bucurii in viata!!! si asteptam pe mami cu pozici sa vedem si noi ce frumos ai petrecut!!!! 
Am facut in seara asta mancare de fasole verde cu piept de pui!!! a iesit foarte gustoasa si eu si MIhai am mancat cate 2 portii de fiecare..
..Paul in schimb a plans cand a vazut ca il pun la masa dar mai ales cand si-a dat seama ce ii pun in fata sa pape!
..eu nu stiu ce sa mai ma fac cu copilul asta, nu vrea sa manance nimik gatit....wee trecut va amintiti ca m-am plans ca nu vrea sa manance? si m-ati sfatuit sa am rabdare sa ii dau dupa ce se trezeste???? asta era samabata....fetelor nu a mancat nimik gatit copilul meu wee trecut!!!! numai PAINE, IAURT SI LAPTE...
e normal??????? ia si vitamine, e scos si afara si tinut nu gluma....ma refer la wee..ne asezam si cu el la masa...to tnu vrea ![]()
Vad ca vorbiti de al doilea bebe....ANDREAP, SIMONA, OTILIA, si cine mai vrea acum bebe 2 poate urmez is eu dupa voi, va prind din urma!!!
adevarul asta este ACUM E CEL MAI BINE PENTRU CINE ISI DORESTE BEBE 2!!! eu una simt ca ma cam iau toate bolile si ma rablagesc, ce daca sunt tanara, am hernie de disc, daca ma operez, cine mai face bebe 2??? ca apoi trece timpul , pana ma recuperez eu...etc....si in plus, le va prinde lor bine, copiilor, ca vor creste impreuna!
....mda, teoria suna bine, dar tot nu ma bag acum! ![]()

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
miria_cristina spune:
DANETTE - Ai tu dreptate, dar eu nici macar satisfactia ca ma cauta fii-mea pe mine nu o am.
De iubit o iubeste, dar este un coleric. Se aprinde si pune paie pe foc.
Iar fii-mea incepe sa urle dupa el - "dadiii"
,chiar daca eu stau dupa ea nu el.
Asa e la noi!
Ziceam la un moment dat ca daca mai fac unul macar sa fie baiat sa ma strige pe mine.
In ce priveste resemnarea, of, eu parca nu pot accepta ca va fi tot timpul asa. Uneori e rau!
Si eu nu am chiar pe nimeni, ca suport moral sau .. oricum.![]()
Cristina si D
onitza spune:
CRISTINA ne ai pe noi!!!

Eu am noroc cu Mihai sincer, ma ajuta la treaba si sta destul de mult cu Paul cand am eu ceva de facut si nu vreau sa se bage el! ![]()
Uneori cand e Paul foarte agitat, prefera el sa se joace cu copilul ca nu pune la suflet toate smiortaielile lui, in schimb mie imi vine sa ma urc pe pereti cand il vad ca se supara din orice. ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
Otiliav spune:
Pai daca voi va plangetzi ca nu se implica sotul eu ce sa mai zic ca nu am aproape deloc de 1 an
. Si nici primul ei an nu s-a implicat ca la kk
la alaptat eu eram cu titzi iar la plimbat copilul nici atat ca dimineatza nu era acasa dupa amiza venea tarziu. Se mai jucau impreuna dar nu pe fiecare zi.
In schimb imi crste inima de bucurie cand vad ca se mareste gasca de bucurestence doritoare de bb2. Eu la ultima intalnire cu barbatul am zis ca am ramas dar n-a fost decat o dereglare. Iar intalnirea din Decembrie iar pica in perioada nefertila asa ca sa nu
am programat concediul de la anul din august in asa fel incat sa prindem perioada mai mare impreuna si zile fertile. Am facut o statistica cu CM de cand am nascut-o pe Ana si am previzionat cand va fi la anul cu o eroare de + - 3 zile si am ales sa am concediu in acea perioada. Si daca tot nu iese nici asa, nu-i nimic, urmatoarea luna Septembrie vom fi iar impreuna, asa ca am si varianta de rezerva
. Ce-a fost anul asta greu dar anul viitor vom sta despartiti 7 luni
din ianuarie pana in august.
Mai si daca al meu o sa fie tot prin Bucuresti cand nasc, o sa vin 1 an sa stau la Bucuresti cu copii, sa mai iesim si noi impreuna in parc.
Si daca tot vorbitzi de numar de copii, al meu a inceput sa vorbeasca de bb mijlociu (el care vroia un copil pana la Ana), sper sa fim la fel de viteji si dupa bb2
.
Deci cine se mai inscrie: Dama, Felis, Ioana_du, Vio
?
Cica se potrivesc perfect copii din 2004 cu cei din 2008 ca sunt tot sub semn de foc (Leu respectiv Sagetator).
Mama ce de planuri, recitesc mesajul si ma
de cate "daca" si cate sperantze.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
miria_cristina spune:
Eu nu m-am gandit la zodia viitorului bebe. Ar trebui?
Aoleu, Otilia ce de calcule faci!!
Mai, dar 7 luni despartiti e muuuult!!
Vai de capul meu! Eu n-as accepta pentru nici o suma sa stam despartiti!![]()
ONITZA -
pentru gandul bun!
Cristina si D