Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 21
miria_cristina spune:
Atunci sa vedeti ce-o sa ma mai plang!![]()
![]()
![]()
![]()
Iar sotul o sa-mi faca zile fripte ca si-asa, uneori in casa, e o atmosfera insuportabila pentru ca-l oboseste fata, chiar daca nu recunoaste si-o iubeste intr-un mod exagerat!![]()
![]()
![]()
Dar credca ii trebuie un frate cu orice sacrificiu. Noi suntem singuri si rau ne pare la amandoi!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
roserb spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Roxana, ce sa zic o parte din mamici sunt active la alte subiecte pe forum, asa ca....
Pai atunci le asteptam pe ele sa dea un semn de viata , nu?
Mai fetelor, spor la treaba cu bebe 2, vad ca sunteti puse pe fapte mari, hai, ca pe urma e diferenta prea mare

Roxana&Co
POZE CU PITICII
simonacip spune:
quote:
Originally posted by roserbquote:
Originally posted by Otiliav
Roxana, ce sa zic o parte din mamici sunt active la alte subiecte pe forum, asa ca....
Pai atunci le asteptam pe ele sa dea un semn de viata , nu?
Mai fetelor, spor la treaba cu bebe 2, vad ca sunteti puse pe fapte mari, hai, ca pe urma e diferenta prea mare. Eu va fac galerie!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Ce bine de tine, iti convine
..spune-mi si mie cum e cu burtica? Mai mare la a doua?
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
andreap spune:
Miria,draga....barbatii s-au nascut obositi
..asa ca,ori cu un copilsau doi,ori fara,ei oricum sunt vesnic obositi,stresati..etc.Cel putin al meu asa este
.Eu cand se stramba la dicutia ref.de BB2,ii explic,intai pe un ton calm,apoi din ce in ce mai
,ca el oricum habar nu are cand a crescut Mariuca,ca nu s-a implicat in cresterea ei decat f.f. putin (material da,dar altfel...mai putin)si ca nu vad ce are cu mine daca am chef sa ma "balamucesc" cu inca un copil...sper sa-l conving pana la anu'
...
POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
roserb spune:
quote:
Originally posted by simonacip
spune-mi si mie cum e cu burtica? Mai mare la a doua?
La mine a fost la fel!

Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by andreap
Miria,draga....barbatii s-au nascut obositi..asa ca,ori cu un copilsau doi,ori fara,ei oricum sunt vesnic obositi,stresati..etc.Cel putin al meu asa este
.Eu cand se stramba la dicutia ref.de BB2,ii explic,intai pe un ton calm,apoi din ce in ce mai
,ca el oricum habar nu are cand a crescut Mariuca,ca nu s-a implicat in cresterea ei decat f.f. putin (material da,dar altfel...mai putin)si ca nu vad ce are cu mine daca am chef sa ma "balamucesc" cu inca un copil...sper sa-l conving pana la anu'
...
POZE
Poze noi
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
ce m-ai binedispus cu mesajul tau mey andreea
si cata dreptate poti avea, mi-e chiar ciuda
sa stiti ca si eu va citesc cam "pe diagonala" e adevarat si astept sa dati cu rosii ca nu am pus nici poze de la petrecere nici nu am facut urarile de la multi ani pt. sarbatoriti....
...intru deseara de acasa si o fac , promit
...insa noi toti 3 suntem bolnavi
. eu am o viroza cred ca abia ma tin pe picioare, iar copiii au ceva amigdalita pulsacee daca bine am inteles, mai pe romaneste tusesc sunt ragusiti si le curge nasul. de febra au scapat. dar ia ghiciti cine e cel mai obosit dintre toti? andreea stie sper numai sa le treaca sa-i pot duce de luni iarasi la cresa pt. ca nu mai pot sa ma descurc altfel. simt uneori ca o iau razna dar asta e o alta poveste
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
andreap spune:
Ad_rianna,sanatate multa tie si la puiuti!Si....lasa-l pe "omul obosit" sa se odihneasca
.Eu prefer sa fac totul decat sa mai imi bat gura de pomana.....
POZE
Poze noi
miria_cristina spune:
Da', mai, Andreea, faci cat esti tanara, dar la un moment dat ai vrea sa mai simti si sprijin, dar daca "cel vesnic obosit" e pe post de remorca?!
Nu-ti vine sa tragi clopotu'n biserica!?!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
LA MULTI ANI DAVID!sa cresti mare si in curand sa-ti faca mami si tati un partener de joaca!
Simona in cazul meu sa stii ca da,e mai mare burta decat la sarcina cu Ken!si nu am luat decat 14kg pana acum
.
mi se pare ideala diferenta de 3 ani intre copii.asa ca fetelor dati-i bataie
.
Otilia noi la capitolul "grade" stam inca bine,la noi sunt in jur de 20-23 dar parca si asa tot nu mi-as lasa copilul in curent.sper sa nu raceasca!
Roseb imi place cum arata noua listutza![]()
30,KEN(1nov 2004)
andreap spune:
Miria..faci sau,am uitat sa mentionez,nu fac decat ptr.Mariuca si atat daca nu vrea sa ma ajute!Daca vrea mancare,ii spun 'mananca ce ai cumparat',daca vrea camasa calcata"calc-o singur sau mergi in tricou,e problema ta"Acum sa nu credeti ca nu fac nimic,dar daca eu il rog sa faca ceva si ma trateaza cu "oboseli",fac si eu pe nebuna..sa nu ma
..eu cand s-a mutat in Bucuresti,am crezut ca de acum gata,sa vezi,o sa fie ca-n Rai
...da de unde!Acum am 2 BBlusi de ingrijit!
Dar..recunosc,era mai rau fara el,adica atunci cand eram singura in Bucuresti..macar acum am cu cine ma certa
..glumesc
Va doresc un we minunta,ne auzim luni
POZE
Poze noi