Aspirante optimiste > 20 ani (11)
Raspunsuri - Pagina 6
corinuk spune:
Buna,cu repezeala asa urez bun venit noilor aspirante,sedere scurta aici si repejor la odisee!Oana si Diana!
Prietenelor mele dragi cate un mare!Eu sunt in aceeasi situatie!Am vazut ca scurgerea aceasta incepe sa se inchida la culoare ...cred ca semn vin rushii!Maine nu prea o sa am timp sa fiu alaturi de voi dar voi recupera duminica!
Pam cuvintele nu isi au rostul!Suntem langa tine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
maria08 spune:
Buna dimineata!
Mai fetelor.....eu una m-am dereglat de tot luna asta! Dupa 2 teste pozitive in ziua 13 si 14....aseara mi-a zis T ca nu ovulez. Deci inca o luna pierduta...
Aniast: te rog sa-mi trimiti si mie programelul la www. nusa08@yahoo.com.....te roooooogggggg!!! Multumesc!
Felicitari proaspetelor gravidute!!!!
Va pup!
ancadragoman spune:
Neata,
Corinuk ce faci?
Ai vesti?
Eu Z35 si nimic,nimic.
MAi dar nici un semn...
anca
poze nunta
kriss79 spune:
Anca, ai mai avut o dereglare asa mare? daca nu, poate e bine sa iti faci o analiza de sange. cred ca e cea mai indicata sa iti arate da ori ba.
Poze
Incercari bebik
Cristina
ancadragoman spune:
In afara de luna trecuta aveam CM de 28 de zile.Luna trecuta am avut de 37 zile
anca
poze nunta
Laura Ioana spune:
Felicitari gravidutelor Moama ce de multe gravidute! La mai mare! Sa va dea Domnul sanatate si voua si bebelusilor vostri
Pam imi pare asa rau! Sper sa-ti revii cat mai repede si sa reincepi proiectul bebe! Multa sanatate
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Laura Ioana spune:
Off, Chiqui, habar nu am cum sunt!!! Nu mi-au facut curetaj, inca, cica dr nu e convinsa daca a fost sarcina sau nu (alta dr, ca a mea e plecata din tara) si nu vrea sa umble degeaba acolo. Mi-a refacut Bhcg si nu mai stiu ce analize si luni ma duc la spital sa-mi dea rezultatele si sa-mi spuna ce facem. La eco nu se vede nimic si pe masa, la fel A zis ca parca nu am fost insarcinata Sunt confuza, rau de tot!!!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
chiquitita spune:
Doamne Laura, cate ti se intampla si tie...Nici nu stiu ce sa iti spun. Dr ta cand se intoarce?
8+
Laura Ioana spune:
Ca-n filmul "Toate mi se-ntampla numai mie!" Dr mea vine de luni intr-o sapt si nu vreau sa astept atat
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye