Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by PamELLA

Buna,fetelor!!

kriss79,te rog sa ma stergi de la

Va pup!!

"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"

Of, Pam, imi pare rau! sincer, nu stiu ce sa spun..cuvintele sunt de prisos..

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

off, PamELLA...iar? Sunt alaturi de tine.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nichi spune:

Felicitari pt. gravidute,si sa dea DD sa ne molipseasca si pe noi restul aspirantelor.Oana bine ai venit si eu sunt noua pe aici ,dar ma simt mult mai optimista alaturi de fete,chiar daca problemele curg .Eu ma simt f. rau adica greturi,dureri de spate si sani ,dar nu cred ca sunt,eu am prestat dar mai am de asteptat pana o sa vad daca e sau nu.Pt. fetele care sunt in intarziere le doresc sa fie,iar pt Pam putere si multa credinta in visul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

rox_dox, pe tine te-am vazut cu intarziere. Scuze! Am trimis pe mail in cele din urma. Sper sa-ti fie de folos. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pam ,iubita imi pare atat de rau si sa stii ca sunt alaturi de tine.
Milioane de pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaonyx spune:

Buna seara, tuturor aspirantelor! Anca, Nichi, Kriss, va multumesc pentru primire! Intr-adevar, sper sa ramanem toate cat mai putin in sectiunea "aspirante" si sa ne vedem mamici anul viitor. Deocamdata, Z14 la mine, asa ca inca mai am sanse luna asta. Asadar, sport la greuin cazul meu.... si TO Dr. Sigur.
Pupici tuturor si sa citesc vesti bine de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaonyx spune:

Mihaela, te pupic si pe tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diulet12 spune:

Buna fetelor!Poate ma primiti si pe mine, sunt aspiranta inraita la rolul de mamica...si poate cine stie alturi de voi, se va intampla minunea mult asteptata..
Ma primiti si pe mine?

Ne dorim taaaaaaaaaare mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by rox_dox

saru'mana fetele...
mi-am facut testul ala si la o medie de 28 zile la CM mi-a iesit data estimativa a nasterii undeva pe la sfarsitul lui iulie..
si data estimativa a conceptiei 2 noiembrie...dar eu cum aseara n-am prestat...

dar m-am gandit ca eu in ultimele 6 luni am avut media la CM de 29, ca am mai avut si de 31 zile...am recalculat cu 29 zile, si mi-a dat conceptie pe 3 noiembrie si nastere pe 27 iulie...

asa ca diseara trebuie neaparat sa prestez..

pupici!

Incercarile mele pt

Nunta noastra!

Pai chiar daca n-ai prestat in 2 noiembrie, sperma traieste inauntru cateva zile, deci daca ai prestat mai devreme , pe 1 nov.sau 31 sept....e posibil sa ramai insarcinata.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Andicu felicitari pentru reusita ta,ne mai impulsionezi si pe noi....si asteptam sa ne tragi dupa tine...Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sa nasti sanatos si mincacios...

Oana si Diana bine ati venit printre noi,sedere cat mai scurta si fuguta repede la odisee...

Pam imi pare tare rau...

ADELA

Mergi la inceput