Aspirante optimiste > 20 ani (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multa putere, Laura, sa treci si peste visul asta urat...

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diulet12 spune:

Fetelor...va multumesc mult ca m-ati primit si pe mine in clubul vostru,in care ,ca de altfel toate dintre voi,sper sa stau cat mai putin.
Si fiind noua poate ma ajuta cineva,de ce trebe' sa ma duc la Odisee si ce-i asta
Am vazut ceva pe forum "odisea celor 40 de saptamani" dar nu cred ca acolo,trebe'...
Dar sa va povestesc cate ceva despre mine,poate vreti sa stiti..
Ne chinuim sa facem un bb. de vreo 3 ani,si nimic, nimic la orizont.
Marturisesc ca tot timpul eu am avut un cm neregulat: ba imi venea la 28 ba la 30,35,40,45,50 etc. sau imi lipsea cu desavarsire in acea luna.Dr.-ul meu,Doru Pana de la Giulesti(dr.f.bun)mi-a facut o gramada de investigatii,pe care de altfel cred ca le-ati facut si voi,analize hormonale,histerosalpingografie,etc.
Mie mi-a iesit :cant. de estrogen este f. scazuta in ziua 14,deci nu ovulez plus la histero a iesit ca una din trompe nu este chiar asa de permeabila(chiar asa s-a exprimat) dar cealalta functioneaza cum trebe'
Bun a inceput si monitorizarea cu echo vaginala,mi-a dat sa i-au din a 8-a sau a 9-a zi de cm pana itr-a 14-a Estrofem(care din fericire mi-a reglat ciclul si nici dureri nu mai aveam,avand de obicei un cm foarte dureros) si nimic ,nimic.Dupa cateva luni stresata si dezamagita am renuntat la acest tratament (in prospect o gramada de efecte adverse).Binenteles ca au revenit si durerile cumplite si dereglarile cm-ului.
Asadar mi-am luat inima in dinti si am inceput trat.naturist al Liviei care dupa o singura luna nu va exagerez, a inceput sa dea roade palpabile.Nu dureri si cm aproape reglat.
Si daca va intereseaza sa stiti, nu-l respect adliteram pentru ca mi se pare f. complicat si nu am timp dar functioneaza...si ma bucur
Si nu va mai spun dar nici mucus cervical nu aveam cum trebuie inainte...si acum am dim belsug.
cam asta este,sper ca alturi de voi sa putem invinge aceste si poate cine stie acest sa ne aduca minunea.
Nu stiu de ce dar intotdeauna am crezut in Spiritul Craciunului si poate poate....asa ca nu va pierdeti nici voi speranta cum mi-am cam pierdut-o eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

maria08, ai programelul pe mail. Sa iti poarte noroc.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Chiqui saru' mana.
A inceput sa-mi curga sange si ma doare burta ca la ciclu! Doamne ajuta sa se elimine, daca a fost sarcina si, daca nu, bine ca a venit in sfarsit CM-ul

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura iti tin pumnii sa fie bine!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

fetelor, grabindu-ma sa vin la calculator m-am impiedicat pe scari si mi-am varsat ciocolata calda pe pereteof, ma doare si genunchiul acum, tare impiedicata mai sunt in ultimele zile..
Diulet12> odiseea= graviduta. Iar urarile noastre sa treci cat mai repede la odisee inseamna sa devii cat mai repede mamica si sa fugi la "Mamici de iulie-aug/sept-oct" samd. Iti doresc ca Mos Craciun sa iti aduca cadoul cel mai frumos, adica un !!
Laura> iti tin si eu pumnii!

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

dragele mele,

ma re-alaturi voua, dupa ce acum 2 saptamani anuntam cu mandrie prima mea sarcina si incepeam subiectul "mamici de iulie-august 2007". n-a fost sa fie din pacate, dupa cateva zile de crampe si sangerari am pierdut sarcina si acum iata-ma din nou aici.

incerc sa iau asta ca pe o lectie de la DD, poate e timpul sa schimbam ceva in viata noastra - la cea spirituala ma refer mai ales. acolo am gresit si nu vreau sa mai risc nimic.

peste 4-5 luni doctorita mea mi-a spus ca putem incerca din nou. pana una-alta, saptama asta care a trecut, in afara de faptul ca mi-a fost rau si frica, mi-am mai descoperit inca doua "bube" (ca pe astea nu le avusesem): ovare micropolichistice si o infectie locala cu streptococ . din ce am citit, atat microchisturile cat si infectiile cu diverse pot provoca avort spontan, asa ca misiunea mea imediata este sa scap de aceste probleme, pana ce avem liber la cu scop de

rog deci moderatorii sa ma treca din nou intre "aspirante" si sa ma stearga de la "foste aspirante, viitoare mamici"

aveti grija de voi!

Stancutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

stancutza> Imi pare rau, suntem alaturi de tine si vei vedea ca in cateva luni ne vei anunta cu mandrie ca esti din nou graviduta!
ps.am modificat listuta, insa te-am trecut la aspirante,e ok, nu?

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by kriss79

stancutza> Imi pare rau, suntem alaturi de tine si vei vedea ca in cateva luni ne vei anunta cu mandrie ca esti din nou graviduta!
ps.am modificat listuta, insa te-am trecut la aspirante,e ok, nu?

Poze

Incercari bebik

Cristina

da, multumesc frumos, sunt din nou aspiranta...Doamne multe mai suntem! sa dea D-l sa devenim din ce in ce mai putine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

doamne ca peste multe trebuie sa mai trecem.............citeam la "durerea pierderii unei sarcini" despre o fata care a trebuit sa renunte la o sarcina de 24 saptamani si sa i se provoace o nastere fortata pt asta.......o tragedie ce i s-a intamplat. sper sa ne dea la toate bunul Dumnezeu putere si sa ne fereasca de asemenea tragedii..........eu sunt ziua 25 si nici un semn de rushi......probabil ca si lunile precedente o sa am intrazieri mari............m-am resemnat deocamdata. va pup si we placut tuturor............

mihaela

Mergi la inceput