Bebei de Canada in burtici de mamici

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor, vin cu vesti bune, am fost azi la eco ptr translucenta nucala, si totul e perfect, cum spunea si tehniceana, atit de bine statea bebe ca puteau folosi pozele in cartile de medicina, am vazut totul, i-am auzit inimioara, a fost minunat ce mai, am pus pozele daca vreti sa-mi vedeti comoara. s-a schimbat data nasterii ca bebe e mai mare decit ar trebui, cica am ovulat cu o saptamina mai repede, deci in loc de 19 iunie va fi 11 iunie, cu Dominic era 11 mai, si a venit pe 17 mai.sint tare fericita ce mai.

acuma cu religia, noi l-am botezat la romano-catolici in principal tot din cauza accesului la scoli mai bune, diferenta dintre romano-catolici si greco-catolici, este ca romano-catolicii il au ca sef mare cum sa zic, pe Papa de la Roma, pe cind ceilalti au alt sef, asta e ce stiu eu, sigur au si alte diferente, dar asta este cea mare. eu, l-am botezat pe copil la romano-catolici fara ca eu si sotul sa fim, sintem ortodozi, si trebuie sa ai un nas cel putin, la noi si nasul a fost tot ortodox.

donia, nastere cit mai usoara, si ai dreptate nu se compara aici cu ce ai trait, cel putin sper, ca asa cum spui il ai pe sot linga tine, ceea ce ptr mine a fost enorm, fara el, nu reuseam s-o scot la capat, il el mi-am gasit forta si curajul.

romaria, e normal sa-ti fie frica, imi aduc aminte cit de frica imi era sa nasc pe Dominic, si in seara aia mi-am jurat ca nu mai vreau copil, si a doua zi eram deja gata s-o iau de la capat. nu e usor, dar prin natura esti pregatita sa infrunti asta, si ai mai mare curaj decit crezi ca ai acuma, incearca sa nu te focalizezi pe asta, totul va fi bine, am avut o nastere tare grea si totusi vreau 3 copii. mult curaj, si daca vrei intrebari despre anestezie ma poti intreba ptr ca am facut mai multe operatii si am si nascut.

lapinou, bine ai venit, eu, in Montreal, iti pot recomanda, au chiar cursuri speciale ptr gravide in fiecare luni de la 18-19 daca nu ma insel, e super curata, am fost dupa ce l-am nascut pe Dominic la acquafitnes, si m-a ajutat enorm, este piscina de la Centrul sportiv evreiesc, daca vrei sa mergi iti dau situl.(nu tre sa fi evreu, eu nu sint)

carmen94, nu ma stresezi deloc, cum ti-am spus iti pot raspunde la ce ma pricep cu mare placere. hai sa-ti spun povestea dermatitei atopice a lui Dominic, poate te va ajuta. inceputul este, nici eu, nici sotul nu sintem alergici la NIMIC. tatal meu e alergic la fin de cind se stie, deci mediu atopic prezent. am reusit greu sa alaptez, dar am fost bine indrumata, cum cred ca ti-am zis este o clinica f buna de alaptare si datorita unei doamne superbe asistente, am resusit eu sa alaptez, si-i voi multumi cite zile voi avea, ca altfel imi omoram copilul cu lapte de vaca. am alaptat exclusiv pina la 6 luni, de pe la 4 luni i-a aparut lui Dominic dermatita aia nenorocita, care-i minca piele pur si simplu....la 6 luni incepem diversificarea, si ce-mi zic eu, ca nu-mi placea sa ma mulg, ia sa-i dau lapte praf din comert(care e din lapte de vaca) cind ii dau cerealele. si asa am facut, in loc sa ma mai mulg i-am pus lapte praf in cereale. in putin timp dupa ce a mincat 4 lingurite, m-am trezit in urgente cu copilul care aproape nu mai respira, avea buzele umflate, era rosu, atit de rosu ca nu aveam unde sa pun degetul pe corpul lui, va zic sincer cind retraiesc asta, mi se ridica parul, i-au dat repede ceva, era plin de halate albe in jurul lui, in scurt timp a inceput sa se dezumfle, am priceput apoi, ca facuse sos anafilactic si i-au dat epipen, + toata noapte si a doua zi i-am dat sirop de anti alergic, in fine, ajungem la dermatolog cu el din cauza dermatitei si-mi spune, ca avind in vedere reactia lui la lapte, e clar ca e alergic la lapte si derivati, dar ca pina la 1 an nu se pot face teste,mi-a dat tratament local . m-am pus eu pe telefoane, ca citisem ca se fac de la 6 luni in franta, si pina la urma cind avea bebe 9 luni am ajuns la alergoloaga, o femeie minunata, ma luptam de la 4 luni cu dermatita, i-au facut testele, bineinteles alergic la lapte si derivati, mi-a prescris epipen, si mi-a spus daca mai vreti sa-l alaptati nu veti mai consuma nici un produs lactat cit timp il veti mai alapta, si asa pina la 1 an si 6 luni nu am mai pus gura pe NIMIC cu lapte sau derivati. dupa 2 luni de cind eu nu mai consumam Dominic n-a mai avut nici urma de dermatita, exact cum mi-a spus dr. la alergici daca indepartezi sursa, pleaca si dermatita, deci faptul ca eu beam lapte, ii facea lui rau. nu-ti zic cit sint de stresata acuma, ca ma cearta sotul ca nu beau lapte, si nici nu consum mare lucru in brinzeturi, dr alergoloaga zice ca nu-i bine, ma fortez, dar...si uite am sanse 85% sa am si al doilea copil alergic, dar poate nu tot la lapte, sincera sa fiu prefer sa fie tot la lapte ca stiu ce sa fac. iti mai spun ce sfat mi-a dat tot ea, nu consuma cind esti gravida, nici un produs cunoscut ca si alergogen, de ex arahide, nuci, etc, kiwi, fructe de mare, este o lista. nu este regula ca sa fie bebe tau alergic, am o intrebare, daca ai dermatita in general ea e legata de o alergie, nu e o regula, dar ti-ai facut teste? poti vedea la ce esti alergica, sa indepartezi acel produs, poate fi un parfum, detergent nu neaparat mincare, si pe urma scapi si de dermatita. cu dominic nu mai am nici o problema de cind nu mai intra deloc in contact cu produse lactate, asta e secretul, si medicii spun ca e o alergie ce trece pe la 4 ani, pina atunci din 6 in 6 luni sintem la teste, dar i-a scazut mult alergia, acuma nu mai risca deloc sa faca soc anafilactic. sper ca nu te-am innebunit cu atitea informatii, numa bine

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Lilidana, ti-am trimis emailul la adresa care mi-ai dat-o.

Fetelor, trebuie sa deschidem un nou capitol. Cine stie cum se face, ca eu nu ma pricep. Sau numai Carmencita poate, pt ca ea la deschis pe primul?

O sapt. buna.

Sori 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Buna dimineata,mamicilor!
Va multumesc pentru primire si tie,Sorina,in special pentru ajutor.Ti-am trimis un mail.
Inca nu simt gustul Canadei,e prea devreme,am senzatia ca sunt plecata,undeva in concediu si urmeaza sa ma intorc.
Deocamdata nu m-a prins nici dorul de ai mei,am vorbit mult cu ei,dar mai tarziu nu stiu cum va fi.
Bebelusul meu misca mult,creste frumos,si-l voi vedea din nou la eco,miercuri.
Voi luati suplimente de calciu si fier?Sau aici nu se prescriu?
Cum stati cu miscarea?Eu ma simt foarte greoaie,abia ma imbrac si mi se umfla picioarele.
Va pup si va doresc sa cresteti mari!

Lilidana cu Karina 5y8m si David 24w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am deschis subiect nou, va rog sa postati la partea 2

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput