Bebei de Canada in burtici de mamici

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Ma puteti ajuta, va rog, cu informatii referitor la vreun medic bun pe probleme de infertilitate in Montreal? Asteptam de peste un an un bebe, dar.... si nu stiu de unde su cum sa incep cu analizele.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

sori, ma bucur tare mult de vestile tale bune, si de fetita ta miscatoare, e super ca ti-a zis deja data, vei stii cind iti vei vedea ptr prima data fiica, e super, merci de informatiile cu Cuba, e urmatoarea destinatie la noi in plan, imediat ce putem, si-ti voi cere parerea la momentul potrivit,. merci de gindurile bune ptr catelul meu.

lilidana, bine ai venit in Canada, eu nu te pot ajuta cu info ca sint din Montreal, dar sigur vei gasi pe cineva, nu te stresa, ca nu-i nici sistemul asta asa mare pacoste, ca si peste tot, mai cu probleme, dar vei gasi un medic.

Donia, si eu am vrut sa-i iau lui Dominic aparatul de eucalipt, dar era prea mic, se recomanda de la 2 sau 3 ani, ca zicea farmacistul ca vaporii sint periculosi ptr copil mic.trebuie sa te odihnesti, ca timpul tot nu trece mai repede.sanatate multa.

romaria, stiam ca de la 38 saptamini sint nascuti la termen, intreaba-l pe medic daca nu e vre-un risc ca e cu 2 zile mai repede, probabil ca nu din moment ce el te-a programat.eu, pina pe la 1 an am folosit detergent special de bebelusi, gasesti la magazin, ca Dominic avea dermatita. sint mult mai bune cele ptr bebelusi, n-au parfum si alte nenorociri care ataca pielea bebeului.

iumosa, fata de la birou ce era inaintea mea a recurs la insamintare artificiala, sotul ei fiind steril, a ramas din prima si acuma au o fetita de 7 luni, am sa-i dau un mail s-o intreb la ce clinica a mers, ca zicea ca-i f. multumita. pe urma am mai vazut cautind unde sa-mi fac triplu test ca si clinica OVO are asta, http://www.cliniqueovo.com/ si la procrea e, dar uite ca am gasit aici o lista, e si McGill acolo si alte spitaluri, daca nu ai mare incredere in cele private
http://www.familyhelper.net/iy/iyclin.html, mergi in jos pe lista pina dai de Qu/bec, si ai o lista interesanta cu nr de telefon si adrese, bafta multa

va tin la curent dupa consultul de duminica, am eco de translucenta nucala, abia astept sa-l vad pe bebe
weekend placut, va pup

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

Pepsi: Multumesc pentru informatii. Poate reusesti sa afli de la fata aceea cum a procedat ea, la ce clinica a apelat. Eu am fost la gineco prin iunie, i-am spus ca incerc de un an, si m-a trimis acasa pt. inca 6 luni. Sincer, nu prea am incredere in el, dar pentru ca nu stiu nici un ginecolog bun, m-am dus la care am primit programare.
Nici nu stiu daca trebuie sa apelez la o clinica de fertilitate sau pot sa-mi fac analize la spital cu trimitere de la ginecolog si poate nu trebuie sa le platesc pe toate. Sunt inca in ceata cu sistemul medical de aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

iumosa, ok, ii dau un mail sau o sun luni cind merg la servici. mai am o prietena care are o prietena ce nu reuseste nici ea de 3 ani, si stiu ca si-a facut tot felu de teste, a avut trompele infundate, s-a operat, etc, pot s-o intreb si pe ea. de la colega mea de servici stiu ca a platit cam 10 000$ ptr tot, dar sint deductibili la impozit. intreb si te tin la curent.

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

vai,fetelor,tare haioase ati mai fost cu schimbatul pampersului la baietei!!!!
sant convinsa ca voi invata procedeul,dar ma apucase panica si crizele.acum mi-am revenit.se pare ca nu o sa am parte de cezariana,ptr.ca oftalmolgul spune ca nu e cazul sa-mi fac griji.ochiul meu e foarte lenes(am miopie doar la ochiul drept)drept motiv miopia mea a ramas neschimbata de vreo 5 ani buni.

romaria..............mult curaj ptr 18 decembrie!Va fi bine!

pepsi..........am zis eu ca am sa te stresez cu intrebari!!!!!am citit ca baietelul tau a avut dermatita....ati resusit sa scapati de ea?eu inca mai ma confrunt cu o dermatita atotica pe care o am de cand aveam 3 luni si tare imi este teama ca bebe sa nu mosteasca si el.se spune ca nu e o regula asta.ma rog zi si noapte ca bebe sa nu aiba parte de asa ceva,caci stiu cat de mult m-am chinuit si inca mai incerc sa tin in frau dermatita asta.la Dominic cum a fost?Mult succes duminica la echo!!!!

lilidana.................adaptare cat mai usoara in Canada!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lilidana, bine ai venit in Canada si adaptare usoara!! Mult succes la gasirea unui doctor.

Fetelor apropos de schimbat pampersi la baieti, m-ati facut sa rad si sa-mi aduc aminte de cand era Seba mic. Primul "dus" pentru altii la facut in mijlocul salonului la spital!

Week-end placut tuturor,
Roxana, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lapinou spune:

Buna,

Sunt o mamica cu o burtica de 4 luni. Va citesc de mult si cunt f incantata de creearea acestui topic al mamicilor de Canada.
Am si eu o intrebare....voi ati mers la piscina in timpul sarcinii? Aseara vorbind cu prietena imi spunea ca are chef sa mearga la piscina...si asa mi s-a facut si mie, dar nu stiu daca e bine sau nu sa merg?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Lapinou- welcome here!
Innotul e f. recoamndat in timpul arcinii, ai mare griaj sa nu fie o piscina cu apa prea calda insa.
Sarcina usoara!
Pup restul fetelor si tzin pumnii pt Donia ca ma e un pic si isi vede comoara, o sa fie bine!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Multumesc Denisa!
Vineri va fi ziua cea mare, au mai trecut emotiile, dar ma astept sa revina in forta pe miercuri, cam asa.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Salutari,

Si eu fac parte dintre mamicile care vor sa-si boteze copilasul la catolici,din acelasi motiv ,sc. sunt mai bune.Eu si sotul suntem ortodoxi ,iar nasi nu avem aici.Eu nu stiu care este diferenta intre biserica romano-catolica si cea greco catolica.Stie cineva ?Stiu de o biserica romaneasca catolica la St.Clair cu Mt.Pleasent,dar inca nu am ajuns sa vorbim cu preotul amanunte.Sper sa nu intampinam greutati.Poate ei sunt mai intelegatori decat medicii ,in privinta cezarianei.
Bafta tuturor si sa auzim numai de bine!
Vani 28w.

Mergi la inceput