Bebei de Canada in burtici de mamici

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Flavia, am vazut si eu pozele tale. Ai un baietel tare dulce! Sa va traiasca si mult noroc si cu al doilea bebe! Deci Pepsi il cheama pe catelul vostru? Bafta la ecografie, la noi nu s-a vazut sexul la 13 sapt., abia la 18 se poate distinge, daca colaboreaza bebe. Am vazut ca v-ati botezat baiatul la catolici. Cum se procedeaza? E obligatoriu sa fie nasii catolici? ca la noi vor boteza nasii de cununie si ei nu sunt catolici, numai eu sunt. Cate luni avea cand l-ati botezat?

Mie deocamdata nu mi-au aparut vergeturi, dar mai e timp... sper sa nu fie prea nasol. Ma dau constiincios dimineata si seara cu ulei cu vitamina E de la Derma E (f. bun). Am inceput sa ma dau de la 2 luni de sarcina zilnic, si deocamdata pielea se comporta f. bine. Se vedem cum va fi de acum incolo.

Noi am inceput sa mergem in Caraibe de cand eram studenti. Cel mai mult ne place in Cuba, si e si cel mai ieftin. La Varadero parca serviciile sunt cele mai bune (dar tre. cercetat hotelul bine inainte sa mergeti). Mai este un loc fain, Cayo Santa Maria parca se cheama, am auzit numai lucruri bune. Acum ultima data am fost la Holguin, nu am fost chiar multumita, dar in fine, sunt si eu mofturoasa. Oricum, prefer Cuba inaintea Rep. Dominicane si inaintea Mexicului.

Pupici,

Sori 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Salutare la fete,
Ce mica e lumea Monicutz :))) pe tine toata lumea te cunoaste :))

Datele mele sunt:

User name... Romaria
oras Ro... Ploiesti
oras Ca ...Toronto
data nasterii...5 Iunie 1972
am copii, varsta...e primul bebe
sunt gravi...Da
in burtica e…...Fetitza
D.P.N. ...Januarie 5
nume medic...Thunder By-Ass
spital...North York

Azi mi-am facut bradutzul (stiu ca este prea devreme ) dar nu am mai avut rabdare. Este cel mai frumos brad din viatza mea sau cel putin asa mi se pare. Bineinteles ca am si bocit putin ca am ascultat colinde cand il impodobeam si ma gandeam la familia mea de acasa . Poate o sa reusesc sa pun poze cu bradutzul meu.
Acum il astept pe mos sa-mi aduca bebelusul de Craciun:))

Ok hai ca m-am intins cu scrisul..noapte buna
Romaria 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

revin cu vesti noi.am fost la echo.bebe e bine,se misca de zor si,,mai mult ca sigur ca este baietel,,(astea au fost cuvintele doctorei)toate masuratorile au iesit bine,doar ca are un rinichi putin dilatat.doctora mi-a zis sa nu-mi fac probleme caci se mai intampla la baietei.voi stiti ceva?ca eu nu prea pot sa stau chiar linistita.mi-a zis ca vom vedea la echo de 32 sapt daca rinichiul si-a revenit.acum avem 22 sapt.bebele cantareste 516 gr.stau putin cu grija ca mi-a zis si am vazut cam tot(coloana vertebrala,capusorul,manutele,piciorusele,inimioara...)dar imi dau seama ca nu ne-a zis nimic de urechiuse.oricum,noi ne gandim sa facem si un 3D.acum avem o pozica de la echo,dar nu e clara deloc.dar vreau sa va spun ca dupa ce am iesit de la echo m-a apucat panica si plansul de abia m-am oprit.ce ma fac eu?cum o sa cresc un baietel ca eu nu stiu nimic?!(nu ca in cresterea fetitelor as fi experta ca doar e primul bebe).la care sotul meu cel scump m-a calmat imediat zicandu-mi,,lasa draga ca ne descurcam noi.si daca ne impotmolim este DC-ul!!,,la care eu aproape urland ,,n-ai minte?!?!?!asta mi-ar mai lipsi....sa-mi deseneze fetele pe forum cum sa asez outele la bebe ca sa-i pun pampersii!!!!!

carmençita................deci la mine poti sa modifici ca in burtica e un baietel,iar data mea de nastere(acum am vazut ca am omis sa o scriu).....6.03.1971

Pepsi..............merci ptr.cuvinte.pozele sunt facute cand bebele avea 11 saptamani.atunci era prea mic ca sa-mi spuna sexul.

va pupic pe toate si Mos Nicolae sa va aduca tot ce-i mai bun pe lume.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Salut, mamici,
lista noastra e pe prima pagina, la distanta de un click.
Dati click pe linkul care apare acolo. E drept, nu apare lista chiar pe prima pagina, dar e mai completa si sper sa nu fie probleme, sa o putem tine acolo.
Hei, fetele, LA MULTI ANI NICOLETELOR SI NICULAILOR, sa aveti parte numai de bucurii in viata, sa fiti cuminti si sa aduceti cadouri multe la copii!!!
Carmençita 21 saptamani + 10 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!!!

Apropos de nume, noi inca nu reusim sa alegem numele pentru bebeul nostru... Azi ne hotarm 100% dupa care peste o zi doua ne vin alte idei... Spuneti si voi, este normal? La Sebastian nu am avut problema asta. Voi ce sfaturi imi dati? Ar trebuie sa alegem si sa nu ne mai gandim, nu-i asa? Daca ar fi sa se nasca maine "cred" ca i-am pune Anissia-Sophie, dar ne place mult si Antonia-Sophie sau Anissia-Nicole, ne mai place Brianna, Bianca... si lista ar continua...

Va pup,
Roxana, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

in primul rind fetelor, sa va aduca Mos Nicolae multa santate, bucurii si un bebe sanatos. La multi ani celor care-si sarbatoresc ziua.

sori, merci mult ptr urari, la fel va doresc si voua, sarcina cit mai usoara, si un bebe sanatos. da Pepsi il chema pe catelul meu iubit, care a murit de cancer in 04 aprilie 2006.nici eu nu am mari sperante ca la 13 saptamini sa-mi zica ce e, cu Dominic la 20 mi-au zis. da l-am botezat pe Dominic la catolici, bunicii sint catolici, noi ortodoxi, si nasul la fel, si inainte de a-l boteza pe Dominic preotul a spus citeva cuvinte ptr noi, nu ca ne-am converti ci pur si simplu ca-l vom creste in religia catolica, si nasul si noi, deci nu au fost probleme, dar iti zic sincer, am avut 32 persoane la botez si toata lumea a spus ca a fost un botez minunat, slujba a fost super, preotul la fel, a durat 1 ora 30, la ortodoxi pe unde am mai fost invitati a durat 30 min, si cuvintele insemnau ceva, eu nu prea merg la biserica, dar la preotul asta merg sa-l ascult(din cind in cind), deci nu cred ca vor fi probleme, pe al doilea, vrem tot la catolici sa-l botezam , si nasii(sper sa accepte, ca inca nu le-am vorbit) vor fi tot ortodocsi. l-am botezat in august, pe 15 august, de St. Maria, pe mine ma cheama si Maria, si el e nascut in 17 mai, deci avea 3 luni.cu vergeturile, si eu m-am dat cu atitea creme in fiecare zi ca-l disperam pe al meu sot, din prima luna cind am aflat, si nu am avut NIMIC pina la 8 luni, cind nici nu stiu de unde au aparut, din senin, m-am umplut, asa ca eu zic ca e ereditar, indiferent cu ce m-as da. noi nu am fost inca in Cuba, de fapt nici in Mexic, sau alt loc din sud, ca am ramas insarcinata cu DOminic la 2 luni dupa sosirea aici, si nu aveam bani, la al doilea am vrut sa mergem, dar mai bine ca nu, si acuma nici in ruptul capului nu as parasi Montréalul dupa ce mi s-a intimplat, dar e clar ca vom merge, mie-mi place tot ce-i apa, nisip si soare.in cuba vazusem poze faine in Cayo Largo, visul meu e sa mergem in Bora Bora, e clar ca vom ajunge intr-o zi, dar sa fie bebei mai mari, ca mi-e frica cu ei mici.

romaria, si eu de cind sint aici fac bradul la inceputul lui decembrie, si-mi place tare mult, ca-l am mai mult timp, ptr mine e cea mai frumoasa sarbatoare a anului, il avem deja cumparat(ca e natural bineinteles) si-l vom face in weekend. tare frumos dar vei avea tu anul asta, un bebe, nastere usoara iti doresc.astept poze cu bradutul tau. si eu sint nostalgica dupa ai mei, familia, mai ales ca e primul Craciun in casa noua, si ar fi fost frumos sa avem familia cu noi, dar asta e, noroc ca avem prieteni, nu vom fi singuri.

carmen94, si eu am baietel, si era primul si eram doar eu si sotul, ca n-a venit nimeni sa ne ajute din bunici, si uite ca ne-am descurcat, si am un flacau mare, si daca vrei sfaturi iti dau nr meu, si ma suni si-ti voi arata eu cum se pune pampers la baiat, si stai linistita, iti arata in spital, eu nu mi-am pus problema asta, dar iti arata tot la spital, si eu la inceput nu-l puneam bine si facea pisu pe linga, si pe urma mi-au explicat de ce si cum se pune putulica. deci stai fara griji, acuma ca nu ti-a zis nimic de urechi e ptr ca nu era important, si daca dr a zis ca se intimpla sa mai aibe un rinichi dilatat inseamna ca asa e, vezi tu data viitoare, sau da-i o cautare pe net, numa nu te stresa. hai daca e ceva ma suni.

carmecita, oi fi eu mai duduna, dar cind clikez pe linkul ala nu se deschide nimic, adica eror. imi cer scuze cred ca te-am innebunit.

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Fetelor eu am niste lucruri de care nu mai am nevoie daca careva dintre voi e interesata. Am carucior cu car sit, leagan, un swing, cosulete in care sa pui bebe, un bazinet. Daca vre-una din voi e interesata nr meu de tel e 905 886 8844 si locuiesc in Richmond Hill.

POZE : http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Pepsi, incearca sa dai refresh dupa ce iti da eroare, si eu patesc cateodata la fel.
In rest sunteti bine, si voi si bebeii? In afara de micile neajunsuri ale sarcinii, ca astea nu se pun la socoteala, puteti sa spuneti ca e nimic pe langa alte probleme de sanatate.
Eu nu mai stiu daca v-am spus, stiti, la sericiu aveam un contract de 2 luni, acum mi-au spus ca pot sa stau cat vreau, pana pot sa cer concediul de maternitate.
Sper sa mai pot sta vreo 3-4 luni.
Deocamdata sunt multumita si imi place, iar probleme de sanatate nu am.
Hai pa, o sa va mai scriu din cand in cand.
Sa imi spuneti daca mai sunt probleme cu lista de gravidute si mamici.
Carmençita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

super carmecita, i-am dat refresh si am reusit sa vad lista, merci mult! e fain ca te tin la servici pina intri in maternitate, asa am fost si eu la prima sarcina, aveam contract de 4 luni, am prelungit pina la 9 si pe urma am stat 1 an in maternitate, si inca jumate cu bebe, apoi m-am angajat in alta parte. e bine, ma bucur ptr tine.

Flavia +13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

User name ....denisam
oras Ro .....Rm. Valcea
oras Ca ......Toronto
am copii, varsta....Emma- fetitza de 11 luni
sunt gravi ...Da
in burtica e….....nu stim deocamdata
D.P.N...... 10 iulie 2007
nume medic.....Sandeep Sharma