Bebei de Canada in burtici de mamici
Raspunsuri - Pagina 25
carmen94 spune:
fetele,eu ma pregatesc sa merg la echo.sper ca azi sa aflu daca bebe e baietel sau fetita.vineri am fost la un control ca tot aveam dureri si am avut si cateva contractii.mi-a spus ca nu e nimic grav.bb creste,se misca,iar durerile sunt din cauza ca ligamentele se intind.mi-a spus ca pot lua un Tylenol,sa ma odihnesc si daca mai am dureri sa pun ceva cald pe burtica.acum suntem mai bine.
Sori1980..........am vazut pozele cu burtica!ai o burtica frumoasa!si eu ma chinui de ceva timp sa fac poze,dar de fiecare data zic,,lasa,ca fac alta data!!!,, si uite asa ma trezesc ca o sa treaca timpul si nu o sa am poza cu burtica.
romaria..................imi pare rau ca ai trecut printr-o asa experienta!stim acum cum sa obtinem atentie....
carmencita..........imi dau si eu datele ca nu reusesc sa le completez dupa indicatiile date de tine.
User name ....carmen94
oras Ro .....Constanta
oras Ca ......Montereal
am copii, varsta.... e primul bebe
sunt gravi ...Da
in burtica e….....nu stim deocamdata
D.P.N...... 13 aprilie 2007
nume medic.....Martine Goyet
spital......Centre Hospitalier de LaSalle
Monicutz.................am vazut si eu sutienele de alaptat.imi voi cumpara si eu ,cred ca voi avea nevoie.
va pupic pe toate!
Carmen 
Denisam spune:
Salutare burtici,
Bebe sau simburelul este ok, ii bate ainimioara ok sie in grafic, mai mic cu 4-5 ziel, de aia s-a si intamplat sa raman gravida.
Diseara se pare ca avem dinner in familie si se va face anuntzul pt socrii, pacat ca nu ii pot filma, dar asta este
Va pupam si numai bine la toata lumea!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Monicutz spune:
Pitilache, il cunosti pe Andrei? Asta e culmea :). Nu m-as fi gandit. Cum ai facut legatura? Esti sigura ca e fratele meu? Sta in L'Ile Perrot (nu stiu daca am scris bine). Ha! Ce mica e lumea.
Am fost aolo prin august. Nu stiu cand mai ajungem, dar daca venim iti scriu sa ne vedem :). Ma gandeam la Craciun acum...dar sunt cam obosita sa fac drumul asta ca ma cam alearga la servici in perioada asta.
, 29+
almo spune:
romariafetita mea e bine. avem zile bune si mai rele. sterilizator am luat de la avent si ulei folosesc de la Johnson.
eu am dus-o pe Nicole la masaj-fizeotrapie la o clinica de copii si la naturopat. poate si voi aveti de la companie benefit si eu zic ca merita sa megeti cu bebeii. la naturopat de ex mi-a zis ce sa pap eu ca sa-i faca ei bine.
sori1980 daca ti se rupe apa inaitne de data cand e prog cezariana ti se va face cezariana doar daca vrei tu sa nasti natural atunci nasti natural.
carmen94 sutienle de alpatat de la walmart sunt excelente.
firma "Warner's Baby & me". eu mi-am cumparat si sunt f multumita. bumbac. f comode si f practice. 24$ + taxe
User name ....almo
oras Ro .....Oradea/Beius
oras Ca ......Toronoto
am copii, varsta.... Nicole, 1 luna
sunt gravi ...Nu
D.P.N...... 2 nov 2006 cezariana la alegere
nume medic.....Rosenthal
spital......North York General
POZE : http://picasaweb.google.com/adrian.alb/AnaNicoleAlb?authkey=c2yObK10--DE75vQ7XdLHokCkvc
pitilache spune:
Monicutz, legatura am facut-o incet, incet!!!
Mi-a zis mai demult ca are o sora in Toronto care trebuie sa nasca in februarie... si azi tocmai mi-a povestit de gemenii prietenii tale despre care tocmai scrisesei pe forum, asa ca mi-am zis ca-i prea mare coincindenta ca sa fie doar coincidenta... asa ca l-am intrebat daca are o sora Monica... Ha, mica-i lumea, nu-i asa?
Ar fi frumos sa veniti de Craciun! Mi-ar face placere sa ne intalnim!
Numai bine,
Roxana, 29+
Pepsi spune:
carmecita, imi pare rau daca accesul nostru a blocat situl.uite iti dau si eu datele mele, merci mult.
user name : Pepsi
oras Ro : Timisoara
oras Ca : Montréal
data nasterii : 20 noiembrie 1974
am copii : da un baiat nascut pe 17 mai 2004
sunt gravi : da, a treia sarcina
in burtica e: inca nu stim, dar cred ca e fata
DPN : 19 iunie 2007
nume medic : Cleve Ziegler
spital : Hôpital Juif
romaria, nu te-ai panica, cind e nevoie fiecare e mai tare decit crede.
sori, imi pare rau daca te-am speriat cu povestile mele, sau pe alte fete, spuneam doar ce mi s-a intimplat, ghinion poate a fost la mine, ca da, te vede obstreticianul dupa 6 saptamini, dar eu am facut hemoragia la 4 saptamini, si m-au trimis la urgente.eu nu vad pozele tale, sint puse unde?
carmen, bafta la eco, sa fie totul bine, si abia astept sa vad ce veti avea.bine ca nu ai nimic grav, si eu aveam dureri de ligamente,imi aduc aminte in 9 luni ca atit de tare ma dureau soldurile.....
denisam, ma bucur ca bebe e bine, si tu la fel, bafta cu anuntul, sinteti curajosi sa aveti un alt bebe atit de repede dupa primul, sanatate multa.
pitilache si monicutz, ce chestie, cum ca distanta nu conteaza, coincidenta placuta.
eu, azi am intrat in trimestrul doi, abia astept ziua de duminica cind merg la eco translucenta, abia astept sa-l vad pe bebe din nou, poate ne zice sexul, sau e prea devreme....
aveti grija de voi
Flavia
+13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
Sori1980 spune:
Pepsi, nu ai de ce sa iti ceri scuze, e sistemul care ne sperie nu tu, si e bine de stiut prin ce au trecut altii.
Pozele mele sunt in albumul mamicilor de martie-aprilie 2007, pe odisee. Carmen94 face parte din grupul nostru de burtici care vor naste in perioada aceea. Mersi Carmen de compliment, esti o draguta! Ma minunez in ce ritm creste burtica asta acum si cat de activ e bebele. Deja mi-e greu sa dorm noaptea, nu imi gasesc pozitia, pt ca ma dor toate (soldurile, muschii abdominali, etc.). Oricum, sambata eram in toane mai bune si l-am pus pe sotul din dotare sa imi faca vreo 2 poze. Faceti-va poze cu burticile, e o amintire frumoasa!
Pupici,
Sori
20+ cu 
Pepsi spune:
sori, acuma am vazut pozele, f frumoase, vad ca ai fost in Cuba, unde ati fost, si cum ti-a placut?imi aduc aminte si eu la Dominic am inceput sa-mi fac poze de cum s-a vazut burta, dar le am pe hirtie, ar trebui sa le scanez, si mai am altele super faine, facute de un prieten fotograf, am sa le pun pe net.soldurile si pe mine m-au durut, dar eram in luna a -9-a, si tin minte ca nici eu nu mai puteam dormi nicicum, dormeam intr-un fotoliu care se lasa pe spate.acuma, am sa-mi fac poze la burtick, dar dupa Dominic am ramas cu 10 kg, si mai am si multe vergeturi, asa ca nu cred ca imi mai vine sa le arat pe net, dar voi pune cind am poze cu bebe.
carmen94, am vazut si pozele tale, ff faine, abia astept si eu sa am poze cu bebicul meu.
Flavia
+13, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
pitilache spune:
Sa va aduca mos Nicolae multa sanatate si numai ganduri bune, bebei frumosi si sanatosi, pe langa celelalte dorinte ale voastre!
Numai bine va doresc,
Roxana, 29+
laurajr spune:
Sa completez si eu lista :
User name ....laurajr
oras Ro .....Bacau
oras Ca ......Kitchener
am copii, varsta.... Ioana 5,3 ani si David 10 zile
sunt gravi ...gata, am terminat !!!
in burtica e….....
D.P.N......
nume medic.....
spital......
Va doresc ca Mosu sa va aduca in ghetutze sanatate si bbi frumosi si sanatosi ! La multi ani sarbatoritilor acestei zile !