Bebei de Canada in burtici de mamici
Raspunsuri - Pagina 24
Pepsi spune:
carmecita, am intrat pe situl dat, am intrat si in cont, dar n-am vazut unde tre sa dau jos book-ul ala, e drept ca nu sint eu tare in engleza, dar atit ma mai descurc, dar nu-l vad.......
, scuze, si merci de ajutor.
Flavia
+12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
carmençita spune:
Sorry,
Spuneam doar ca ar fi mai usor pentru mine asa, sa isi puna fiecare datele in tabel, ca eu nu prea am timp si de multe ori nu citesc tot, s-ar putea sa-mi scape unele date postate prin mesaje.
E un pic mai greu la inceput, dar apoi totul merge de la sine.
Dupa ce intrati in cont, in meniul din stanga o sa vedeti un buton numit WEB SHELL, dati click pe el si intrati in pagina cu documentele. In mijlocul paginii, intr-o fereastra mica sunt diverse doc, ca de ex,. Book1 si daca dati click pe el va intreaba daca il deschideti, salvati sau cancel. Il salvati, il modificati apoi va duceti inapoi in fereastra cu documentele si in partea de jos o sa vedeti Upload …….. Browse, dati click pe browse si incarcati Book1 de la voi din calc., de unde l-ati salvat.
Daca nu merge o sa incerc altceva, dar dupa ce ajung acasa, acum sunt la serviciu.
Sorry daca nu m-am facut inteleasa.
Numai bine tuturor.
Carmençita
Monicutz spune:
Mersi de incurajari Oana.
Tot ea era de garda si vineri seara cand am fost cu prietena mea cu gemenii...si ea nu i-a dat drumu acasa tot de frica tensiunii...si bine a facut, ca ceilalti cam inclinau sa-i dea drumul acasa. Si daca nu ramanea in spital putea fi f nasol la cum au decurs lucrurile mai departe. Eu am incredere in ea chiar daca multi zic ca e prea tanara. Probabil de aia e mai implicata. Cred ca e cu 2-3 ani mai mare ca mine...adica nu cred ca are mai mult de 35-36.
Pepsi, m-am ingrozit cu ce ai povestit de la urgenta. E bine de stiut ca mai bine tipi sa te auda chiar si preventiv! Sanatate si sa ne spui ce ai facut la eco.
, 29+
carmençita spune:
Salut!
Pitilache a reusit sa modifice fisierul cu datele ei!!
http://image55.webshots.com/155/4/95/92/2659495920099768507jxHmkF_fs.jpg
pitilache spune:
Da, daca urmati instructiunile Carmencitei, nu se poate sa nu reusiti!
Succes,
Roxana, 28+
Pepsi spune:
nu stiu de ce dar cind clikezi pe linkul de pe prima pagina, nu se dechide pagina. poate ca e considerata reclama.acuma am inteles carmecita de ce preferai sa o facem fiecare. si uite cind incerc sa merg pe site zice mesajul asta, The page you are attempting to access has been removed because it violated Angelfire's Terms of Service. Please check out Angelfire's Help system for more information. " la voi face la fel?am sa incerc si miine de la servici
monicutz, merci de incurajari, va tin la curent. si da, e mai bine sa tipi preventiv, m-am invatat minte, cind am ajuns la urgente dupa avort, m-au luat imediat, dar si aveam niste dureri de m-au bagat direct pe perfuzie de morfina.
Flavia
+12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
romaria spune:
Fetele eu nu am reusit sa fac ce a zis Carmencita..ori sunt pre obosita ori m-a tampit sarcina
..O sa mai incerc maine.
Offf cumplit ce ti s-a intamplat la urgentze Pepsi...nu stiu cred ca m-as panica teribil.
Deci pana la urma ce cosmeticale sa-i i-au lui bebe si de unde?????
Ok acum la culcare pupici

Romaria,
35+
carmençita spune:
Se pare ca au blocat contul, cred ca din cauza ca s-au incercat accesari in acelasi timp, de la calc. cu diferite IP -uri.
Daca vreti , puteti sa postati aici informatiile ce vor sa apara si o sa ma ocup eu de restul.
Ar fi mai multe rubrici:
User name
oras Ro
oras Ca
data nasterii
am copii, varsta
sunt gravi
in burtica e…
D.P.N.
nume medic
spital
Numai bine burticutelor
Carmencita
20+
10 ani
Sori1980 spune:
Multumim Carmencita.
User name Sori1980
oras Ro Iasi
oras Ca Toronto
am copii, varsta – e primul bebe
sunt gravi Da
in burtica e… fetita
D.P.N. 21 aprilie 2007
nume medic Martoglio
spital St. Michael’s
Ma cutremur cand aud povestile voastre despre mersul la urgenta. Stiu ca se asteapta mult, ca nu sunt seriosi, decat daca esti la un pas de a da coltul… etc… Eu nu inteleg de ce nu te vede obstetricianul dupa nastere pana te pui pe picioare. Cateva din fetele care au nascut au spus ca dupa nastere te vede medicul dupa 6 sapt… si daca lucrurile nu progreseaza bine… daca recuperarea nu e ca la carte, atunci singura solutie e mersul la urgenta? Obstetricianul se spala pe maini dupa nastere, nu te mai monitorizeaza? La cezariana, e altfel? Am sa incerc sa discut subiectul asta cu medicul meu, pt ca vreau sa evit cat mai mult urgenta.
Pupici si sanatate tuturor.
Sori
20+ cu 
pitilache spune:
Monicutz, poate ne vedem cand iti vizitezi fratele data viitoare!!! Sta la o strada de noi si ne intalnim aproape zilnic la tren!
O zi buna,
Roxana, 29+