Un fulg pentru seara de Craciun

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Ileana, prima data mergi pe www.paypal.com si iti creezi un cont.Apoi ai optiunea de "send money" intri acolo si vezi ca ai niste optiuni.Pui adresa de mail acolo unde iti cere, pui suma si alegi si daca vrei sa pui $ sau orice altceva.Apoi daca vrei poti sa scri si un mesaj si dai "send money" la sfarsit, e un buton in josul paginii.Apoi mergi inapoi la tine in cont si acolo apare tranzactia.

Eu mi-am prins urechile. Nu exista RO. Pt orice alta tara nu stiu codul ZIP.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Vreau si eu va rog o adresa unde sa trimit pliculet.Merci

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Prin PayPal trimiti bani unei adrese de email. Nici nu cere tara nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Mie mi-a cerut la crearea contului.
Oricum de data asta am rezolvat cu contul lui Marius, pt amandoua campanii de Craciun, 100 RON fiecare, astept confirmarea.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Trimis de ieri, dar vaz ca inca nu au fost ridicati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Am trimis si eu ieri si pentru batranei si pentru copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Am trimis si noi Marius pentru cele doua campanaii!

Mult succes!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze siwww.dropshots.com/amiss_zipp" target="_blank"> filme

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am trimis de pe contul meu de paypal din partea Shianei 25euro pt copii la Vevesi 25 euro pt batrani la Oana_b. Asteptam si noi confirmarea.

Adina & Luka
obraznicatura lu' mami

Un fulg pentru seara de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Yashy am primit, multumim

Oana_B

Donatii - Craciunul Bunicutilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Yashi,multumesc frumos.Te mai rog insa sa-mi mai trimiti inca odata adresa ta.Pupici si dau si-o bere cand ne intalnim.

Mergi la inceput