Un fulg pentru seara de Craciun

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Marius astpt si eu confirmarea ptr banutii trimisi vineri. Sper sa ajunga la destinatie, cu Posta Romana nu se stie niciodata

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am trimis si eu la Veve in plic ceva banuti... si pt batrani si pt copii. O sa mai trimit la urmatorul salariu ceva banuti

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lorelei,am trimis si eu un plic astazi pe adresa ta.Sper sa ajunga cu bine!

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragii mei = asta seara vom pune fulgul de nea la profilul donatorilor. Sper sa fie cat mai multi fulgi de nea cu ganduri bune.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

veve mi-a confirmat pe PM ca a primit plicul... asa ca rog ca banii sa ramana toti pt copii, pt batrani trimit mai tarziu. multumesc

quote:
Originally posted by Gabbriela

am trimis si eu la Veve in plic ceva banuti... si pt batrani si pt copii. O sa mai trimit la urmatorul salariu ceva banuti

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

veve,nu ai primit plicul de la mine?la-m trimis de vreo 2 saptamani(aproape)
te rog sa ma anunti cand vine
iti multumesc mult
va pup

Mergi la inceput

Lorelei si eu vreau sa te intreb daca ai primit pliculetul.L-am trimis de luni,sper din suflet ca nu s-a ratacit pe drum .

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Flori76, am primit pliculetzul de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

As dori si eu un PM cu o adresa unde pot trimite un pliculet.

Va multumesc

Ignatica - mamica de David ( 29 iulie 2006)

Mergi la inceput

Lorelei,multumesc mult pt confirmare.

Flori
Noi

Mergi la inceput