Un fulg pentru seara de Craciun
Raspunsuri - Pagina 9
marius spune:
Pentru cei care au facut donatii nu uitati sa consultati topicul de mai jos unde sunt trecute conturile pentru Romania si confirmarile.
Confirmari conturi Romania "Un fulg pentru ...
Va rog inca odata sa treceti contul corespunzator donatiei dorite daca optati pentru una din cele doua proiecte deschise.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Crinutz spune:
Am si eu o intrebare va rog: se pot dona si alte lucruri in afara de bani? De exemplu eu as putea sa donez farfurii, tacamuri si cani/pahare. Credeti ca le sunt necesare? M-am tot gandit cum sa fac sa le trimit pt ca fiind fragile e mai greu prin posta iar timpul nu imi permite sa vin pana in Bucuresti. Daca va intereseaza propunerea sa incercam sa gasim impreuna o solutie pt trimiterea lor in buna stare. Astept un raspuns de la organizatori aici sau pe PM.
Felicitari pt initiativa. 
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
buggy spune:
Dragii mei,M-am gandit sa mai amanam cu o saptamana termenul limita pentru donatiile batranilor. Adica pana pe 8 decembrie, daca sunteti si voi de-acord si se poate.Va multumesc mult
Legat de alte lucruri in afara de bani. In centrul de batrani este binevenit orice, de la tacamuri, farfurii, pana la haine, carti , reviste.
Va astept la subiectul de la umanitare sa vorbim.
"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
rodicaosoian spune:
Buna
Oana si Veve,cecuriile mele au plecat spre voi ieri,
anuntati-ma va rog cand le primiti
va multumesc
si va 
Siminaf spune:
Mai este valabila adresa de PayPal a lui Veve pentru donatii pentru copilasi? Ca nu mai vad nicaieri ceva scris despre asta. Si vreau sa trimit si eu.....
Siminaf spune:
Pai pentru copilasi vreau sa donez acum. Pentru bunicuti la celalalt salariu.
Multumesc.
madau spune:
Am donat si eu azi ptr copilasi. Marius iti trimit PM pentru confirmare si daca mai trebuie ceva astept replay
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
alinamoro spune:
Am depus si eu azi in contul lui Marius 30 RON pentru copilasi si 30 RON pentru batrani.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2