Un fulg pentru seara de Craciun
Raspunsuri - Pagina 8

zouzounaki spune:
buna tuturor..as dori si eu o adresa...as dori sa trimit banuti in plic pentru copilasi si pentru batrinei...chiar si maine dimineata as putea sa-i trimit...numai bine si sanatate tuturor
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Aamu spune:
Felicitari pentru campanie! Eu va multumesc pentru ca prin intermediul vostru pot ajuta si eu la aducerea unui gind bun si poate a unui zimbet
Scuze pentru off topic: cind trimiteti bani in plic din alta tara..ajung? Puneti scrisoare recomandata sau cu valoare sau cum procedati?

lorelei_19 spune:
quote:
Originally posted by Aamu
Scuze pentru off topic: cind trimiteti bani in plic din alta tara..ajung? Puneti scrisoare recomandata sau cu valoare sau cum procedati?
Draga Aamu, raspunzandu-ti tie, raspund mai multor membri dc care vor sa doneze prin operatiunea "pliculetz". Pana acum nu s-a intamplat niciodata sa n-junga banii trimisi in plic. Cum se procedeaza? se solicita adresa pe privat (la unul dintre noi- vezi mesajul de pe prima pagina a acestui topic), apoi se pun banii intr-un plic (intr-o foaie alba ca sa nu se vada sau intr-o felicitare mai veche) si se trimit, neuitand sa se specifice nick-ul de pe dc si pentru cine anume e facuta donatia.

Aamu spune:
Am folosit paypal-ul acum, mi-e mai usor asa.
Dar ma interesa trimiterea banilor in plic,pentru ca acum ceva ani (vreo 3) mi s-a intimplat sa nu ajunga, s-a pierdut plicul..
Multumesc mult pentru raspuns, Lorelei.

qicoletta spune:
Buna
Vroiam sa va intreb daca e cineva din Iasi care strange banii,as vrea sa ii dau personal...problema e ca nu ajung la banca(lucrez pina tarziu)in timp util.
The secret of succes is sincerity,once you can fake that you got it made.

adrianafedorca spune:
minunata ideea , maine voi merge la banca si voi dona si eu pt batrani si pt copii
numai bine si sarbatori fericite la toata lumea
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

marius spune:
Conturile sunt deschise dar va rog sa fiti atenti la ele.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro

qicoletta spune:
Revin
Buna
Vroiam sa va intreb daca e cineva din Iasi care strange banii,as vrea sa ii dau personal...problema e ca nu ajung la banca(lucrez pina tarziu) in timp util.
The secret of succes is sincerity,once you can fake that you got it made.

anky spune:
Marius,eu am trimis prin IBAN.Anunta-ma te rog daca e in regula.
Merci
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05