Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 9
Crisnemes spune:
quote:
Originally posted by gripo
ILEANA, si al meu face la fel, dar u toata noaptea, incepe pe la 5 si termina pe la 7-8 dimineata, asa ca de la 5 pana cand mananca, dorm si eu in pauze de scremeri si gemete.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
Exact asta voiam sa spun si eu in dimineata asta. Numa ca la noi povestea incepe pe la 4 dim . si orice as face nu-i trece. Eu cred ca fiindca doarme nu poate face partzuri si atunci tot se screme.Degeaba il tin la ragaiit ca nu-i place. Ii pun mana pe burtica si se mai linisteste un pic .Faza e ca el doarme numa eu sunt stresata ca-l doare burtica.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
gripo spune:
CUCUOANCEA, pai tu esti o persoana cu un caracter puternic, cu vointa multa, iar eu imi inchipui tot timpul, ca o asa fiinta poate fi doar slaba ascutita, cu o fata uscata de slaba, pe cand tu ai o fata de bonom, calma, fericita, nu incrancenata in lupta cu cine stie ce scopuri propuse. Sper ca m-am facut inteleasa si nu am suparat cu nimik.
gripo spune:
Nu-mi vine sa cred!!! Fetelor m-am emotionat rau de tot! Ce surpriza!!, ELOISE, INNI, ENA, va multumesc din tot sufletul fetelor pentru gandurile voastre frumoase si pentru surpriza, ca ati facut totul asa, pe tacute. Doamne, ce frumos a inceput ziua mea!
adameasca spune:
A mea se screme toata noaptea, nu numai o parte a noptii. Imi aduc aminte ca asta a fost motivul pentru care l-am parasit pe fi-miu si l-am lasat sa doarma singur, pe la 2 luni. Da' acuma nu mai am o camera disponibila si ptr Ilinca, decat daca o dau pe mama afara din camera ei. Sau daca ne mutam noi astia mari in sufragerie, variante care nu-mi surad deloc. Ei, mai am rabdare pana scapa de colici si-o trimit la fratele ei.
Cristina, tu alaptezi? Ca daca alaptezi ai o scuza la kilograme, eu nu prea am... Si ma enerveaza asa de tare situatia de vreo cateva zile incat visez noaptea numai cure de slabire, cu toate ca nu am fost adepta lor niciodata. Chestia este ca anul viitor e incarcat in evenimente pentru noi, cununam 2 perechi de fini, botezam o finutza care e pe drum, mai avem si niste nunti la care mergem si am o obsesie ca nu mai incap in rochia mea de nasha. Asa ca noaptea ma visez cum slabesc si arat ca o zana.
Gripo, ce-am scapat? Despre ce surpriza vorbesti? Sau e secret?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
inni spune:
Hai buna dimineata ! ca prea mult am dormit
La mine in cartier...printre blocuri.... NINGE...bang]
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
gripo spune:
A, nu e secret, au completat fetele in guestbook-ul de la pag personala a lui fi-miu, dar au scris asa pe furis, inca de pe 31 oct, si eu nu am verificat deloc, pana acum, pentru ca nu ma asteptam la un gest asa frumos. Iar cu kg., te-am vazut in poza, stai linistia, ca sunt altii mai rau, adica eu, care-s cat china, asa ca pentru botezul lui fi-miu tre sa ma duc iar la pavilionul h(ca numai acolo sunt haine pentru elefanti) sa-mi cumpar ceva. Sper sa gasesc.
inni spune:
quote:
Originally posted by gripo
la pavilionul h(ca numai acolo sunt haine pentru elefanti) sa-mi cumpar ceva.
A daa ?...atunci o sa ma infiintez si eu acolo
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
adameasca spune:
'neatza Inni draga! Sa-nteleg ca "gata somnul"? Asa imi zice Luk. Mami, gata somnul, nu mai este, trezeste-teeeeee!!!!!
Gripo, da' cate kile ai mah? Eu am 84. O groaza.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Crisnemes spune:
Ileana da eu alaptez. Numa ca eu sunt disperata ca am sanii foarte mari si nu-mi gasesc nimic cu ce sa ma imbrac la botez si de aceea vreau sa slabesc.La pantaloni cu mar. 46 as scapa dar la sacou sau bluza am nevoie de 50 iar la modelele astea sunt tare urate hainele.Botezul il facem in 25 nov.
In fiecare zi cand ma trezesc imi spun ca arunc toate dulciurile la gunoi si ca ma apuc de abdomene dar.... invinge,zici ca-s nebuna numai dupa mancare umblu toata ziua.
Multa lume zice ca daca alaptezi sansele sa slabesti sunt mai mari. Recunosc ca asa am patit si cu Dragos m-am ingrasat vreo 12 kg dupa ce am nascut si le-am dat jos destul de greu.Acum am spus ca nu o sa se repete dar......
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
adameasca spune:
Pai arunca toata dulciurile din casa. Oricum ptr Dragosh nu-s bune, nici pentru tine, deci la gunoi cu ele. Eu intotdeauna am reusit sa slabesc daca am renuntat la dulciuri, prajeli si fainoase. Orice cura de slabire ma da peste cap si pun mai multe kile inapoi.
Ileana
poze,poze si iar poze...