Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 10
gripo spune:
ILEANA, mai mult de 84, dar nu zic cate, ca si fata de mine mi-e rusine sa recunosc.
CRIS, si noi tot pe 25 nov facem botezul.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
adameasca spune:
Ei, lasa ca dam noi jos kilogramele si ne face ca niste sirene de frumoase.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
amarantina spune:
La ora 5 fi-miu a inceput sa urle ca-l doare urechea (am fost azi dim la doctor si nu are otita sau altceva) si pana la 6 am stat amandoi calare pe fotoliul de la geam si ne-am uitat cum ninge. Asa de frumos a fost ca nici nu m-am suparat ca m-a sculat la 5. Si ningea cu niste fulgi asa de mari... Nu-mi vine sa cred ca ninge si acum fix o saptamana erau 25 de grade. S-a tampit vremea asta de tot.
adameasca spune:
Simona, poate il durea in gat si zicea ca-i urechea... La Buzau nu cred ca a nins azi noapte... Bine macar ca ati avut ceva interesant de facut la 5 dimineata. Ai apucat sa dormi vreun pic azi noapte?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
inni spune:
Ningea si la 6 ? ca la 6 si un sfert m-am sculat eu si nu mi s-a parut. Sau poate eram prea chioara de somn.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
amarantina spune:
La 6 te-ai culcat??? Si s-a mai trezit Amalia de atunci?
Da, intre 5 si 6 a nins sigur. Cu greu l-am convins pe fi-miu sa se intoarca in pat.
amarantina spune:
Ileana, am dormit de la 1 la 5 si apoi de la 6 la 8. Nu are nici rosu in gat, cica n-are nimic in afara de muci, dar nu-mi explic de ce a tusit ca o locomotiva de cateva ori.
gripo spune:
Ninge cu fulgi imensi si in Berceni.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
inni spune:
Cristina mi-e teama ca nici asta nu pot sa o fac..pentru ca la caracterele pe care le-am pus...daca pun marime mai mica..iese ceva prea puchinos. Chiar eu imi doream sa apara scris mai mare .E size=2 acum. In schimb am mai redus spatiile dintre randuri ca in unele locuri nu erau aceleasi. Ar merge doar sa scot "hepi barzdeiurile" si sa fac alta aranjare...atunci, da, se mai scurteaza totul. Dar nu ma pune sa modific marimea ca e munca a naibii...pentru ca nu se face selectand tot si dat comanda..tr selectat pe bucatele si mi se incruciseaza ochii prea rau ..din cauza adaugirilor treptate..de-aia tr facut asa pe bucati.
Si multumim pt gandul frumos pe care ni l-ai lasat ca amintire pe pagina.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
inni spune:
Amalia s-a culcat la 3 si la 6.15 s-a sculat sa manance...la 6.30..somn..la 9 in picioare.
Acum a adormit.
Cred ca bag si eu o tura.
Poze
Poze Ami