Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 8
inni spune:
Crisnemes am incercat sa fac coloanele alea si nu a mers.
MamiLili...o scumpete de baiat ai. E foarte reusit.
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
inni spune:
Poze
Poze Ami
inni spune:
Poze
Poze Ami
inni spune:
Poze
Poze Ami
inni spune:
Poze
Poze Ami
inni spune:
Poze
Poze Ami
adameasca spune:
'neatza!
Inni, macar cand te trezesti la o ora oarecare ai casa curata si mancare facuta, nu? Oricum, ati stat ceva de vorba tu cu fi-ta... Ilinca a dormit bine, si eu m-am odihnit cat de cat.
Mai fetelor, ai vostri se screm in somn, gem? A mea parca-i calutz care necheaza intruna, se sfornaie chiar dc nu are muci, grohaie, etc. Si ma enerveaza sa o aud facand asta toata noaptea... Abia astept s-o expediez la Luk in camera cand om scapa de colici.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
gripo spune:
ILEANA, si al meu face la fel, dar u toata noaptea, incepe pe la 5 si termina pe la 7-8 dimineata, asa ca de la 5 pana cand mananca, dorm si eu in pauze de scremeri si gemete.
SUSA, simpatic foc piciul tau.
RALU, saru'mana. Si reciproca e valabila, dar asta o stii si tu.
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
Inni, macar acum dormi?
Nu-i nici o problema am venit si eu cu o idee, pt ca e prea lunga prima pag., poate incerci sa schimbi caracterele cu unele mai mici.
Ileana , macar tu esti fericita ca a intepenit cantarul la mine a urcat cu 2 kg, este un care ma impinge vesnic la dulciuri si la frigider.
De ieri avem si noi batista bebelusului e super o recomand tuturor.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO