Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gata, plec la nani, chiar mi-e somn. Asa ce ma bucur ca vine weekendul si apuc si eu sa dorm la pranz cu fi-miu...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Sa stii ca si al meu tot cam de o luna s-a intepenit...am urcat si dealuri cu caruciorul..mi-am luat si Vibro-belt..acum sa-mi aduca tati si bicleta eliptica inapoi(mi-a luat-o cand eram cu burtica ca zicea ca nu sunt cu toate acasa si ma urc pe ea)...si binenteles cand oi putea sa tin si regim alimentar..ca acum papa Lucas titi...Mie neonatoloaga din maternitate mi-a zis ca pot sa iau spirulina in timp ce alaptez dar nu prea a-si lua...Inni tu stii ceva de asta?Pe prospect nu scrie nimic ca ar fi contraindicat...Apreciem eforturile depuse la deschiderea noului subiect si la aranjarea paginii de inceput..e tare frumoasa

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Somn usor Ileana.
Ar trebui sa ma duc si eu la somn dar iar mi-a sarit cat colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Somn usor Ileana....am plecat si eu la somnic...pa

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

ILeana Tare frumoasa si Ilinca ta. Seamana cu Ami dar doar din anumite pozitii.

Susa ..multumim.

Simona ..lasa..nu mai fi suparici...ca doar ti-a ras toata dimineata. Stia ea ce urmeaza

S-a trezit...a mancat si acum rade...pai da...e odihnita.
Eu nu am dormit pt ca e prima data cand face asa..nu m-am asteptat.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Ileana somn usor. Te invidiez.

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Bine macar ca la voi a intzepenit cantarul. Ca la mine parca vrea sa urce... cred si eu daca bag ciocolata, biscuiti, banane, etc fara jena. Nu pot sa renunt si pace la obiceiurile alimentare din timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Susa, macar tu ai o scuza ca alaptezi, eu n-am nici una...
Inni, asa repede a halit? Ti-a cam tras tzeapa, asta-i clar. Bea si tu o cafea, barem sa aiba motiv maine sa nu doarma Ami.
Simona, mi-a fugit si mie somnul, dar ma duc sa strang din ochi. Ca la 4 cand da strigarea Ilinca imi pica ochii in gura de somn. A ta mai mananca noaptea?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Susa
Apreciem eforturile depuse la deschiderea noului subiect si la aranjarea paginii de inceput..e tare frumoasa

Asa..asa..

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput

Poze
Poze Ami

Mergi la inceput