Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
nicole2005 spune:
Bun gasit la scutecele la toate mamicile !!!!! sa fim sanatosi si sa ne bucuram de puiutii nostri. nu imi vine sa cred ca suntem deja la clubul scutecelor....
am s eu o intrebare la voi poate sa mai discutat dsr nu am avut cand sa caut ca numai ce am intrat si poate ma ajutati voi. puiutului meu i-au aparut niste bubite pe obrazori si nu stiu ce sa fac si cu ce sa il dau. acum il sterg cu ceai de musetel
nicol
mami de puiut dulce Antonio
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
nicol nu stiu ce bubite i-au aparut lui antonio,are si matei dar sunt cosuri.am intrebat pediatra cand am fost luni la ea pt ciuperca de pe limba si mi-a spus ca trec de la sine si sa nu-i dau cu nimic.cica apar din cauza hormonilor nostri din lapte.sa am grija sa nu i le rup ca raman semne.
matei mai nou urla in somn,cred ac viseaza ca-si pierde tzitzica de la gura.trebuie sa-l trezesc ca sa nu mai planga.apoi adoarme din nou.
Alta problema care o avem, suge de la tza-tza cat suge, dar nu destul de mult ca de obicei, apoi incepe sa urle, o ia in gura, suge un pic si iar urla. Stiti de la ce ar putea fi??? Voi patiti asa???[/purple]
la mine este problema asta mai ales seara,cnd este obosit,lapte vine mult si se ineaca,urla ca un disperat,da din maini si picioare.ii bag suzeta in gura si asa adoarme.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei
nicole2005 spune:
da ca niste cosulete sunt iar obrajorul la atingere este cam aspru
nicol
mami de puiut dulce Antonio
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoletud/my_photos
Ignatica spune:
Buna fetelor,
Miraelac si la mine plange la san cand e foarte obosit si e spre somn, se enerveaza ca ii e si foame si somn si nu stie ce sa faca. Pur si simplu se supara pe laptic ca nu intra altfel in stomacel decat prin supt - si suptul oboseste tare un pici de 3 luni. Mi-a luat mult timp sa imi dau seama.
lexi din cate am inteles de la ginecologul meu, iei exlutonul nonstop cat timp alaptezi, nu faci nici o pauza chiar daca a venit ciclul. Poate stiu si fetele care il iau deja.
roxanae poate bebe are acum o perioada mai ciudata si se satura de la un san. Proba suptului mi se pare destul de ambigua. Mai asteapta cateva zile si vezi cum se comporta. Important e sa ia bebe in greutate zilele astea.
Noi am dat analize de dimineata, nu imi ramane decat sa ma rog sa fie bine.
va pup,
Ignatica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirabelac/Mirabelac.jpg)
Mirabelac spune:
Va multumesc pt. raspunsuri inni, roxana si osna m-am mai linistit... paranoia mea era ca nu mai vrea sanul deoarece ii dau ceai cu bibe (o data pe zi ca-i dau calciu si ascovitul in el) si era mai comod asa decat cu lingurita, se uda tot pana-i dau eu si nici nu-mi primeste lingurita tot timpul (tine gurita inchisa), pe cand pt. bibe deschide gura mareee...
Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI
alipiticot spune:
Eloise e normal sa te doara,pe mine si acum ma dor daca sunt plini.felicitari pt alaptat,daca reusesti ai sa vezi ce mandra ai sa fii.
Mirabela,eu am luat batista bebelusului cu comanda de pe site-ul lor.mie mi-a luat-o cineva dupa ce am facut comanda ca eram f grabita si ajuns repede dar prietena mea,a primit-o in 3 zile prin posta,pe atunci era gratis transportul,dar erau la inceput si aveau nevoie de clienti.si la mine plange uneori la san,poate plange de la presiune,vine mult si se ineaca,sau are colici chiar in timp ce suge.
Bubite are si bb meu,dar nu l-am dat cu nimic,doar cu o pasta cu apa fara mentol.Asa mi-a fost zis la Raisa si au trecut asa fac si acum.
Din pacate noi avem ceva probleme de sanatate,luni ma internez cu bb pt investigatii si daca se va confirma diagnosticul,va trebui operat,sunt speriata dar incerc sa fiu optimista ca mai am un copil si nu trebuie sa simta starea mea.
vreau si eu sa va urez bun venit aici,la copii,eu deja sunt veche pe aici,am ramas si eu cu o nostalgie dupa odisee,dar dupa faza cu baiatul si ce am mai citit pe net despre copii bolnavi,nu-mi mai doresc nici un copil ,durerea e prea mare cand e copilul bolnav si nu stiu daca as face fata.Si asa uneori disper.Admir orice mama cu copil cu probleme,eu nu ma simt in stare.Sper DD sa nu ma puna la incercare si sa fie totul bine cu bb mic si de ce nu cu raisa ca niciodata nu se stie.....iar devin pesimista.va las ca dau in alte extreme.Sper sa reusesc sa mai scriu si eu cate ceva.
va pup si o calatorie cat mai placuta si fara evenimente neplacute pe acest site!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Oanacn spune:
Ignatica sanatate multa lui David, sper sa-i iasa analizele bune.
Am pus si noi poze de la Halloween, am imbracato in floarea soarelui.
Cat despre munca si bebe mic, cateodata nu ai ce face. Aici am avut doar o luna concediu de maternitate dat de firma, si am mai avut eu o luna de concediu. E greu, dar asta e, nici mie nu-mi place, as sta si eu acasa 2 ani... . Cel putin au fost draguti sa ma lase sa lucrez de acasa pana in decembrie si nu ma vor trimite in delegatii primul an.
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
gripo spune:
ALIPITICOT, pai ce s-a intamplat cu bebele tau? e asa grav?
IGNATICA, sa dea Domnul sa nu fie nimik!
OANA, frumoasa foc bebelina imbracata in floarea soarelui!! ce culori intense!
DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
alexutza_26 spune:
Si la noi in somn se grohaie, se mormaie, se ofteaza,se partaie, se inconvoaie, se intinde...de mute ori ma gandesc cum poate se odihneasca in conditile astea..ca stiu sigur ca eu nu pot!!!!!
Nicole, Mirabela - si al noi au aparut bubitzele astea vestite...sunt ca nishte cosuri cu varf galben...si pediatra ne-a zis sa dam cu Bepanthen..dar nu prea vad ca se amelioreaza cine stie ce..sper sa treaca!!!mai repede!!!!
Ce vroiam sa va intreb...cat timp trebuie sa le calcam hainutzele...ca sincer asta nu e punctul meu forte..si imi pierd rabdarea
Mamica fericita de Gabitza (30.09.2006)
POZE
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
Oanacn spune:
Multumesc gripo. I-a placut tare mult costumul mai ales ca tot se chinuia sa -si suga petalele .
Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe