Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Sper sa mearga acum....cruciulite

Nicol cu Alex (21 August 2006) si Vladut (1 aprilie 2003)

POZE
ALEXUTZU si www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA LUI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Multumesc Marina pentru raspuns sper sa nu inainteze...L-am dezbracat si l-am sters pe burtica cu un servetel umed ca are temperatura camerei si l-am lasat putin cu piciorusele goale apoi dupa 30 min i-am luat iar temperatura si vad ca acum e 37,2 asa cum e normal. Oricum am pregatit niste paracetamol - solutie orala si daca e vreo problema o sa ii dau o doza. Sa dea Doamne Doamne totusi sa nu fie nimic. Eu l-am tot vazut ca a mai si stranutat dar nu exagerat- si m-am gandit ca isi curata nasucul ca mai imi fornaie noaptea. Eu folosesc Batista bebelusului in permaneta si il curat o data pe zi si chiar daca nu e racit ii scot destul de mult din nasuc. Acum sper sa nu fie si cu batista asta vreo problema sa se produca din ce in ce mai multi si datorita faptului ca insist sa ii curat tot din nas. Am vazut ca si tu te folosesti de ea..crezi ca ar avea si efecte negative?

POZE YAHOO
Iulia si Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NICOL, superbe cruciulitele, de unde le-ai luat?

LEXI, eu zic ca situatia ta e cu totul alta decat cea la care se referea Cucuoancea, ca sa nu mai vb ca ramane sotul tau cu Maria, pe cand la cumnatii eu, am inteles ca niciunul nu sta cu fetita.

Cucuoancea, ce n-am inteles eu e cum a reusit soacra ta sa o aduca pe fetita in halul asta?

GIULIELLA, si mie mi-a spus pediatra ca pana la 38 nu e nicio problema.

Fi-miu doarme dus, infofolit bine, in fata geamului deschis larg.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

quote:
Originally posted by adameasca

... ai vostri se screm in somn, gem? A mea parca-i calutz care necheaza intruna, se sfornaie chiar dc nu are muci, grohaie, etc. Si ma enerveaza sa o aud facand asta toata noaptea... Abia astept s-o expediez la Luk in camera cand om scapa de colici.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

M-ai terminat... rad de una singura prin casa... al meu face asa toata noaptea si nu doarme in pat cu mine, ma ridic de 1000 ori la el sa vad ce are... cand colo el necheaza...

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Fetele din Iasi, ati gasit undeva batista bebelusului? Ca noi de cand ne-am nascut n-am avut o noapte linistita din cauza mucilor...

Lui David i-au aparut iar bubitele alea, am fost azi la dr., se pare ca are dermatita seboreica si mi-a dat alt trat, m-am cam saturat de unguente, ii trec pt cateva zile si-i apar din nou...

Nu mai adoarme singur cu suzy in patut smecherutzul meu, vrea leganat, noroc ca patutul se leagana si bine ca inca nu vrea in brate...

Alta problema care o avem, suge de la tza-tza cat suge, dar nu destul de mult ca de obicei, apoi incepe sa urle, o ia in gura, suge un pic si iar urla. Stiti de la ce ar putea fi??? Voi patiti asa???

Mirabela - mamica fericita de David (21.09.2006)
POZE EU SI DAVID
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">PAGINA DAVID
POVESTEA NASTERII BUBURUZEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Bine v-am regasit mamici si bebelusi de septembrie-octombrie.

Noi am intrat sa va salutam si am si eu 2 intrebari:

- este normal ca bebe sa pape doar la un san?!.Simt ca ma apuca disperarea cand vad ca adoarme sau doar il linge pe celalalt.Chestia e ca am facut proba suptului si nu a mancat decat 60ml.Dupa asta mai cere sa manance cam la 1-1,5 ore. Nu intotdeauna face asa,uneori mananca din amandoi iar atunci cere la 3-4 ore.Noapte doarme de la 11 pana la 4 ( mananca din amandoi) iar la 4 doar din unul si se scoala la 7.Mi se pare ca este putin fata de cat vad ca manaca copilasii vostrii.Mai pateste cineva asa? Va rog astept raspuns.

- cum ati facut paginile pt. bebelusi. Va rog daca aveti timp explicati-mi si mie. Merci anticipat.

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Bine v-am regasit,bucuriilor! Si, nu, n-am nascut inca . Am fost ieri la spital ca cica tensiunea a luat-o razna.In fine, ideea e ca daca pana marti nu se intampla nimic, miercuri mergem pt. declanshare.URA!
Doamne ce de poze noi cu bebici care mai de care mai frumoshi!!
Dana 40+++ Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mirabelac si eu patesc la fel uneori.De exemplu azi de dimineata a supt un pic apoi a inceput sa planga iar la apucat iar a plans si tot asa pana nu a mai mancat.Apoi peste o ora a mancat din acelasi san foarte bine si linistita.O fi faptul ca am sfarcul ombilicat la acel san!? Nu stiu.Sau poate vine prea mult lapte si se enerveaza?!

Roxana de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac
Lui David i-au aparut iar bubitele alea, am fost azi la dr., se pare ca are dermatita seboreica si mi-a dat alt trat, m-am cam saturat de unguente, ii trec pt cateva zile si-i apar din nou...

Si Amalia a avut dermatita seboreica. Pe frunte si putin spre par si in sprancene. Mi-a dat Elocom pt. zonele fara par si vaselina salicilica 1% pt. sprancene. O singura zi i-am dat si i-a si trecut, desi tratamentul trebuia sa-l fac 3 zile..dar m-am speriat de Elocom . Ma speriasem degeaba.
Alta problema care o avem, suge de la tza-tza cat suge, dar nu destul de mult ca de obicei, apoi incepe sa urle, o ia in gura, suge un pic si iar urla. Stiti de la ce ar putea fi??? Voi patiti asa???[/purple]

Am patit-o si eu. Pediatra mi-a spus ca se poate ca din san sa nu curga in fluxul cu care obisnuit si sa o enerveze. Si ca sa o mut la celalalt sau sa o iau de la san. N-am luat-o de la san si nici n-am mutat-o la celalalt (ca mereu se intampla sa fie gol si ii sarea mustaru' si mai tare )..am lasat-o sa mormaie..si daca am vazut ca o ia mai tare am renuntat la masa.[/b]

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Si noi avem probleme cu suptul. Pana acum ma mulgeam si ii puneam in bibe. Stiam exact cat papa. Ii dadeam din 3 in 3 ore, ziua il trezeam ca sa pape la ora fixa. Era un chin. M-am sfatuit si eu cu mamicile cu experienta de pe aici si am decis sa-i dau la cerere si numai de la san. Chiar daca e greu ca ma doare de nu mai pot, incercam asa sa vedem daca va fi mai bine. Oricum, mai mereu traiesc cu teama ca nu papa suficient. Ma gandesc ca daca nu-i ajunge lapticul? Am ajuns sa fac obsesie din asta. Si mai e ceva..daca nu ar fi satul, nu ar dormi linistit, asa-i? Cred ca ar urla.

Am o intrebare pt. voi: la ce ora ii faceti baita?

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput